Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Chlip :( Ferdek nas opuszcza... :( (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=46606)

Gunir 17-08-2005 18:33

Chlip :( Ferdek nas opuszcza... :(

Smutna wiadomosc, chlip. Zaloba. Naaah!
http://img362.imageshack.us/img362/3966/crybaby5ye.gif

http://wiadomosci.wp.pl/wid,7776454,....html?ticaid=1

Dan the Automator 17-08-2005 18:36

...całe szczęście. Chciałoby się powiedzieć - nareszcie.

snajper007 17-08-2005 18:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamos

Czas żeby Waldek dorusł i założył własną rodziqe :evul:

Kapibara 17-08-2005 18:40

Nie darzyłem tego serialu specjalną sympatią.

Avager 17-08-2005 18:40

A ja tak, fajny był :) Mimo że dość słabo wykonany ale to właśnie było dość śmieszne :D .

kaczi 17-08-2005 18:43

Fajny serial, co wy chcecie :)
Szkoooda.

Sokochłap 17-08-2005 18:43

Nareszcie :P Oby tylko nie wrzucili na ten czas jakieś pierwszej miłości :o

Huo 17-08-2005 18:43

Nie :(. Awww... był to mój najbardziej ulubiony serial... teraz już nie zrobią hitu jak kiedyś :(.

Yoh Asakura 17-08-2005 19:03

I dobrze.Rzekłbym b.dobrze.Bardziej przejąłem się tym,że Bundy nie leci już na Polsacie...
@Nekromanta:
Masz coś do Bundych ?! :P

Ashlon 17-08-2005 19:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gohan-san
I dobrze.Rzekłbym b.dobrze.Bardziej przejąłem się tym,że Bundy nie leci już na Polsacie...

Ty tez z tym idz ;)

@Topic : heh, kolejne odcinki byly coraz gorsze. Po prostu pomysl juz zbyt wyeksploatowany ;)

Gonzo von Krenzel 17-08-2005 19:11

Uhh... Nigdy nie oglądałem tego czegoś w całości. Bez obrazy, ale nie wiem kto takie coś może oglądać.
Żałosne, żenujące, irytujące...
Dobrze, że już tego nie będą emitować... Psuło im reputację...

Elun 17-08-2005 19:12

łeeeeeeee
zasze lubilam ten serial, przynajmniej polewki z ich pomyslow na kasiore byly

Dan the Automator 17-08-2005 19:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo von Krenzel
Uhh... Nigdy nie oglądałem tego czegoś w całości. Bez obrazy, ale nie wiem kto takie coś może oglądać.

Gonzo jaką reputacje :<? Czyżbyś zapominał, że POLSAT -POL, bo to nie polska stacja +AN daje SATAN!?

Gunir 17-08-2005 19:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo von Krenzel

Własnie o to chodzi. To bylo takie żenujące, żalosne i irytujace, ze az smieszne 8o

Avager 17-08-2005 19:18

Z tego serialu dużo słówek się nauczyłem :D
-Zmieniarka
-Kanalia
-W morde jeża
-Jełop

I wiele wiele innych......
A szkoda... to było super :> Pokazywało też troche Warszawe jako wieś xD , wogule te wszystkie odcinki... były dobre xD, zawsze się cieszyłem jak leci to a nie jakieś M jak miłość -.- czy Samo życie -.- ... (lepsze już Pierwsza Miłość i Na Wspólnej..ale dalej to nie to samo).
Teraz TV traci wszystkie programy/seriale rozrywkowe a zostawia denne tasiemce... prawie że żadnych komedii nima ... jeszcze nadzieja tkwi w 13 postarunku :) (ale nie wiem na którym to kanale, Polsat czy TVN :/ ).

Tasior 17-08-2005 19:53

Chli chlip chlap chlap a z Canalu + i ogólnie "ze świata" znikneli "Przyjaciele" ;< to jest dopiero katastrofa!!! A kiepscy jakcyś dziwni byli rzadko oglądałem bo wszystkie śmieszne sceny opowiadali mikoledzy na przerwie 5 minutowej :P
@up
poza ziemiakraką znałem wszystkie :P
PS. Co to ziemniakarka?
@morwi
Głodnemu ziemniaki na myśli.

Ashlon 17-08-2005 19:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Avager Tymczasowy
Pokazywało też troche Warszawe jako wieś xD

Chyba Wroclaw, mistrzu...

Pinky 17-08-2005 19:57

Szkoda bo ten serial był taki głupi że aż śmieszny :D pokazywał takiego typowego nieroba ale w sumie to dobrze że znika z anteny bo według mnie prał ludziom mózgi nie uczył niczego dobrego :P chociaż przyznam ze czasem tez go oglądałem i świetnie się przy nim bawiłem :)

morwi 17-08-2005 19:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tasior
PS. Co to ziemniakarka?

czytac sie naucz >.>

Gufat III 17-08-2005 20:04

Świat według Kiepskich? Nie ma nic wspólnego ze śmiechem, ale doskonale obrazuje Polską rzeczywistość w krzywym zwierciadle. Szkoda.

Hakuoh 17-08-2005 20:17

Dla mnie to najgorszy pomysł. Nie dość że można sie z czego pośmiać to opowiada pewną prawde o polityce! I chyba nie odejdą bo (MOIM zdaniem) nieżle POLSAT na tym też zarabia.

Thero 17-08-2005 20:22

@Topic
"Won!" Chciałoby się rzec, cień Bundych. I tyle ;-)).

@Down
Ale biedaków z Wrocławia zainspirował Bundy.

Tasior 17-08-2005 20:34

@up
Świat według Kiepskich i Świat według Bundych to 2 różne sprawy i ŚWK nie sięga temu drugiemu nawet do pięt :P
@down
Szpital na Perypetiach czy Daleko od Noszy, Bulionerzy, 13 posterunek 17,65 czyli jak można s*******ić dobry pomysł, Graczykowie itp hity...
PS. Ale na Canal + leci ciągle South Park ^^

Avager 17-08-2005 20:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nekromanta
Chyba Wroclaw, mistrzu...

sry wrocław... ciągle mi sie mylą... oba takie ponure xD

Topic:

To co my teraz będziemy oglądać (Komedie) ? Bo jeśli ŚWK i ŚWB wypadają.... :/ to co zostaje :?

Matek 17-08-2005 20:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gufat III
Świat według Kiepskich? Nie ma nic wspólnego ze śmiechem, ale doskonale obrazuje Polską rzeczywistość w krzywym zwierciadle. Szkoda.

Calkowicie sie z Toba zgadzam. I chyba to nas najbardziej boli. B w realiach, gdzie 60% spoleczensta dalej zachowuje sie jakby zylo za czasow gierka niewybredene zarciki mogly ukluc w serducho. Wbrew pozorom ja w Kiepskich czasami moglem sie doszukac czegos glebszego niz full idiotyzm... i to naprawde bawilo:)

Ale zejscia serialu nie zaluje;)

Hakuoh 17-08-2005 20:45

Cytuj:

To co my teraz będziemy oglądać (Komedie) ? Bo jeśli ŚWK i ŚWB wypadają.... :/ to co zostaje :?

Oby nie seriale Br'skie. Boshe...widzisz a nie grzmisz. To jest żenada.

Mentos 17-08-2005 20:48

Naprawę szkoda... serial był wyśmienity... oglądałem go sporadycznie (brak Polsatu... Cyfra+ rulez :D ), to i tak uważałóem go za jeden z najzabawniejszych programów... naprawdę szkoda, .że już koniec ;(

djkuter 17-08-2005 20:59

"Kiepscy" byli tak głupi, że aż śmieszni. Od dłuższego czasu nie oglądalem tego serialu, bo nie było czasu. Jednak szkoda mi ich, że odchodzą z ramówki Polsatu. I co teraz Walduś zrobi, bez mamusi???

Gonzo von Krenzel 17-08-2005 21:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamos
Własnie o to chodzi. To bylo takie żenujące, żalosne i irytujace, ze az smieszne 8o

Nie... To nie było śmieszne... ¬¬

Ashlon 17-08-2005 21:19

Cytuj:

sry wrocław... ciągle mi sie mylą... oba takie ponure xD

A przylozyc ci zgnilym pomidorem? ;)

Nakreciliby jakis ciekawy serial komediowy, bo wiekszosc tego, co powstaje, to raczej nudne jest. Daleko od noszy po tak krotkiej emisji popada w rutyne, 13 posterunek gdzies sie zapodzial (moze nowe odcinki?), a komedie zagraniczne to nie jest to. Pozostaja jakies Mody na sukces czy tam inne Zbu(n)towane Anioly.

p.l 17-08-2005 21:54

Normalnie nie lubiłem tego serialu, jednak czasem satyra w nim zawarta była bardzo trafna, pamiętam kilka takich odcinków:
- Hatka Wielkiego Władka czyli parodia BigBrothera
- o sylwestrze 2000, gdzie nabijano się z ludzkiego strachu przed przepowiednią Nostradamusa
- jak listonosz spreparował list, na mocy ktorego ich kamienica została zprywatyzowana, Paździoch dostał kibel, kiepski, korytarz, a ten gruby schody

Hakuoh 17-08-2005 21:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez p.l
- jak listonosz spreparował list, na mocy ktorego ich kamienica została zprywatyzowana, Paździoch dostał kibel, kiepski, korytarz, a ten gruby schody

To było dobre. Ale najlepsze to jak Kiepski wsadził pijanego Pażdziocha do kanapy a Halinka kupiła nową kanape...xD Best odcinek.

@edit @down Dlatego też mówie: Nie dość że można sie z czego pośmiać to opowiada pewną prawde o polityce! (Jak zresztą i nie tylko)

PierDzacy 17-08-2005 22:06

Ojejq, czy kazdy uwaza, ze kiepscy byli tylko alternatywa dla glupich mas? :/
Lubialem ten serial, bo poruszal kwestie zycia w polsce i parodiowal je do tego stopnia, ze mogles smiac sie z "naszych wad"

NORMALY OBYWATEL RP 17-08-2005 22:17

Uwielbialem ten serial:) Ale o tym ze on zniknie z polsatu to sie nawet fizjologem nie snilo:). Byc moze bedzie wiele protestow ze strony fanow ŚWK. I powroci on na antenę. Tak bylo z moda na sukces w niemczech:P <lol2>
A DLA WSYSTKICH FANÓW BUNDICH!
Serial powroci po wakacjach, wraz z nową ramką programową;D Cieszcie sie:D

@Down: Nie mowie zeby powtarzali te odcinki, ale zeby krecili nowe. Ale tez mi sie zdaje ze juz nic nie mozna zrobic. Byc moze za kilka lat beda powtarzac te odcinki. Polska telewizja jest wrecz uzalezniona od powtarzania filmow i seriali:)

Yoh Asakura 17-08-2005 22:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NORMALY OBYWATEL RP
Uwielbialem ten serial:) Ale o tym ze on zniknie z polsatu to sie nawet fizjologem nie snilo:). Byc moze bedzie wiele protestow ze strony fanow ŚWK. I powroci on na antenę.

W takim razie oglądalibyśmy już n-tą emisję DB w TVN Siedem.Ile fanów wysyłało mejle ?Ile było ankiet?Nie zliczysz.Więc nie łudź się na Kiepskich.

kaczi 17-08-2005 22:29

Teraz mi zostaję tylko "Moda na sukces" do oglądania. Jeszcze 5000 odcinków* przed nami :) Ahhh to jest raj :)

*U nas jest dopiero 4000, a w USA jest już nadawany 9000 odcinków.

Matilus 17-08-2005 22:33

Wreszcie Polsat podniósł swój poziom. ;-)

Sinpal 17-08-2005 22:34

Kocham ten serial ale niestety odcinków od połowy 2004 r. już nie mogłem strawic dupne byly wedlug mnie a ci co lubia ten serial zapraszam na polsat 2 leca tam odcinki o 17 w kazden dzien a powtorka o 23:30 (jeszcze 2 godz.:D)

NORMALY OBYWATEL RP 17-08-2005 22:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kaczi
Teraz mi zostaję tylko "Moda na sukces" do oglądania. Jeszcze 5000 odcinków* przed nami :) Ahhh to jest raj :)

*U nas jest dopiero 4000, a w USA jest już nadawany 9000 odcinków.

HaHa gdzies ty to wyczytal:D u nas jest odcinek cos kolo 2500+ a w ameryce nakrecono narazie ponad 4100 odcinkow.:D

Dj Nekro 17-08-2005 22:39

NIE!!! Tylko nie to! Moj ulubiony serial!! http://img362.imageshack.us/img362/3966/crybaby5ye.gif

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:38.