![]() |
Nowy helmet
Kolega dal mi zdjecie tego helmeta. Powiedzial mi o nim tylko tyle, ze ma 7 arma a takiego nie ma na www.tibianews.net (tam jest spis nowych itemow z eq). http://i2.photobucket.com/albums/y49...bia/helmik.jpg
PS. Niepowiem z czego wypada, bo zaduzo ludzi tam pojdzie :). Comment plz. EDIT: Kolega pozwolil dac podpowiec, a bzmi ona: "Zielonokrwiste". |
Moze powiesz ile ma arma chociaz ?
|
Lol. Mi się zdaje że to jest fake. Ale to tylko moje przypuszczenia xD
Nie to jest na bank fake popatrzcie na pasek pod soulem i capem oj nie równo wkleiłeś |
Cytuj:
Czytanie ze zrozumieniem plx |
@2Up
To nie jest fake,helmet jest podobno w spritach -.- @down To wtedy sorki,widac ze wzrokiem troche gorzej |
Cytuj:
@damq on probowal zmienic .pic ale cos mu nie wyszlo pomysl troche.. |
Mi się wydaje, że jest to beholder helmet i wypada z beholderów i elder beholder.
|
Fake, czy nie fake, hełm fajnie wygląda :P W sumie zdjęcie może być prawdziwe, cały czas odkrywamy nowe itemy wprowadzone w uptade. Tylko dziwne, że do tej pory nikt nie znalazł tego hełmu i nie pochwalił się na forum...
|
zawsze jest mozliwe ze to pierwszy w tibi
|
@up
W sumie racja, może wypada z czegoś bardzo rzadko (?) |
Cytuj:
@down, down: Ano, transfer padl. |
Powinieneś wystąpić w Tv , oraz napisać do Brawo.
|
Czy to tylko ja mam problem, czy tego obrazka (juz) nie widac?
|
jest na photobucket powinno dzialac
@down jest to zagadka z haczykiem :) |
Ciekawa zagadka :)
Według słownika: zieleń (Ectaco-Poland) n, rodz. f 1 green 2 verdancy 3 greenery 4 verdure krwisty (Ectaco-Poland) a, 1 sanguineous 2 sanguinary 3 sanguine 4 ruddy No i teraz kombinujcie :P |
@up
Z tymi zielonokrwistymi to chyba chodzi o jakieś trujące stwory, bo one właśnie mają zieloną krew :) |
Helmet wypada z Beholdera !! nie widzicie czułków?
|
Cytuj:
|
@Huo
Tiaaa... Bo demon helmet wypada z demona... |
Gratz helmeta ale dziwie sie że nie chcesz sie podzielic informacją z czego wypada,bo i takl predzej czy później ktoś odkryje i napisze o tym na forum.
|
to nie mojna wina ze kolega nie chce tego mowic ale jednoczesnie to jest dobra zagadka :)
|
Hmm... może i macie racje ale tak się przyznam że nie lookałem w nowe *.spr ;P Mam swoją liste potworów z których prawdopodobnie może to wypaśc :) jak coś to pisac na pw
|
Hmmmmm.......... Nie wiem z czego wypada!!! Ale mam pewne przypuszczenia!
A oto one: Wypada z beho, elder beho, albo bossa beho!!! Albo jest dostepny z questa(mozliwe ze z nowego questa z beho)!!(tak samo jak dwarvern armor) Profesja: paladin Level:22,5 mlvl:12 dist: 57,5 EQ: nie powiem bo mnie okradniecie!!! Best solo: ds(bez niewidki) i elf archanist best group: dragon, dwarf geomancer, GS best hit:99 Serwer:Astera |
You see a frog helmet (Arm:7).It weighs 27.6 oz.This is a helmet from the ancient frogs. xD ?
|
Edit: Up Byłeś szybszy = ]
Froge helmet ?? o_O |
moze to beholder helm? huh? a czy fejk czy nie to nie wiem nie chce mi sie tego wszystkiego skanowac -.- ale nawet taki sobie
|
http://www.tibianews.net/equipment.asp?Id=Helmets
Ale ludzie jestescie tepi!!! Na samym koncy jest BEHOLDER HELMET!!!! |
@up
dokladnie i niema 6arma tylko 2 -.- |
ten hełm wygląda jak głowa ślimaka :)
|
rozczarowałem się...2 arma :((
|
fajny fajny ;d fajne oczka oO
|
;/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co ty taki agresywny jesteś ? może chłopak ma dyslekcje albo coś w tym stylu , nie każdy pisze poprawnie gramatycznie :/ |
Cytuj:
@Topic Helm niby fajny ale raczej bym nie zalozyl imho wyglada do dupy ;< P.S Mam nadzieje ze to nie jest kolejny nedzny fake |
LoL
Ale stary masz radoche poprostu nowy item po update B)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:18. |