![]() |
Red Skull na Rooku
Loguje siękiedyś na Antice a tu taki widok:
http://barthuz.w.interia.pl/Red Skull.JPG Ciekawe jak on go zarobił?? :D |
Takie coś już było. Poprostu jakiś mass pk został zrookowany i dalej ma czachę.
|
Tak jak ma sie red scula i zostanie sie zrookowanym to takze ma sie w rookard scula. On zniknie dopiero po okreslonym czasie czyli okolo 1 miesiac. Duzo juz takich sculi widzialem nawet niekotrym pomoglem wrocic do rooka z red sculem :D:D
|
NIc nowego
Mysle ze to zadna sztuka widziec red skula na rooku ja to widzialem juz 3 razy . Too byl poprostu porządnie zrookowany pkowiec :) z którymi trzeba tak robic :0
|
I że takim ludziom chce się jeszcze grać... tylu wrogów... brrrr!...
|
Im się już nie chce grać tylko znowu robić zadymy :D
A może kolesia hakneli i chce zobaczyć co jest w postaci ?( Nigdy nic nie wiadomo ?( |
Heh no własnie ;) zrookowali jakiegos pikera ;D na test serverze to wiekszość ma red skulle ;)
|
Opsss.... usuncie tego posta powtórzył mi sie jakos ;/ ehh ten moj net
|
Mam takie pytanie: Ktory trzeba miec level aby cofnac sie na rooka. Niektorzy mówia, że jak masz 3 i spadniesz na 2 to idziesz na rooka. Czy to prawda ?
|
ehh ..ja jak jusz nie gralem danom postaciom to sie rookowalem :D i mnie na 5 cofnelo (moze to od serwera zalezy )
to byla amera |
>,.,<
ostatnio jak sobie rooka przelazilem to widzialem 3 red skulle na novei :P:) :D:D:D
|
Ja tez mialem kiedys palladynem red scula ale to dawno temu bo chcialem zobaczyc jak to jest :P Gdy tylko mnie ktos zobaczyl to bum, bum i mnie nie bylo :D Ale do rooakrd mnie nie zjechali. A do rookard spada sie na 5 lvl, kiedys spadalo sie dopiero od 3 ale jak widac czasy sie zmieniaja ;)
|
jak to zrobil normalnie zrokowali go z red skulem
ale breht red skull na rooku przewaznie jak kogos zrookuja odrazu usuwa har a gosciu se jeszcze wszedl pokazac ze ma red skulla na rooku hehe
|
hehe na jakim swiecie ten gosc sie znajduje??? jak na isarze to ja kogos na A zrookowalem
|
tez kiedyś się spotkałem ale to norma .. poprostu jakiś maniakalny Pk'er został zrookowan'yy =) bye
|
W sumie wydawało mi się że to kiedyś było ale bez screenów, po prostu zrokowany pk i tyle. Więcek takich na rooku powinno być
|
To naturalne jakiegos pk z czacho zrookowali i jest
|
Red skull gasnie dopiero wtedy kiedy minie termin ktory trwa w zaleznosci od tego ile zabil personow :D i nawet na rooku bedzie ja mial puki nie zniknie.
|
Cytuj:
"bedzie miał skulla dopóki nie minie odpowiedni okres kończący karę" hehs... lubię czytać takie posty... Cytuj:
|
Mass pk...rook plx!
:D:D:D:D |
ermmm........
niejeden taki.... to jest troche glupie bo widzialem red skule nieraz na rookgardzie! ---------------- oh oh wybory jusch blisko niech każdy zagłosuje! |
Ehhh zrookowany pk i tyle. Czesto widze cos takiego.
I tak powinno sie z nimi robic. |
Zadna nowosc ze red skull
Juz tyle razy widzialem loli w rook red skullem dlamnie to zadna nowosc :P
|
Inna postaciol widzialem raz goscia z red skull na roku ale nazwy goscia niepamietam :(
|
he
Red Skull Ja sam kilka razy tak mialem:D
|
Ale zachwyt!
Ludzie toż ja widziałem kółka pk na rooku cały rynek był w pki krzyczeli "kill in main" ale to dobre bo mnie raz zrookowali(przez przypadek kolesia zabiłem) i to jest wstrętne być zrookowanym i nie polecam tego nawet pkowcom :O
ale coś jesteś słebo wyposażony jak na 5lvl (jak przypuszczam) ja taki ekwipunek mam ok. 3-4lvl |
na rooku takich powinno być więcej
im więcej mass pk na rooku tym mniej na mainie :P :)) jak byłem na rooku to tez byli tacy |
Nic w tym dziwnego...
Moze ma postac na tym samym
koncie i ma sklulla bo na calym konice sie jest Pk nie na jednej postaci Wracam na nova!!!!! :P |
Nic nowego
To nie jest nowosc na serverach pvp to moza powiedziec ze to jest chleb powszechni wiec ameryki stary nie odkryles.
|
Cypher Noobie
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:08. |