![]() |
Boss demonow na pacerze!
Dzis boss demonow wstapil na edron, postanowilem sie z nim zabawic xD. Tu macie filmik. Milego ogladania :D
Edit: Prosze to sa wszystkie filmiki, ktore sa moje i mojego kolegi 1 2 3 4 Dla tych co chca go bloknac polecam looknac tu filmik pobrany z tad. Milego ogladania ;) I prosze mnie nie wyzywac jak jakis nOOb na 5 stronie za to, ze udostepniam Wam dobre filmy -.- |
Jestem ciekawy czy ktos go zabil czy ciagle tam biega ? >,<
|
Wszędzie piszą co innego, ale ja widziałem pare tematów związanych z tym, że legendarny Orshabaal już nie żyje! 8o
|
Chyba
Cytuj:
Pewnie zaraz wpadna jakies 100lvl+ i ubija, albo sami padna xD Cytuj:
|
To chyba lekka przesada
chyba troszke przesadzili ten orshaball wali powyzej 1000 a zre mane jak glupi
-.- nie wiem kto go bloknie ale masa ludu padla :/ i troszke mi szkoda tych hlvli ktorzy nie mieli szans.... Kilku kumpli tez padlo.... chyba powinni to cofnac... |
@up
Aby go ubić należy posiadać co najmniej 150 lvl (bloker) + 1-2 90lvlowe osoby ktore by go uhały. Sam uderza z łapy za 1,3k, bije z gfb po 500hp + summonowuje 2 demony. Possible to kill =) ? No i jeszcze jakiś 130-140 shooter a najlepiej 2, wtedy może padnie. |
;( Thief weż nei ruszaj czyjiś linkó które sa już na forum ten jest już w Tiquanda Uptade -.- szkoda mi tych hlvl duża strata
|
Omg!
Nie no! Jestem pełen podziwu, że dość długo wytrzymałeś;). No ciekawe... Ale troszke szybki ten demonik:]
|
LoL?
Cytuj:
Cytuj:
|
LoL
Niezle xD
hehe szkoda ze ded trzeba bylo loga dac jak juz bylo widac Bossa :P |
Hoh! Ale zasuwa, ale hity daje, ale summonuje fajnie... wypas! Dajcie dobrego blokera i go załatwie :d Ale niezły on jest. :D
|
Cytuj:
Mialem wlaczonego battle wiec nie daloby rady (a moze i nie, w takich sytuacjach sie o tym nie mysli :p) ale to moj pierwszy ded, z ktorego jestem dumny :D |
ahahha jak ots :D w koncu jakies wyzwanie :D
|
On jest strasznny czy te wszystkie ciala ktore widzialem na tym i na innych filmach som prawdziwe czy tylko takie atrapy :king: Teraz ja sie boje o swoj srv. czy na nim przypadkiem tego bossa nie bendzie :/ te h-lvl co padly to majom satysfakcje ze go widzialy :p a ja nie :)) Chyba sobie tam troche pobendzie i przez jakis spory czas nikt go nie dednie to jest moje zdanie
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Na tibicam.com pojawił sie filmik 82 royal paladina, który zginął po 3 strzałach orshabaala (używając jednej vity).
Najbardziej ciekawi mnie to jaki loot może być z tego bossa :< |
UP@
9 e plate 100 g helmetow i 32 dsl N/c zabij to sie dowiesz Topic@ Może być |
Lol
Niezłe te bosiki... CIPki pewnie wprowadzily je, bo reszte potworkow hlvle klepia na solowce. Np. taki postrach - demon- teraz soluja palle bez trudu...
Ci bosi wyglądaja mi na cos typu faraonow.. Pewnie sa jakies rary, albo itemki czesciej wypadaja niz u normalych potworkoow. Brawo dla cipkow. :cup: |
Co do lootu to na filmach z pozostałych bossów to wypadała taki loot jak z mormalnych potworów, np Murius-mino guard, Demodras-Dl i tak dalej więc z tego pewnie wypada normalny Demon loot.
|
zastanowcie sie jaki lvl musial by miec blocker :D jak byl ten bos i zaraz by summonowal 2 demona Oo chyba kolo 180lv :D
|
niemoge koles pisze were is Orshabaal??
i tu nagle ded :) |
Cytuj:
|
hmmm... GMy troche przesadzily pewnie wszyscy tam podecili :D
@up a jaki wedlug ciebie? |
Cytuj:
To nie GMy ;) Poprostu tak jak sa inwazje na maista, to tez sa inwazje boss'ow. Ale z tego co wiem zaraz wpadl jakis GM i pomogl zabijac. Wedlug mnie kazdy knight (~70+) z PACCem powinien tam isc i pomagac ;) O wlasnie GM sie odezwal na trade: 21:42 GM Dazetih Pacera: Do not visit any sites advertised by your fellow players, they are unsafe. Tlumaczenie: Nie wchodzice na strony podawane na trade itp, nie sa bezpieczne gey loggery itp. (Thx za poprawienie mnie ;) ) Najświeższa informacja!!! GM wpisal jakas komende i potworki stanely, ludzie zbierali loot, a po chwili GM wpisal jakas inna komende i kazdy padl od tych demonow :p ja nie poszedlem bo szkoda mi lvl ale mojkoles poszedl swoim uh makerem, zaraz dam link do filmiku ;] |
Huh no to jazda ... Ci ludzie tam jak muchy padali, po pierwsze ten boss strasznie silny i do tego cholernie szybki ! Moim zdaniem to on sobie jescze tam biega ^.^ chyba, że elita serva sie wzięła do roboty i go zabiła.
|
tzn nie gmow mialem na mysli tylko cipow :D
po co knightci? chyba w ****u sorcow i jakis h-lvl knight ciekawe jaki loot z tego? :D czesto e plate mms g legi :d |
@2x Up Tu chyba chodzi o strony, żeby nie wchodzić na strony podawane przez graczy bo mogą być niebezpieczne< keyloggers itp.>.
@Edit sorry mała pomyłka ;) |
@up co??? :o
|
Cytuj:
Ten tekst znaczy tyle, żeby nie wcohdzić na strony typu hackmeplax podawane przez nubów na trejdzie. Nie ma on nic wspólnego z Orshabaalem |
Cytuj:
|
3 razy padlem n00b charem nick innos archer
to jest niemozliwe do zabicia ciagle ma full hp kazdy kto wejdzie zginie biega tylko na polach za edron i chyba jest sterowany przez gm a high lvle wchodza i juz nie wychodza bezmyslne 50~ lvle wchodza mysla ze przezyja i potem zrozpaczeni sie rookuja bedzie tam latac do jutra ss jak sadze |
hardcore maxymalny niesadze zeby ktos to ubil do ss ~~ ale fajnie jest jush 5 dedów moze bedzie wiecej ? ;]
|
Kolejny filmik
Kolejny filmik tymrazem autorstwa mojego kolegi. Nie wiem czemu te potwory staly. Dostepny on jest tu
|
prosimy cos jeszcze :D
|
mógłby ktos te filmy zhostować na innym servie przez cały czas nie moge go sciągnąć.
|
Cytuj:
|
lol nie gram w tibie 2 tyg a tu już krzywo nogie paskudztwa latają o.O
nie martwcie się, jak ktoś znajdzie sposób na tego dziwoląga to już nie będzie sie oco martwić. Ale skoro biega na tych polach po edron, pomyślcie, idzie z Cyclopolis jakiś knight z małą ilośćią uhów, zmęczony 10 h~ expieniem, i ten nawet nie zauważy jak straci te 20 - 30 h pracy na cycach... troche hamskie :F |
Hahah Dobrze ze sie pacc skonczyl bo bym tam wtargnol i kto wie co bym zrobil :D troche lipa bo padacie po 1 ciosie nie widac po ile wali :P
|
Cytuj:
Cytuj:
|
nie masz zadnych noobkowatych postaci? :/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:41. |