![]() |
Dam rade zablokowac vampa ?
Hiho all !! ma jedno pytanie:
a mianowicie czy dam rade zblokowac vampa 18 lvl, 59/59, k-set, t-shield, k-axe, warior helmet bolter: 57 distance !! Prosze o szybka odpowiedz! @edit Oczywiscie 4 mlvl i zapas uh |
Radę dasz, ale będzie trudno i zmarnujesz sporo uhów ;)
|
@up dzieki zaraz ci napisze jak wyszło ;]
@edit *******E!! STRACILEM 3 UHY VAMP ByL NA RED I *******ONE NEO MI SIE Z***ALO !!! ****A MAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! |
Osobiscie odradzam Mam rycka na 29lv skile 65.64 Karmr,platinium amulet ,dragon shild .crown helmet,p legi.d shilda i fire sworda 4mlv :P a wolałem uciec wlil mi hity nieraz po 99 nie oplacalna strata uhów oczywiscie jak wezmeisz dobrego shotera i bedziesz troszku od wampa uciekac pojdzie niezle:P
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Idzcie lepiej na 25 na vampki i skile 65/65+ i wtedy zejdzie mniej uh i bedzie mniej ci walil
|
Cytuj:
|
Zeby nie robic nowego posta to sie spytam czy dam rade na vampa z blokiem ?? Ja 22 palek skile 75/75 a knight tez 22 lvl i skile 65/65
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a do tematu - tak jak wyzej pojdzie troche UHow ale uwazaj. Lepiej pojsc na GS ew na dragi ;) chyba bardziej ekonomiczne bedzie. W szczegolnosci jezeli masz neo ;) |
Cytuj:
|
Apropo Neo : Neostrada minimum raz na dzień musi ci zmienić IP w związku z czym tracisz połączenie z netem na 2-3 sec - Radze zaobserwować o której mniejwięcej masz zmiane IP to będziesz zaliczał mniej deadów B)
|
@ Bop~
Dacie rade z takimi skillami ;] zejdzie z 2-3 uh a ty bedziesz nawet mocno hital powodzenia! |
Wampir...? Nie wiem. Mój kolega knight na 70lv i skillami 78/77 zdechl od niego...
|
to ja tez sie tu spytam:)
30lvl pal 73 dista 13mlvl nie mam pacc na co mogłbym isc? i 2 char 20 lvl knight 50/50 plate set settl helmet dwarven shield szalik ? Z gory dziekuje :baby: |
Cytuj:
Cytuj:
|
Ić na ds albo gsy i dwarfy guary z blokerem B)
|
Cytuj:
wampisz nie bije wiecej jak 20 na ture, wiec majac 300 hp macie looz oczywiscie jedno 0 zjadlo grrrrrrrrr |
Cytuj:
|
Lol. Po co wszyscy piszecie "blokniesz ale ze stratą UH bla bla bla ...".
Nie rozumiem, DLACZEGO KAŻDY PISZE TO SAMO. Chyba 2-3 odpowiedzi starczą, nie? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:03. |