![]() |
Annihilator - Lord Maslo - Solera
Zobaczcie sami.
Dziekuje mojej druzynie za swietna zabawe. HAIL FReeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://rapidshare.de/files/4351097/A...Maslo.rec.html |
Wielkie gZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ :)Masełko ;)
glupio ze dedles:/ przez laga:/ |
Bardzo fajnie :) Gratz odwagi i kumpli :)
|
:(
:( tak bylo blisko
|
Cholerny pech, ale w końcu się uda ;] Btw. co bieżesz?
|
Współczucia .. :( byłeś blisko :( btw.
O to przykład człowieka który chce być pierwszy , nawet filmu nie obejży .. Cytuj:
Czego mu qrwa gratulujesz?? dead'a ?? -.-' Cytuj:
|
omfg ... zabraklo kilku sekund :|
Hail freez :( |
Heh Masełko znowu Ty.
Pamiętam Ci z Demon helmet Questa skończyłeś w identyczny sposób..... Ale i tak gz odwagi.... |
Cytuj:
Chyba 30 sekund pozniej napisalem cos innego-.-,a wcale nie chciałem byc pierwszy, jak juz zabili demona 1 zastopowalem i myslalem ze im sie uda-.-ale sie nie udalo-.-A ten co chcial byc szybciej jest podemna bo mysl ze im sie udalo-.- |
Annihilator jak kazde inne... szkoda ze dead... Mam nadzieje ze nastepnym razem Ci sie uda.
Good Luck! xD |
dead
Szkoda, ze padles;/
|
:( :(
A było już tak blisko....Szkoda mi cię bardzo :( No ale trzeba wierzyc w lepsze jutro :D Napewno ci sie uda. Trzymam kciuki
|
Ma$lo - Ty z Very jestes? xDDDD
Szkoda ze padles :S |
(..) Jeszcze tylko troch i na pewno sie uda.. (...)
A tak btw to teksty Ciszy mnie roz***ały xD
|
omg...... tak blisko szkoda :S
|
Było bardzo blisko...
Oczywiste jest, że oni tego Anni wykonali prawda? |
Cytuj:
@topic uda sie nastepnym razem... gl & hl |
Ty to zawsze musisz deadnąc w glupi sposób. Na anni przez laga a na demon helmecie przez glupote, po ci sie schodzileś drógi raz do final roomu jak zabraleś helmeta??
|
gz...jak zwykle kochane lagi -.- ja mam przez lagi 2/3 dety (a tak blisko)
|
Jakoś tak nie przez laga mi się wydaje... jak lag puscił to uhnąłes się chyba 2 razy... i padleś w "dwóch kolejkach" Nie lepiej z power boltów? Wiem ze bijesz 2 demony na raz.. no ale po 50~... Anyway gratz, że wogóle tam byłeś ;)
|
ja dam rade w *** glupota ze waliles z burstow, maly magiczny i male hity nastepnym razem wes power bolty
|
eh :( ostatni demon kilkanascie strzalow od ciebie i od innych i lezy :( szkdoa ze tak wszylo :/
@UP: Wez kur** sie nei odzywaj z p boltow to jzu napewno by rady nei dal poogladaj troche filmow -.- |
Cytuj:
Hehe racja racja, ale na niektórym ludziom tego nie wytłumaczysz hrhr :P |
=(
Szkoda bardzo, że Ci się nie udało =\ A było już tak blisko!! Mogłbym wiedzieć czy reszta waszego teamu wykonało go ? A tak pozatym to fajne kręcisz filmiki! Pozdrawiam! I powodzenia w nastepnym podejsciu! I prosze o filmik! B)
|
****a Mać ***any freez . Jak ktos ogladal na low speedzie to mógł zobaczyć jaki go złapał. Ale było dobrze następnym razem przejdziesz ;)
Yours Royal ~ |
:(
A tak niewiele brakowalo... Przez podobnego freeza padlem na guardach... Naprawde wspulczuje. PS. Sorki za bledy jesli jakiekolwiek sa ale troszke wypilem :P @edit A tak wogule czy ktos z teamu ukonczyl Ani? I ile razy podchodziles do jego zrobienia? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Tak, chlopaki byli w srodku 15 sekund po moim freezie. Takie zycie hrhr. |
zal mi ciebie jak niewiem co :S Pallki mają jakiegoś pecha do tego annihilatora :S
|
Szkoda że miałeś pecha.........ale tak to już jest w Tibi!
btw. Macro name? B) |
Dobrze jest
dobra spoko było no troche szkoda ale nastepnym razem moze bedzie lepiej ;) :P :]
|
To się nazywa pech,pozostaje mi tylko złożyć kondolencje ;p
|
Trafiła ci się jedno z najgorszych rzeczy jaka może się przydarzyć na annihilatorze- lag X( Byłeś tak blisko...GRATZ odwagi!
|
Co by tu rzec. hmm.... mozna sie wsciec! nastepnym razem musi sie udac
|
Cytuj:
|
a bylo tak blisko ^^ - piepszony net
|
A już tak blisko byłeś ;/.
|
Afff. Tylko dlaczego z burstów? Czy z p-boltow z takim skillem dyst (a wypadalo by pod 100 podniesc) nie byloby lepiej? Nie, żebym coś wiedział, paladyna na takim poziomie nie miałem... ale... Hmm...
|
Filmik za***isty szkoda tej koncówki:/ ;( ale mysle ze nastepnym razem bedzie lepiej:) Powodzenia :baby:
|
Sell bp lags and freez accept aol !!
Szkoda , że się nie udało ;/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:28. |