![]() |
New axe!
Expowalem sobie jak zawsze na Dragach i Dlach. A tu nagle w martwym Dlu jakies nowe axe. Zamieszczam ss jak ktos wie cos wiecej to prosze o pomoc!
01:31 You see a golden axe (Atk:42 Def:21).It weighs 36.0 oz. http://i2.photobucket.com/albums/y42...ska123/Wow.jpg |
hmm... ciekawe
bardzo ladny ten axe i w dodatku ladne staty ma B) |
Nono, wyglada niezle. Ale pewnie jest dwureczny = lepsze dlance ;P
Ghally zreszta tez troche |
nie znalazlem takiego axe w .spr ... ale no nic ; ]
|
hmmmmmmm....
A mi sie wydaje ze to fake ponieważ w spr nie ma takiego axe i na screenie masz 125 lvl a w podpisie 85. Tyle, poprostu moim zdaniem to Fake.
|
=p
I co Ty jeszcze ciekawego wymyślisz :>
|
delete plz kolejny koles mysli ze zrobi gówniane fake i wszyscy sie nabiora
|
Sondzonc po backpacku znalazleś tego axe po updacie , a wienc crip soft zafundowalo wiencej niespodzianek niz tylko nowy teren. A ten axe ładyn a w dodatku macny jest .(Gratuluje ci chyba jako pierwsz znalazles nowom broń ) brawo brawo . :]
|
Moge się pewnie mylić, ale to jest fake. Przesznupałem już nieraz całe .spr po updacie i nigdy na coś chociaż troche podobnego do tego się nie natknąłem. Bleh, nie "wyszło" Ci.
|
Bla, bla, bla
Fake, fake, fake |
Cytuj:
ontopic: Mi sie wydaje, ze to fake... \/ Lol, jakby ich nie dal w .spr to bys ich nie widzial, noobku :/ |
jezuu znowu wszyscy mysla ze to fake??
Koles sie nameczyl zeby go zdobyc a wy go posadzacie o fake'i?? jestescie bezczelni.. moze CIpsoft udostepnil nowe itemki!! a jeszcze ich niedal w .spr skad macie pewnosc?? ja wam mowie ze to na 100 % nie jest fake!! i gratz dla tego pana!! ze sie natrudzil i ze chcial opublikowac znalezisko!! GRATZ GRATZ GRATZ i jeszcze raz GRATZ! :] Ladne!!Napisz mi prv czy dwureczne plx?? :D |
Cytuj:
@Topic Fake jak nic ;d |
Cytuj:
|
...
wy widzicie dzial??...pomoge wam to sa fake !!!:|
// jest w dziale fake'i ponieważ go przeniosłem cfaniaczku -.- |
Mi sie ten axe podoba ładnie zrobiony szkoda tylko, że fake :'(
|
Fake!
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Fake i tyle... Ludzie nie mówcie głupio - Gratz Gratz!!!1111oneoneonerazrazraz....
Jeśli nie ma takiego pliku w .spr znaczy to, ze nie ma takiego czegos w grze... Jaaaa. Zwyczajny Fake i tyle "Bleee Ivul! Wkrety wciska" |
Cytuj:
W podpisie mam 85 bo nie jestem z tych osób co zmieniaja opis co 5 sekund. Gratz dla moderatorów tego forum, jezeli oni tez sadza ze to fake. Myslalem ze tu tylko ludzie sa niedorozwinieci ale moderatorzy przebijaja ich na glowe. Dla was to 125 level to jakis Bóg jest?? Alez tak, zapomnialem ze wy to 15 levelki co stoja calymi dniami pod dp! Jak sie trafi jakis wyzszy level to max 50. Takich noobów jak wy to mam na strzal. |
Cytuj:
|
Cytuj:
A tak wogole to z 85 na 125 w 5 sekund? cos mi sie nei chce wierzyc... |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Szatyneczka Omg kolejny noob moze przeczytasz wszystkie posty nawet modek napisal ze przeniosl -.- |
Fajnie zrobiony toporek ale moim zdaniem to fake
|
Sorka pomylka
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Eh.. Az mi sie pisac nie chce... Czytaj wyzej. ;) |
w jakims .spr widzialem tego axe jako fire axe, wiec duzo sie nie natrudziles by ppoprostu wzucic i se wpisac looka na poscie a nie dac look na ss..
|
Cool
Super fake dla mnie jak na lato daje ci ocene 10/10 widac że masz talent nauczysz mnie robic fake bo nie wiem jak wkleic na forum
|
O boze..... idioci bo inaczej nie mozna nazwac, chyba widac ze jest to umieszczone w dziale z fake'ami, a wy od razu do niego waty ze was nabiera.... pomyslcie troche, wydaje mi sie ze to nie boli
|
Eh wy macie problem to fake na 100 % bo po co on to zamiescil w dziale fake'i? Jakby to bylo naprawde to do zdjec -.-
|
Cytuj:
jakbys geniuszu czytal wszystkie posty, to bys wiedzial gdzie najpierw to bylo >.> |
Nie torturujcie chlopaka
Morze sie chlop pomylil lub podal lvl chara i wy od razu to nie prawda to fake ludzie chlopak sie pomylil bo po co mial zamieszczac fake'a :kilof: :kilof: :kilof: :kilof:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do tego,że nazwałeś go pedofilem: Wiesz co to znaczy ?Może sam jesteś pedofilem,a może jesteś ofiarą pedofilii w rodzinie ?Nie obchodzi mnie to,jeśli ojciec każe Ci się rozbierać przed kamerą.to już Twoja sprawa,ale ja Ci mówie,zastanów się co piszesz i o co go oskarżasz. |
jak na fejk to wyszlo mu to w miare...
ale widac ze przerobione z fire axa :> |
LOl! co to ma byc ??? nawet super staty ma :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:39. |