![]() |
Knight a ...distance
Spokojnie sobie stojąc kolo świątyni na pohu, inagle mnie zamurowało. Biegnie sobie knight a za nim gs. Nic w tym niby dziwnego gdyby nie to że on walil z beltow w gsa. Dowiedziałem się pozniej od znajomych, że wielu knightow tak robi, specjalnie robią sobie skile dista by zabijac te przerażające pajęczaki:). Co o tym myślicie??
|
Paranoja... Chyba sie nie oplaca robic z knighta palladyna i odwrotnie. Koles sie musial duzo nameczyc zeby mec skile 55+ zeby zabic gs-a....
|
ehh no wiesz... ziomek miał 50 lv. Walił gsa po 30-40. To już nie chodzi o same skile, tylko o lv. A skile o mógł miec nawet do 30.
|
To samo myślę, co Twoi koledzy. Nawiasem mówiąc to Knightowi wcale tak wolno nie leci Distance Fighting.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nic w tym nadzwyczajnego mój kolega trenuje:lucznik: a jest knightem. Jeżeli ma sie wysoki shielding i sword/club/axe fighting i ma sie duza czasu moze byc to opłacalne.
|
lol to sie przeciez nieoplaca czemu odrazu sobie ci wojacy nie zrobili pala??jush lepiej by trenowal zwykle skile i by tesh poszedl na gs na solo tylko by musial uhy wziasc!!a pozatym by go szybciej ubil!!ze skilami w np. Axe 95 niz distance 50 !!oj nooby sa wsrod nas!!wiem tesh ze duzo ludzi za bardzo sie w diablo II nagralo i paladynami z mieczem lataja :]
8) |
Nigdy ak nie robcie sama probowalam zrobic cos takiego
Zamiast lukiem walilam mieczem :) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D TERAZ WALCZE FISTEM :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D A na serio to walcze lukiem a fistem bije bugi :) A i czasem rotki :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D |
co ty chcesz od diablo II moim zdaniem jest the best
Tibia byla bazowana [chyba bo na podobnym fakcie] na d2 a ze nie zrobili paladynom aurow to nie moja wina :)) dali luki i sie skonczylo ... a moim zdaniem jak ktos jest knightem i robi distance to jego sprawa :P |
Cytuj:
Każdy robi to co mu sie podoba :)) Nie ingerujmy w to co innym sie podoba :) :P |
Cytuj:
Tibia jest dużo starsza od Diablo 2. A jak jesteś noobem i mi nie wieżysz to zobacz kiedy powstał serwer Antica. |
@Ravuluxa
Edytuj posty... @Topic Mokry chyba ma racje chociaz nie gram w Diablo to wydaje mi sie ze Antica powstala w 1991r (chyba moge sie mylic). |
lol !!! knightowi przeciez tak samo rośnie shielding jak knightowi więc poco trenować na distansie + palek ma przeciez czary !!! lol !!!
|
@Re up:
Nie kapuję co chciałeś powiedzieć... tak jakby powiedzieć "jabłko wygląda jak jabłko". I pytasz, po co trenować dista? Jest coś takiego jak blokowanie. I ci knighci, którzy mają ochotę blokować Dragona, a nie GS'a, są prygotowani na nagły wypadek ataku tego pajęczaka. Po drugie GS daje tyle samo expa, a loot z niego jest 3x lepszy. Howgh! |
@mokry
gdzie mozna znalezc gdzie powstal server? szukalem dlugo i nie znalazlem :blazen: |
Antica postala w 97 pozniej byla Nova chyba 2000-2001 ,a potem reszta swiatow.
Taki temat juz byl tylko w odwrotny spoub a mianowicie "palek i sword" wiec raczej do zamkniecia. Shielding skacze palkowi tak samo jak knightowi. Dist knightowi tak jak malee skill u palka. |
Cytuj:
PS: Ponoć pallkom leci syzbciej shielding nisz knightom i paladyn najpierw był stworzony do blokowana potworkuw -.- . A po za tym teraz nie da sie trenować dista spearami (prawie). Myśle, że zrobie pallka walocego swordami i zobacze jak sie tak gra -.- :D . |
nie Rozumiem O Co Wam Chodzi, MoŻe Palek Wolniej NiŻ Knight Nabija Swordy Itp. Ale Za To Mlv RoŚnie Szybciej I OczywiŚcie Hmmemsy GÓrĄ :p
|
Cytuj:
|
A może koleś się po prostu bawił ? :|
|
@up popieram
Amoże założył śię z kolegami kto z czego szybciej zabije i kto gs'a np palek ze sworda/qluba/axe a kinght ze x-bow/bow bolts/arows Powodów są miliony.... Może go lurował albo chcial sprawdidz jak daleko sie po uptade luruje i wziol kuse zeby na 100% gs sie na nikogo innego nie przeżucił albo zeby jak ktos go zabije dostal exp.?. j/w Powodów są miliony.... |
Cytuj:
W kazdej fantastyce paladyni, czyli swieci wojownicy, maja bron bezposredniego ataku... Za duzo tibi czlowieku, bo pal to nie zaden "jasio" w rajtuzach z lasu Sharewood ( dobrze? ), tylko odziany w ciezka zbroje rycerz walczacy mieczem i tarcza ( tak, tarcza tez mozna walczyc ;d ). Btw. diablo przewyzsza tibia w kazdym calu ( jak dla mnie ). Jego cel jest bardziej ambitny, a sama gra jest ponadczasowa... ( Ahhh... to juz 4 lata :d ) |
hmm no właśnie paladyn to wojownik światła walczący w imię dobra i walczący mieczem a nie jakiś kusznik który zabija ludzi używająć boltuw i sd -.- tylko w tibii jest tak
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
heh
ja 36knight mialem 36dista jak wylotowlam arowsy/belty to se z nich walil a jak mi sie nduzlo skilowalem jesli potem skile idom dolamujonco wolno to nimoze se poskilwoac czegos inego czemu np jakeis hight lvl mjaom 100sworda i 60axe na co im axe po co ludzie walom z piensci bo chom sie pobawic chcom meic radnoc jak im na 1h idzie skil a nie co 30
|
właśnie
zagrajcie w never winter night czy jakos tak tam zobaczycie ze palladyn to wojownik poslugujacy sie magią a druid to nie odmiana maga poslugujaca sie magiom przyrody tylko wojownik poslugujacy sie magiom o kturej wczesniej wspomnialem sry za brak polskich zankow ale przyzwyczailem sie z tibi (za duzo yego zeby poprawic |
Ja tam tez mysle ze knight z distancem to dobra rzecz, ale czy nie lepiej zrobic palla i miec w distancie np . 80 , a potem trenowac w axe/club/sword ?
Byłoby chyba to bardziej korzystniejsze........ ;) |
Lol
WTF :| to on jest niezły ale czasami sie tak robi :P
|
Cytuj:
|
(c)RPG
W wszystkich RPG'ach w jakie gralem byl osobny archer do walenia na distance.Byłem ździwiony jak poszedlem do oracle i widze knight paladin sorcerer i druid a gdzie arczer?!Nie było wziąłem Knight'a choć zastanawiałem sie 3 dni miedzy knight'em a pallem.Ostatnio walilem ze speara w bug'i ale byly jaja :p
|
:p
ludzie przeciez wiadomo ze knightowi skille leca jednakowo dla wszystkich rodzaji broni nawet dista no a ze malo jest praktykowane to juz inny motyw :baby:
poprostu sie przyjelo ze knight wali ze sworda, axe lub cluba a pall z ditsa |
Temat paladyna: http://www.toya.net.pl/~gorim/wfrp/profesje/pal.html
Dziekuje. Temat (zapomnialem o czym to): Calkowity bezsens. Dziekuje. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Argh
Cytuj:
|
Argh2
Cytuj:
|
Cytuj:
A ten kboght robi tak jak chche jego sprawa nie nasza :D |
Cytuj:
WYKRES PRĘDKOŚCI SKILLI (mniej więcej podane proporcje) KNIGHT: dist: --------------------[1] melee: ----------------------------------------[2] PALADYN (czy jak mu w końcu tam) melee: --------------------[1] dist: --------------------[1]-----------------[2]-----------------[3] Można powiedzieć, że PALLY (?) ma lepiej... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:00. |