Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Nowi Moderatorzy - 2005 Komentarze (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=47024)

Shardzik 20-08-2005 15:31

Nowi Moderatorzy - 2005 Komentarze

Na prośbę pewnego użytkownika zakładam taki temat, bo i potrzebny jest...
komentujcie do woli, póki palce macie sprawne ;)...
Jakby co zagłowowac możecie TUTAJ

Gunir 20-08-2005 15:45

Czemu glosujecie na hooma? On i tak nie chce byc modem... :| (z tego co wiem)

Shardzik 20-08-2005 15:48

@UP oni tylko głosują... i tka gówno z tego wyjdzie, przynajmniej coś się dzieje na forum ;)

hoomik 20-08-2005 15:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamos
Czemu glosujecie na hooma?

a co, zazdroscisz?

Zmieniam zdanie, biore udzial w nastepnym konkursie, widze ze kilka banow by sie przydalo.

Angel of Death 20-08-2005 15:51

Czemu nie ma Gewofa w wynikach ? ma aż 9 głosów ;)

Gunir 20-08-2005 15:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hoomik
a co, zazdroscisz?

Zmieniam zdanie, biore udzial w nastepnym konkursie, widze ze kilka banow by sie przydalo.

HAHA! Wiedzialem, ze to powiesz. "a co, zazdroscisz"... Po c***a lord ten topic, jak sam wiesz, ze nic z tego nie bedzie... moglbys forum jakos inaczej rozkrecic...

Dan the Automator 20-08-2005 15:57

Cytuj:

HAHA! Wiedzialem, ze to powiesz. "a co, zazdroscisz"... Po c***a lord ten topic, jak sam wiesz, ze nic z tego nie bedzie... moglbys forum jakos inaczej rozkrecic...

To nie gery, tego forum nie trzeba rozkręcać :-)

Matek 20-08-2005 16:01

Cytuj:

Dla dobrej zabawy, zeby posprawdzac jak widza ludzie z forum innych i jeszcze milion innych powodow.

Po co wiec glosowales Kamos?

Cytuj:

Armagiedon nadchodzi:)

spider-bialystok 20-08-2005 16:01

Dziwia mnie troche glosy oddane na osoby znane glownie z IRCa, bo przeciez moderator powinien miec spora wiedze o tibii ;s.
W poprzednim konkursie kilku 'murowanych' kandydatow odpadlo [Tana, Adolphus] a wybrani zostali ci ktorym dawano mniejsze lub zadne szanse.
Obecnie osoba ktora jest dla mnie najlepszym kandydatem [kandydatka] jest Vaxxia.

Thero 20-08-2005 16:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dobo
To nie gery, tego forum nie trzeba rozkręcać :-)

Nie kręć ;).

@Topic
Na moderatora powinien pójść któryś z adminów, hyhy...

Dan the Automator 20-08-2005 16:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spider-bialystok
Dziwia mnie troche glosy oddane na osoby znane glownie z IRCa, bo przeciez moderator powinien miec spora wiedze o tibii ;s.

Wcale nie sporą, a już napewno taką jaką ma np hoomik. Przciez zadaniem moda jest czyszczenie, a nie odpowiadanie na trudne tematy.

Gunir 20-08-2005 16:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matek Uciekaido

No, jak juz topic jest to wypadaloby, nie?

spider-bialystok 20-08-2005 16:13

@Dobo
Mam inne zdanie na temat obowiazkow moda i dlatego moim ulubionym moderatorem jest Gremlin ;p.

Gonzo von Krenzel 20-08-2005 16:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dobo
Cytuj:

Wcale nie sporą, a już napewno taką jaką ma np hoomik. Przciez zadaniem moda jest czyszczenie, a nie odpowiadanie na trudne tematy.

Właśnie... Wielu z moderatorów już od dawna nie gra w tibię... Od takich pytań są doświadczeni użytkownicy. Moderator - oczywiście - musi znać się na rzeczy, ale przede wszystkim jest od pilnowania porządku na forum. A do tego nie potrzeba wielkiej wiedzy na temat (w tym wypadku) tibii.

Ghost Nieudany 20-08-2005 16:41

Cytuj:

Jasne.
Moderator Multimediów i Grafik musi grać conajmniej trzy lata, inaczej odpada. ;d

Dr. Omader 20-08-2005 17:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matek Uciekaido

Dobry post to nabity post ;)

Raul 20-08-2005 17:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hoomik

Cóż za miła niespodzianka. ;)

@up
rotfl

@topic
Na moderatora powinna być wybrana osoba, która udziela się na tym forum. Niektóre osoby przez Was wybrane prawie wogóle tego nie robią. Są poprostu dobrze znane z #tibia.pl.

Ghost Nieudany 20-08-2005 17:20

Cytuj:

No, jak juz topic jest to wypadaloby, nie?

Tiaaa, typowe.

Jak założę temat "Ludzie z małym penisem, WPISUJCIE SIĘ!" albo "Ludzi robiących laski moderatorom proszę o wpis" to też się wpiszesz? Żałosne.

@Raul
Ale jak interpretować "udzielanie się na forum" w tym wypadku? Ma zostać wybrana osoba, która nabiła sobie 1k postów w miesiąc (w miarę sensownych) czy osoba, która ma ich 500, ale na jeszcze większym poziomie?

Shardzik 20-08-2005 17:21

Wszystko wróciło do normy, mała pomyłka była Gewof znów jest na liście ;p
Ale i tak Hóm prowadzi, więc Temat mógłbym zamknąc juz jutro, ale niech jeszcze będzie ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul
@topic
Na moderatora powinna być wybrana osoba, która udziela się na tym forum. Niektóre osoby przez Was wybrane prawie wogóle tego nie robią. Są poprostu dobrze znane z #tibia.pl.

Co to znaczy @ topic?
Ja nawet nie głosuje na nikogo, tylko zbieram głosy ;)...
Moim zdaniem dobrze że są znani z #tibia.pl, bo wiadomo jacy są, a nie jak np. Cors Ent, który nie jest ani znany, ani się często nie udziela, Userzy lubią jak ich nic nie zaskoczy...

Raul 20-08-2005 17:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghost Nieudany
@Raul
Ale jak interpretować "udzielanie się na forum" w tym wypadku? Ma zostać wybrana osoba, która nabiła sobie 1k postów w miesiąc (w miarę sensownych) czy osoba, która ma ich 500, ale na jeszcze większym poziomie?

Nie chodzi mi o to, że ten kto ma więcej postów, powinien być wybrany. Z Twojego porównania większe szanse według mnie ma osoba nr 2. To jest moja opinia. Osoba, która w przyszłości zostałaby moderatorem powinna być bardziej znana i rozpoznawalna z forum, niż z #tibia.pl.

Gunir 20-08-2005 17:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghost Nieudany
Jak założę temat "Ludzie z małym penisem, WPISUJCIE SIĘ!" albo "Ludzi robiących laski moderatorom proszę o wpis" to też się wpiszesz? Żałosne.

Zalosny jak narazie to jestes tu ty. Zgadzam sie, tylko nabilem posta w tamtym temacie, lecz nie byl on pod jakims wzgledem 'z***us-laskus', jak ten, ktorego przedstawiles w swoim przykladzie. A to chyba logiczne, ze nie bede do takiego sie wpisywal, ani do zadnych innych kretynskich. Wiec wypraszam sobie taki szajs, ktory przedstawiasz.

hoomik 20-08-2005 17:44

To nie ******* glupot, co robisz przez wiekszosc swoich postow. Mam dziwne wrazenie, ze u "niektorych" bylbys kandydatem do odstrzalu z forum a nie na moda.

Khan 20-08-2005 17:47

Hehehe - no kto wie. Moze faktycznie tego co wygra uczynią moderatorem :) Ja z tego co wiem, przegrałem ostatnio jednym głosem, bo jeden z modów uznał ze bardziej nadaję się do 'twórczości'.. cóż życie :)

Rankor 20-08-2005 17:52

Cytuj:

Cos sie nie podoba? Wy*******aj.

Thaaa.. Najlatwiej jest odeprzec czyjegos posta soczystym wy*******aj, nieprawdaz?

hoomik 20-08-2005 17:52

Cytuj:

Cos sie nie podoba? Wy*******aj.

Owszem. Chociaz nie. Bardziej to "ktos" niz "cos". Tym kims jestes ty. I nie mow do mnie w ten sposob, bo nie zycze sobie aby taki gowniarz jak ty zwracal sie do mnie per "ty". Powiem ci tylko, ze masz szczescie. Prawda jest taka, ze szansa na to abym zostal moderatorem jest raczej niewielka, co mozesz traktowac jako ratunek przed banem dla siebie.

Shardzik 20-08-2005 17:55

Eehhh znowu się zacznie, kłótnia podobna do w Rodzice vs Tibia...
Kamos, to są komentarze, nie temat do kłótni, jak coś ci się nie podoba, omijaj szerokim łukiem ten temat, nie ma przymusu, jeżeli masz mi tu robi burdel z tematu to sam wy*****aj

Khan 20-08-2005 17:59

Lord mądrze gada..

Kamos, hoomik - spokojnie panowie. Ja nie rozumiem dlaczego wy wyogole klniecie na forum? dlaczego sie wyzywacie? Macie cos z tego? tylko szczujecie sie wzajemnie -.-
Sobie powyzywajcie na monitor, krzeslo, albo klawiature - lepiej sie wam zrobi.

Shinjix 20-08-2005 18:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul

Właśnie. Niektorzy nie widza roznicy pomiedzy osobami nadajacych sie na Opa #tibia.pl a moderatorem forum.

@kłótnia
Radze ją zakonczyc. Nikomu kto bierze w niej udzial nie wyjdzie to na dobre. Lepiej zalatwcie to na PW. ^^
@Edit
Ups, ortograf o.0

Shardzik 20-08-2005 18:02

Cholera to istna reklama do głosowania, przydałby się pomocnik to liczenia głosów ;)
@Up "KłÓtnia na Boga...

Gunir 20-08-2005 18:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khan
tylko szczujecie sie wzajemnie -.-

I'm lovin' it, nawet jesli sie dostaje pkt. karne za taka blachostke od Droma.

Dobra, skasujcie moj glos i moje posty w komentarzach. Sam zaczalem i rozpetalem ta 'klotnie', sry. Forgive me.

@hoomik
Jeśli chcialbys aby mnie zbanowano, juz dawno by to nastapilo.

Khan 20-08-2005 18:06

Cytuj:

I'm lovin' it.

Ale inni nie. Więc prosimy o spokój, lub o opuszczenie sali.

p.l 20-08-2005 18:11

Rozkręcanie tego forum pozostawcie Oxemu :D

Thero 20-08-2005 18:12

Cytuj:

@hoomik
Jeśli chcialbys aby mnie zbanowano, juz dawno by to nastapilo.

Ale wygląda na to, że jak najbardziej, chcesz hoomika przekonać do zajęcia się tobą, więc lepiej będzie jak już skończysz.

@Topic
Widzę, że zainteresowanie nieoficjalnymi typowaniami jest ogromne, boję się pomyśleć ile będzie zainteresowania potem. A tu nagle wyskoczy przyjazna mordka Droma i coś w stylu "Tego roku nie wyboeramy moderatorów, bo jak dotą nie potrzebujemy dodatkowego wsparcia ;)". Hyhy (i tak śmiech zamiera na ustach...)...
Btw. Jeżeli o mnie chodzi to nawet nie glosuję, mam szanse takie same jak Lepper na wygranie wyborów ;).

EDIT:
@Down
No to tymbardziej ;p.

Raul 20-08-2005 18:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thero
"Tego roku nie wyboeramy moderatorów, bo jak dotą nie potrzebujemy dodatkowego wsparcia ;)"

Tego roku już byli wybrani nowi moderatorzy. ;)

Dr. Omader 20-08-2005 18:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thero
A tu nagle wyskoczy przyjazna mordka Droma i coś w stylu "Tego roku nie wyboeramy moderatorów, bo jak dotą nie potrzebujemy dodatkowego wsparcia ;)". Hyhy (i tak śmiech zamiera na ustach...)...

Narazie nie zanosi sie na wybory :)
Niedawno w sumie wybralismy paru modkow. Jesli bedzie nam wieksza pomoc potrzebna, to da sie prawa super moderatora dla Dwimenora i p.l'a, jest jeszcze Besn nawet ;)
Zaglada tez wrocil po dlugim okresie nie bycia modem znowu na to stanowisko. Wakacje sie koncza, aktywnosc na forum sie zmniejszy i mysle ze narazie na pewno nie bedzie wyborow. Jak cos to ewentualnie w listopadzie/grudniu, a i tego nie wiadomo. Wybory beda jak nie bedziemy sobie radzic po prostu ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez p.l

ROTFL! :D

Oxygane 20-08-2005 18:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez p.l

No ba, calkiem niezle mi to wychodzi :D

Gunir 20-08-2005 18:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oxygane
No ba, calkiem niezle mi to wychodzi :D

Hmm, czy Dobo ma nowa dziewczyne? :D

Ashlon 20-08-2005 18:51

Po co nam nowi moderatorzy, skoro widocznych jest 25% z nich, a i tak daja sobie rade? Komentujac swoj glos, dalem go na gewofa (bylby dobry na tej pozycji) i hoomika (jeszcze wiekszy rygor! ;)). Zamiast tego drugiego chcialem dac glos na Grzesia (bk), ale on i tak nie chcialby byc modem, bo poniewaz.

Eileen 20-08-2005 18:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr.Omader
Wakacje sie koncza, aktywnosc na forum sie zmniejszy...

Ja w to nie wierzę. Ja tam najwięcej mam czasu i najwięcej postuję w roku szkolnym :).

A jesli chodzi o samo głosowanie to widać, że przedewszystkim liczy się IRC. Ja tam nie miałabym nic przeciwko gdyby tana, albo adolph dostali modka :D. Nie, no... Bycie modem to przecież nie jest nagroda za popularność, ale próba... Modka obdarza się zaufaniem, powinno się byc pewnym, że nic nie pochrzani i nagle mu coś nie odbije... No i jeszcze do tego dochodzi kultura osobista... A z resztą, po co komu mod? Dodatkowa robota... Wystarczy popatrzeć na kilka topiców, żeby zobaczyć kto tu jest popularny, czy kto pomaga innym... Posty wiele świadczą o ludziach. A popularność? Taka malutka premia...

@hoom
Hmm... Pan negatywny, tak? No cóż, życze ci szczęścia :)

@edit
Był błąd ortograficzny :P

Ozon18 20-08-2005 19:10

Ja rozpoczynam kampanie pod hasłem: 'Wódka dla każdego!' Hail!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:15.