![]() |
48 Godzin huntu na Hero - Maniactwo??
Cytuj:
http://photobucket.com/albums/a209/O...0pics/?start=0 Tutaj mozna zobaczyc jak wygladaja po kazdej godzinie :D Dla mnie jednak to jest lekka przesada. Tibia troche dziala jak przyssawka od ktorej ciezko sie odkleic. Dla mnie jednak Tibia nie mogla by wejsc na RL Life. Tak dlugi czas to jednak wchodzi na rzeczywiste zycie. Co o tym sadzicie?? Prosze o nie besztanie mnie, to forum jest do dyskusji. Na ten temat mozna dlugo rozmawiac. Bo ile wy mozecie usiedziec? Co poswiecic aby grac? |
Tibia jest zbyt monotonną grą, żeby grać w nia więcej niż 10 godzin...
Taka jest moja skromna opinia... |
Ja w tibie nie gram już od maja i naprawdę nie żałuję...moi koledzy dalej się tym katują jednak ja wole Guild Wars lub coś innego...
|
Phhh no to po ptokach ;)
Temat o Tibii w OWIONie gdzie 75% ludzi nie gra w Tibie Dla mnie zabawa na godzinke :P |
Taa, zastanawia mnie kto dal 9 godzin i sie nie wypowiedzial :)
Boi sie hehe <Joke> Dodali 31 godzinke. Teraz ktos doszedl jeszcze. |
Gram by pograc, mym celem aktualnie jest nastukanie 100 lev (:P) ale planuje wykonanie gdzies na okolice grodnia 2006 :P wiec mi sie nie spisze :P.
Srednio gram 3-4 godzinki, to w wakacje... zaraz dojdzie liceum... wkuwanie fizy, chemi, matmy, infy.... domowe, obiady, sen, czytanie ksiazek (naszla mnie chetka na Prachetta :D), robienie innych rzeczy na kompie (opko, skiny do tibii, fotki, theledyski) w roku szkolnym dla tibi bedzie 1-2h max :P A tych co zrobili 48h hero hunt to rozumiem :P tez chetnie bym sie spotkal z qmplami na realu i przy piw... soczku Tymwarka ;) i pizzy pogral, pogadal pare(naście) godzinek :) Kazda okazja by sie napic... soczku... jest dobra :D |
Czy Ci ludzie nie zdaja sobie sprawy z powiklan takich ekscesow? :/
Wyjdzie im na starosc to wszystko i pukna sie w leb i powiedza, czemu bylem taki glupi... Kompletny idiotyzm 48h przed kompem. Jak gralem w tibie moj rekord wynosil 16h i padalem ze zmeczenia ( ale tylko trenilem ), jednak niektorzy maja shize :F |
Widzę Wieszok, że bierzesz się za porządną lekturę:D
Dla mnie tibia to taka sama gra jak np.: Diablo(nie dosłownie, Diablo lepsze;) ) Czasami sobie pogram, czasami nie. |
W sondzie nie ma opcji 0 godzin
@pytanie w temacie Nie, głupota :P |
Chcieli ustanowic rekord? Czemu nie! Ja bym wolal ustanowic taki rekord niz np 48h lekcji polskiego czy matematyki, ble ;p.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Ustanowic rekord? Prosze bardzo, ale nie kosztem zdrowia, malo tego, co ten rekord im da? Satysfakcje? Jesli ktos sie tym jara, to dla mnie taki czlowiek sie nie liczy, bo go juz nie ma w normalnym swiecie... Edit@: Wieszok gdybym wypil taka "mala" czarna, to moj rekord troszecze wydluzylby sie :) |
Debile.
Konkretne debile. 48h w tak nudną grę jak Tibia? Teraz ich organizmy się zemszczą, i to potężnie! |
Widać ,że panowie uzależnieni:D A ten kot co jest na zdjęciach to identyczny jak mój ^^
|
@upup
Zaczną im rosnąć takie dziwne włoski na gałkach ocznych i będą się slinić obficie? Kiedyś też tak miałem. W szczególności to pierwsze. ;) @topic Chore. |
ROTFL, jaka bzdura! 2 bite dni w tibie? Chyba naprawde nie mają Rla...
|
Chwała im! Niech żyją! Dopóki nie padną z wyczerpania.
|
Cytuj:
Cytuj:
Nie rozumiem o co wam chodzi, sa bym chętnie z kumplami strzelił taką "nockę". Symaptyczna sprawa ;-)). |
Ehhh to jest moim zdaniem idiotyzm siedziec przed kompem 2 doby ja siedzialem najdluzej 12 godzin ale nie tylko na tibi...
@do tych co mowia ze to im zaszkodzi Moze beda co najwyzej zmeczeni i glowa ich troche moze bedzie bolec jezeli nie beda tego robili czesto (czytaj raz na 3 miechy) ale po razie nic sie nie stanie |
Ja bym tyle nie wytrzymal...
W wakacje siedze okolo 6h ale z przerwami W roq szkolnym średnia gry mocno spada pozdro |
Kiedys, jak bylem maly i glupi (czyt. rok temu). Przesiedzialem nocke - ok. 10h. Niewazne, ze potem wygladalem i zachowywalem sie jak trup, ale bylem zadowolony. Teraz uwazam, ze robienie nocki jest glupota. I tak juz nie umiem grac dluzej niz 3-3.5h w 1 gre...Wyobrazmy sobie pomieszczenie, w nim 2 osoby przed laptopami, ktore gapia sie w ekran. Na ekranie : jaskinia, 2 ludki (ew + 2 dsy) i co kilka minut latanie z hero. Nastepnie otwarcie go i czekanie na kolejny spawn. I tak przez 48h... Zaslyneli w swiecie tibijskim, ale raczej z wlasnej glupoty.
|
Nie wiem co w tym nadzwyczajnego. Juz nie raz siedzialem przed kompem przy jakiejs wciagajacej grze ponad 2 dni bez przerwy ;)
Cytuj:
Przed tibia tez moglbym siedziec, gdyby to bylo w czasach kiedy lubilem grac i gralem jak najwiecej to bez problemow bym tyle wysiedzial ;) Tym bardziej jesli mialbym siedziec z dobrym kumplem przy tym i niezle sie bawic... Pare termosow kawy, conajmniej 2 zgrzewki piwa, telefon do calodobowej pizzeri i moge siedziec z kumplem i grac w tibie. I tak wiecej czasu bym z nim rozmawial czy przegladal net niz bil to hero. Cytuj:
Zniszcza sobie zdrowie? ROTFL! Zniszczyliby troche jakby siedzieli tak czesto. Jeden taki maraton im nic nie zrobi. Ot beda niewyspani, beda ich moze glowy bolec, ewentualnie oczy jak maja slabe monitory, ale widze ze jeden ma laptopa, jak drugi ma lcd to nie bedzie z tym problemow ;) Ci ktorzy mowia, ze oni nie maja zycia prywatnego sa smieszni. To ze sobie kolesie usiedli do tibi raz na tyle nie znaczy, ze nie maja zycia prywatnego. Nie zdziwilbym sie, gdyby mieli bogatsze od niektorych z was ;) Cytuj:
"Wyjdzie im na storasc" hahahahah... o kurde czlowieku, ty wiesz co mowisz? Jeden taki maraton nie ma praktycznie zadnych skutkow ubocznych. Wystarczy ze sie wyspia po nim i beda sie tak samo czuli jakby nigdy tego nie zrobili. Musieliby systematycznie tak robic zeby to mialo jakies skutki uboczne. Czemu idiotyzm? Jak chca, to czemu nie moga? Bo ktos im zabroni? Wygladaja na doroslych ludzi, wiec wiedza co robia i moga to zrobic. Zastanawiam sie dlaczego wszyscy na to patrza z punktu "48 godzin na hero", a nie "48 godzin w jednym pokoju z dobrym kumplem i swietna zabawa przy tym"... |
podzielam zdanie droma :p jednak to tez zalezy od organizmu bla bla bla. ja siedzialem od godziny 8 do 19 z czego od 15 do 19 na hero :p po 11 godzinach grania stwierdzilem ze nie moge juz dalej, bolala mnie glowa, stwierdzilem ze jestem znuzony. szybkie wyjscie z jaskini, logout i na dwor z kolegami :p
|
Cytuj:
BO moze nie maja takiego kumpla ktory posiedzialby z nimi 24h ;) |
przed tibia tyle godzin bym nie wytrzymal, zbyt nudne to dla mnie jest- max 20h~. ale jesli chodzi o inne gry (ciekawsze) to mozna duuzo wiecej niz te 20h xD
|
Ciekawe. A słyszeliście o tym, że gość zmarł przy kompie po 55 godzinach siedzenia, zrobił sobie przerwy tylko na 3 kilkuminutowe drzemki. Ciekawe co im sie stanie ;) Ja bym osobiscie nie chcial tyle siedziec. Zbyt monotonna gra by byla. 32 godziny tam sa. Oni tam siedza i daja fote co godzine?
|
Cytuj:
|
Psychole, poprostu psychole
|
Jak po 55 godzinach zmarł, to cieniak. Rekordzista siedział ponad 80 godzin. A może i dłużej, nie wiem, kiedy go zdjęli z fotela, w każdym razie tyle siedział będąc jeszcze żywym. Jest się czym chwalić, prawda?
|
Co wam przeszkadza że 2 kumpli posiedziało sobie 2 dni grając, pijąc kawe/Red bulla, coś dojadając i gadając?
Ci co piszą że im to zaszkodzi na zdrowie nigdy chyba nie siedzieli przy komputerze powyżej 6 godzin i wierzą na słowo babci która się boi tych szatańskich maszyn :> [j/k] Sam bym tak chętnie spróbował [no raczej nie 48 godzin, ale jakiś mniejszy maratonik...] ale brakuje kumpla który byłby równie 'nienormalny' co ja :> Czy wy naprawde nie sądzicie że bicie jakichkolwiek własnych/cudzych rekordów nie jest świetną zabawą? Ja nie mogę sobie wyobrazić zbyt wielu tak fajnych rzeczy [nie trzeba koniecznie bić rekordów na kompie, kto co lubi...]. Nie lubicie Tibii [albo nie aż tak bardzo...], to na rowery i pedałować mi 200km w jeden dzień. Będziecie po tym pół-martwi ale jaka to radość przejechać dłóższy etap TdF ^^ [tu akurat szkoda dla zdrowia jest możliwa jeśli wcześniej się nie ćwiczylo]. Sprawdzilem i zapewniam że po kilku dniach [jak zaczniecie/przestaniecie czuć nogi] uznacie że to było coś [jeśli troche przesadziłem to sorry, mam nadzieje że sobie nic nie zrobicie...] |
Cytuj:
@Litawor 80 godzin? Nieźle :) |
Cytuj:
|
omg.. 48h... ja max. przed kompem siedziałem 15 i uważam że to przesada...a co dopiero 48
|
Moj rekord - 38h. Oczywiscie nie przy Tibii. Ale siedzialem sam, wyobrazacie sobie jaka nuda? A tutaj? Siedzi z kumplem, swietna zabawa! Tibia jest tam tylko urozmaiceniem. Na pewno buszuja po necie, gadaja. Raz na jakis czas, taki maratonik nie zaszkodzi. Sam bym na takie cos z wielka checia poszedl.
|
masakra 48h przy kompie...ja bym to na trening skili wykorzystał a nie na hero hunt :D:D
|
Cytuj:
Ludzie chodza na maratony filmow do kin, ogladaja wszystkie czesci jakies serii filmow, jeden po drugim, przez parenascie godzin przed wielkim telewizorem, ktory znacznie mocniej pogarsza ich zdrowie niz jakby siedzieli przed monitorem. Ludzie jezdza na zloty milosnikow jakiejs muzyki, gdzie przez pare dni dostaja takimi ilosciami decybeli po uszach, ze hoho i do tego spozywaja spore ilosci alkoholu przewaznie(i narkotykow czesto ;) )... I ich sie nikt nie czepia, na nich nikt nie mowi, ze sa popierzeni, ze psuja sobie zdrowie. Ale jak ktos spedzi dwa dni przed kompem zamiast na ostrej libacji to zaraz jest powalony i jeszcze do tego wg. wielu "geniuszy" psuje sobie zdrowie. I to sie wlasnie nazywa brak tolerancji. Robia to dobrowolnie, ONI maja z tego frajde, bo to ONI maja miec z tego frajde NIE WY, wiec co jest w tym zlego? |
Ja bym nie usiedział przy Tibi 10 godzin, a co dopiero 48 0.o. Wytrwali to chłopcy są. Ale na 100% będą mieli Elipse (dla niekumatych: Zaćmienia wzroku, zaburzenia mózgu, tracenie świadomości i przytomnośći). Ja tylko przy Morrowindzie max spędziłem 11 h (z przerwami).
|
Przesada. Normalna przesada.
W ogole nie rozumiem tych ludzi co pisza "38h przy kompie to moj rekord." Jak dla mnie to sie nadaje na artykul do jakiejs tam gazety, jak mlodziez w dzisiejszych czasach jest "bezstresowo" wychowywana. Moi rodzice po ~2-3 godzinach spedzonych przy komputerze mowia zebym sie poszedl przewietrzyc (i Chwala Im za TO!!) Reszte pozostawie bez komenatrza. Pozdrawiam, i dobranoc "nalogowcy". T. |
Grałem w 1 pokoju na 4 kompach z kumplami w Warcraft III: Frozen Throne około 35 godzin. Kawa, Strong 16x, Hamburgerki domowej roboty. Jednego z nas bolała głowa, a zaraz po tym pojechałem z 2 na Dual. Nic mi się nie działo. więc...13 godzin więcej? Czemu by nie?
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:00. |