![]() |
intereesujce ...
btw gz lvlu :> |
Nice
Wiesz zrobiles z zwyklego dwarf hunt ciekawa wyprawe calkiem niezle
Neth Reth Fortera "W zyciu piekne sa tylko chwile--dla takich chwil warto zyc"(TORCIDA GÓRNIK) |
GRATZ :)za zdobycie lev.
|
Gratz lvlka i powodzenia w dalszej grze :)
Your's Damq |
heh
Gtratz Adv. Tylko jeszcze muszisz popracowac nad magikem .... postaraj sie do 15 levela dobic 25 magik :P i wtedy bedze git xD
Edit@ Aha i staraj sie nie palic many utevo lux... tylko nawet hmmki strzelaj potem kazdy bp Ci sie przyda :P |
Lol... jesteś totalnym noobem!chwalic sie dwarf huntem 8o 8o I jeszcze takie skille i mlev!! LOLOL trzymajcie mnie!! Po co założyłeś ten temat, skoroś taki daremny
<jeszcze raz Big LOL> |
Kama ty to jestes noob. I to calkiem niezly. Chlopak sie postaral i wykonal cos ciekawszego niz niektore hunty na mocniejsze potwory. A co to zdjec mi sie bardzo podobaja. Gratz lvla, pocwicz troche mlvl ale wedlug mnie jest niezle. :) Aha oplacalo sie tracic explo na roty ??
|
Cytuj:
|
|:|:|: zamurowało mnie........
Gratz lvla, robieniu ssów, umieniu zamieścić je na jakimś servie bo wielu ludzi nie umie wstawiać ssów..., Nie rób więcej ssów z dwarfów..... |
O.o
Nie no gratz jeszcze nigdy niewidzialem lepszego huntu
Nastepnym razem zaplanuj Rat HUNT |
Ludzie Trzymajcie Mnie!!!!!!
JEZU ale Nooob !!!!!!!!!!!!! chwali sie takim huntem lol biggggg noob!!! X(
wiesz co ... wiecej adrenaliny dalo by nam .. dedanko na gs'ie ;] jeszcze raz BIIIIIIG NNNNNNNNNOB!!!!! Nick: Vxiunix Swiat: Harmonia Lvl: 35 Skkile : 68 67 ( pracuuuuuuuuuje :P ) nie bede dalej pisal .... bo sie zesr** noob :P |
Wymiatasz. :) Nie no, ja też tak kiedyś expiłem. Początki są też ciekawe :) Nie szkoda Ci tych explo runek? :P
@ViXuNiX Patrząc na twojego posta widzę, kto tu jest noobem. On nie jest noobem, tylko newbie. A ty co, na rooku expiłeś na GSach??? Człowieku!!! ON MUSI JAKOŚĆ ZDOBYĆ COŚ, A KAŻDY JAKOŚ ZACZYNAŁ!!! I DOWIEDZ SIĘ, CO OZNACZA SŁOWO NOOB, GDYŻ JESTEM PEWIEN, ŻE NIE MASZ POJĘCIA KTO TO JEST!!! Poprostu jak czytam takie posty to coś mie bieże... Takich ludzi się powinno odizolować do komputera... :| I nie pisz głupot człowieku, nawet podpisu nie wiesz jak zrobić. A postać o imieniu Vxiunix nie istnieje, więc zakładam, że jeszcze męczysz raty na rooku. |
Mili jesteście... Każdy przecież kiedyś zaczynał... Wszędzie pełno jest tematów ze zdjęciami z huntów na silniejsze potwory, większość z nich to zwykła rutyna.. A tu widać, jak chłopak się postarał :D Przecież w tych zdjęciach jest to co w każdych - zdjęcia niezłych hitów, hunty, czary, loot. Jest to, co być powinno. Tylko, że z innymi potworami. No i bardzo dobrze! :D
Gratz lvla, powodzenia w dalszej przygodzie z Tibią :D Ps. Ludzie! Odróżniajcie nooba od newbie.... |
Cytuj:
Po drugie: Czy potrafisz przedstawic wypad na dwarfy 14 sorkiem w taki sposob? Mi sie bardzo podobalo. Po trzecie: Po cholere dales tego posta skoros taki daremny? Cytuj:
Jak mozesz obrazac go skoro na 35 lvlu masz skille 68/67. Milo by ci bylo gdybym teraz ja sie zaczal nasmiewac z ciebie? O BOZIUNIUU JAKI NOOB MA TAKIE BEZNADZIEJNE SKILLE !! PRACUJ PRACUJ I TAK PADNIESZ NA GSIE BO BLOKOWAC NIE UMIESZ !! Szkoda ze sam na GSie nie padles ... Ciekawe czy chociaz zdjecia wklejac umiesz. I prosze temat ma 4 gwiazdki co nie trafia sie threadom z lepszymi potworkami itd. @MMS Oby tak dalej, wszyscy tak zaczynalismy. Ty przynajmniej sie tego nie wstydzisz :) |
Troszke Nude ale Gratz LvL Trzymaj Tak Dalej ;)
|
Powiem szczerze ze zygam juz huntami typu: demon, bk, hero itp. ile mozna ogladac ta sama lokacje itp. za to tutaj mi sie podobalo, potworki slabe, jak kazdy newbie cieszy sie ze wszystkiego i dopiero poznaje gre, to jest chyba najfajniesze w Tibi :-) Powodzenia w grze i czekam na inne hunty, moze amazonki he? :-) pozdro
|
Omg a mi sie podoba :P Po ogladnieciu calej galerii Dreamersow taki huncik to mile dla oka odroznienie. Zycze duzego levelka i wiecej huncikow :) "JEZU ale Nooob !!!!!!!!!!!!! chwali sie takim huntem lol biggggg noob!!!
wiesz co ... wiecej adrenaliny dalo by nam .. dedanko na gs'ie ;] jeszcze raz BIIIIIIG NNNNNNNNNOB!!!!!" Moze bana dla tego pana ?? Za bezpodstawne obrazanie innych :] |
Hmmm ciekawe. Dobre ss'y lecz troche nudne. ALe Gratz lvl ;)
|
Lol, ten "dobry loocik" to jest żart?? jak można takie coś nazwać dobrym lootem?? Modki, proszę zamknąć topic... Nikt tu nie wytrzyma taiej polewki 8o 8o 8o 8o
ps. @MMS, noobie, załamujesz mnie ;( |
Cytuj:
Co do Autora Gz lvl. Nie przejmuj sie tymi commentami zawsze sie trafi ktos kto ma wyzszy lvl i zgrywa Bossa |
Cytuj:
Btw.Czemu od razu noob to ty jesteś przykładem nooba bo nie umiesz się kulturalnie wypowiadać na forum. @kama... zaczyna na dwarfach , kończy na demonach ( a wogóle może nie każdy chce oglądać ludzi z super mega wypasionym eq ) przyda się trochę czegoś innego @topic Mi się sski podobają każdy kiedyś tak zaczyna i staje się lepszy i lepszy co cała tibia ;) gratz |
Taaa... ale umieszczac takie tematy.... boze.... Wszyscy daja jakies hunty na dragi czy cos a on odwalil... Super Hiper Mega Dwarf hunt LOL 8o 8o I jak tu takie cos ogladac nie smiejac sie?
@Vixunix, miałes racje. wiecej adrenaliny dal by nam ded na gs. @mms, A poza tm 17 mlv na 14 levelu, to moze miec tylko noob 8o |
Cytuj:
|
a tak wogole to jakie on hity z tych hmm wali?? ;( lol.... 19 i 20...buahhaaha ja na jego lev to juz walilem po 45
|
jak na dwarf hunt to fajne ssy;)( ja nie jestem taki jak poło forum że odrazu piszą "nnob" bo ssy nie sa z czegos lepszego od fdragona itp.)
|
Cytuj:
19 w potworka z hmm jest niemozliwe. To bylo dobicie ... Dlaczego na forum maja byc ssy tylko z demonow dli i tym podobnych? Bo jezeli zastosujemy sie do twojej zasady to chyba nic nam nie pokazesz kolego ... Btw. Temat ma 5 gwiazdek. Ciekawe jestem czy jakikolwiek Twoj temat uzyskal chociaz 3 ... @down To po cholere posta dales? |
n/c
nic nie powiem gdyz prosil zeby sie z niego nie smiac :)
|
Alez bardzo ciekawy hunt , dwarfy dobre potwory -.- . Na przyszlosc dawaj jakies lepsze hunty a nie takie dziadostwo " dwarf hunt " . otwierajac temat myslalem ze guardy a tu ... Dwarfy !. Also Gratz za zdobycie lvlka .
|
Cytuj:
|
uh, nudnee same dwarfy i roty? nic ekstytującego..
gartz lvla |
Cytuj:
|
buahahaha.... 18 mlv <lol> i 900 gp po 3 dniach.... lol mms, noobie idz sie schowaj i nie wracaj...
|
@Kama
To lepiej Ty się schowaj i nie wracaj, bo swoją inteligencją dobijasz niejednego użytkownika tego forum... Wyzywać od nooba kogoś, kto za temat o dwarf huncie uzyskał 5 gwiazdek?! A wiesz co najbardziej mnie dobiło? Tekst o hicie 19 z hmm 8o . |
Tamat jakich mało , nie wiele osob dało by takie cos bo by sie bało ze inni na nią najada i bede mówic ze jest noob itd.
Gratz dowagi & lvl & mlvl pozdro i powodzenia w dalszej grze !!! Kama144 - jak masz takie zeczy pisac to nie pisz wogle , bo tylko pokazujesz swoja inteligencje ( ktorej Ci naprawde brak ) |
Ssy mis ie bardzo podobaja radze ci nie uzywac run na tym lvlu tylko je skladowac, rob na huntach na rotach 1bp hmm i zbieraj je, podrasuj mlvl i wszystko bedzie dobrze trzymaj sie i obys osiagnal i 100lvl. :D
|
mi sie podoba
gz levela mi sie podoba przynajmniej sie postarales i dobrze ci to wyszlo gz ;)
|
Bardzo fajne te ssy, wchodząc w ten temat myślałem o guardach (dosyć oklepane), ale się pomyliłem. Zobaczyłem dwarfy w innym wydaniu, niż to jest na codzień. Nie przejmuj i nie zniechęcaj się przez tych ludzi, którzy piszą, że jesteś noobem lub niewiadomo kim, oni sami nimi są. Dla mnie ssy super i czekam na ghostland :)
|
Zdjęcia dosyć ciekawe, też tak kiedyś zaczynalem... co ja gadam każdy tak kiedyś zaczynał :) Gratz zdobytego lv.
Pozdrawiam. |
@mms Komp ci sie zepsul.... lol... no.. ale jak masz sprzet sprzed 2 wojny swiatowej to milej naprawy 8o 8o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:32. |