![]() |
Marian Thead
Ja *******e (sorry za wrażenie) ale to jest noob jakich mało :D
W tym temacie (z racji że jest sporo noobów) będę dawał najśmieszniejsze akcje z Furory :P http://rapidshare.de/files/3933037/noob.rec.html Stęskniliście się za Uszatym Marianem? Oto nowy filmik 41 minutowy ... ponieważ Marian musiał mieć małe przerwy. http://rapidshare.de/files/3966405/noob2.rec.html Marian spotkał się z panem i panią P-bolt. http://rapidshare.de/files/3970854/Pan_bolt.rec.html Dlaczego Marian musi dać loga? http://rapidshare.de/files/3969634/U..._Noob.rec.html Marian opowiada o walce z Demonem http://rapidshare.de/files/4011858/noob4.rec.html |
To niejest realne żeby być aż takim noobem :o
Ale różne rodzą się przypadki :p |
My mu niekazalismy, jeżeli wejdzie ktoś kto tam był to Ci to potwierdzi ^^
|
:cup: No0bishee to som fajne istoty tylko kto je zpłodził ^.^
Pozdro Dla zdichaaaa!!! :evul: Magic Bloode :evul: :cup: Hail FuRoRa :cup: |
taa :) o malo z krzesla nie spadlem :) a widzieliscie tamtą babkę na dole w depo => Validupa :) :) :)
|
Taaa noobs rox ! =]
Ja jak zaczoł to myślałem, że się wy*******e z krzesła :P Ty all ^^ |
Jakoś na początku nie rozumiałem o co chodzi ale potem... myślałem że spadne z krzesła XD
|
Fajny filmik :)
|
Śmieszny jest, ale krótki :/
Next jak dam to bedzie dłuższy =] (może) |
:d
huahuahuahuahua jaka beka z kolesia 8o no ale wiecie przecierz to byl klasyczny wyglad hacka:P sam sie rusza lol :D :D :D :D filmk spox niewiedzialem ze n00by moga byc takie n00bowate:P:P:P
|
HuahUEHUheuHeuHEhEUHUEH
Dobre!! More plax :D |
HYHYHY "Na dole jest kopalnia skarbów leżą tam same fajne rzeczy" HEHEHEH rozwalił mnie ten tekst xD
|
THX all ^^ żałujcie, że was nie było :D puźniej jeszcze przyszedł, ale już na krótko i nic nie robił (aż tak) śmiesznego :P
Nowy filmik, ale ten już nie o noobie tylko o ... zobacz sam ! http://rapidshare.de/files/3944356/gdzie_depo.rec.html Nierobiłem ss, bo byście powiedzieli, że to fake ;) Edit: Dniem dzisiejszym (tj. 13.08.2005) ogłaszam, że jeżeli macie noob filmy możecie je tutaj podawać ^^ |
Lol
Bosheee...Co za noob, ale myśle, że on specjalnie tak robił i wiedział o tym tylko sobie polewki robił.Ale i tak spox film 8o
|
Cytuj:
|
Omg!!
Na pewno on tego nie robił specjalnie, bo przecież jak można być takim bigg noobem!!??Jeżeli to robił to brak mi słów... :baby:
Ale tak w ogóle to gratuluje udany filmik :cup: |
BuahaHaHaHAHhaHA !!
"widzieliscie te gwiazdki wokolo mnie" BUahaHaHAHA 8o :baby: |
Buhahahahauhauahae ale polewka z tego nooba Hackuja mnie pomocy!!:) xD
|
NoOb Jakich Mało =P
Jaki kik z tego uszatego to juz mala bania, Doslownie niewidzialem wiekszego noba odkad gram w tibie jak ja kolo niego stalem i on zaczol gadac o tym hacku myslalem ze je*** z krzesla :P
__________________ Name: Anosso Vocation: Knight Level: 21 ;) Skills: 55/53 :( :cup: Hail FuRoRa :cup: |
NooB
dzisiaj myslalem ze *******ne jak zobaczylem go w Ab
10:35 Gremar: chcesz poznac pana bolta?? 10:35 Uszaty Marian: a kto to? 10:35 Uszaty Marian: jest przyjacielski?? 10:35 Gremar: taki waski, dlugi pan 10:35 Gremar: fajny jak ty 10:35 Uszaty Marian: to chcem :) 10:35 Gremar: ok 10:36 Gremar: pan bolt nadchodzi uciekll pod dp... 10:36 Uszaty Marian:jakies 10:36 Uszaty Marian: patyki 10:36 Uszaty Marian:mnie bily |
Cytuj:
Jak to przeczytalem to wpadlem na pomysł zeby uzyc jakos inaczej tibi cam oto nagrac komedie ;d albo serial komediowy z udzialem tego goscia :D to by byla jazda szkoda ze wybralem thorie a nie furore :D |
Cytuj:
Wyciołeś szara kulke !!!!!!! |
Taki sobie filmik~
|
A mnie rozwalil tekst "Wow, widzieliscie te gwiazdki naokolo mnie?" :D
More plx 8o |
hehehe nice filmik :)
|
23:28 Uszaty Marian: jest kopalnia skrbow
23:28 Uszaty Marian: leza tam 23:28 Uszaty Marian: same fajne z eczy 23:28 Uszaty Marian: chodzic e pokaze wam rotfl |
OMFG NOOB PLX? :confused: :confused:
Widziałem na tym filmie samyh noobow a ten co krencił najwienkszy noob z tych kturych widziałem. Nagrywaj wszystko co robisz w tibi Ty i twoi ziomki i dawaj tu i bendą wszyscy lać :D :D bo takich nobów to szukac i szukac a tu prosze sami dajom filmy na forumy 8o 8o gratz IQ^^ Uszaty Marian to muj idol :cup: :cup: reszta to n4psy^^ STFU NOOBS! X( X( |
Jeżeli widziałeś samych noobów to idź do lekarza.
Edit: A na forum, można się śmiać tylko z twojego polskiego. |
Noob plx
LOL... takiego nooba w zyciu niewidzialem ale to prawda on ze mna gadal~ 8o
Cóż takie przypadki zdazają się raz na jakies 100 lat ;) Pisal Morgart B) Baba |
Właśnie powstaje kolejna część w chwili obecnej jest przerwa, narazie dam powód przerwy
11:46 Zdzichoo Van'dal: do mnie tez pisze 11:46 Zdzichoo Van'dal: ;/ 11:46 Uszaty Marian: ide wyprowadze pieska 11:46 Anosso: heh 11:46 Zdzichoo Van'dal: oki 11:46 Uszaty Marian: bo siku miz robi 11:46 Uszaty Marian: w pokoju 11:46 Uszaty Marian: :) Od dzisiaj jestem gm ^^ Reszte zobaczycie puźniej ... linki będę dawał w 1 poście ;) |
Marian Uszaty Epizod II :P
Kod HTML:
11:46 Uszaty Marian: Cicho GM teraz do mnie pisze |
Kazaliśmy mu się napić wina, to powiedział, że nie pije bo się napił na komunii.
Gdy się przełamał stwierdził: 14:44 Uszaty Marian: kurde teraz chyba powaznie mam haka co sie dzieje? Pozdro. |
"AAA mam haka zabijcie mnie bo wszystko strace" czy jakos tak B) Z tego nie moglem ze smiechu wytrzymac ale byly tez inne super teksty :D
|
o boze ... beehheuehehueuhe padlem na podloge gdy powiedzial "Hakuja mnie, ratunku!" hahahahha :p omg ... boze ;P
|
nie no jak ogladam te filmy to wymiekam :D:D:D
|
Dzisiaj koniec z Marianem :(
Teraz czas na war na furorze <ziew> |
Powiedzcie czy jest Marian jeszcze ,bo nei wiem czy postac robić na tym waszym serverze.
|
Cytuj:
Btw: Modek możesz zmienić nazwe tematu na "Marian Thread" ? :D Thx z góry. Edit: Właśnie dodaje dlaczego to Marian musi dać loga (Film wczorajszy) |
Dodałem nowy filmik z opowieścią jak Marian bije demony.
Co raz głupsze :< |
HuEhUAhUAuA
F A N T A K U R W A S T Y C Z N Y
NOOB Tamten palant co mu zaczał tłumaczyc ze go przesuwaja powinien zaliczyc deda, ale dostal tylko ostrzezenie z exori vis za 40 :baby: Tak sie zastanawiam czy ten marian, zgrywal debila, czy moze rzeczywiscie jest hmmm... upośledzony? Ale wydaje mi sie że to pierwsze bo nazywajac go osoba upośledzoną obrażam osoby upośledzone -,- , a pozatym szybko pisal na klawiaturze i w miare bez bledów ortograficznych Gratz znalezienia takiego nÓÓbka ^.- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:18. |