![]() |
Orshabaal owned 106 ek
|
|
I w taki sposób demon helmet poszedł się paść, bo do restartu serwera nikt go juz raczej nie weźmie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw. lootnales Demon helmeta albo HOA? |
ostro miał :D
byle na Celescie sie nie pojawil :> chociaz i tak nie pujde na lekką smierc ;p szkoda expa :D |
rehost plx :<
|
http://tibicams.tibia.gamigo.de/en/movies/show/1457 tak trudno wejsc na tibicams.com/movies nie-.-"
|
LOl haha dobrze hlvl niech padajom jak muchy:D
10:06 You lose 408 mana.ale mane wysysa ;D |
Ja tam bylem i padlem jakies 5 razy (moim palkiem) a ten 106 lvl mial aol'a wiec mu nic niepolecialo tylko to ss jak aol juz zniknol :]
|
lol, wedlug killing stat orsch zabil 500 osób!!!! 8o
|
omg
pokonanie tego jest raczej niemozliwe chyba ze bubble cachero seromotis przeniosa sie najeden serv z eternalem:D
|
Lol... Ale te GMy musiały mieć "ucieche" jak co 2o sekund ktoś im tam umierał xD...
Swoją drogą, to ten knight był odważny, że tam polazł xD |
Cytuj:
LOL on niebyl odwazny tylko glupi....poszedl na pewna smierc...106 najt niebloknie orshaballa |
Cytuj:
|
a tak offtopic, to dlaczego (najczęście hig lvl) niektórzy chodzą w tym hełmie od faraonów bez rubinu...? Przecierz wtedy hełm ma 1 defa mniej ;/
|
Gm mogli by na każdym STARSZYM serwerze w jednym momencie pościć orshaballa. Ciekawe na ilu światach dało by się go pokonać :evul:
Na razie 1:0 dla Orshaballa |
tak jak mowilem trzeba by z 180lv+ blockera zeby bloknac :D
Cytuj:
|
O kurde ten hit mnie dobił .."You lose 1359 hitpoints due to an attack by Orshabaal." Sądze, że Eternal by go bloknął z kims uhającym <lub nawet dwoma uhającymi na sporych lvle'ach> bo inaczej to bez szans licząc że z Orshabalem będa dwa demony. Według mnie troche przesadzili z jego siłą ... w kill statistic jest że zabił aż 500 osób a nikt go niestety nie zabił :/
|
powiem tylko tyle "LOL"
ale czaicie , że jego nikt nie pokona bo jak summonuje demony to wicie a musialby być jakiś sdker przeżuciłby się na niego i co =/ Hmm może eternal oblivion z cachero itp daliby radę ale wątpie :D |
@angel~
przesadzili z jego sila? powiedz mi dlaczego... chyba dobrze ze jest cos co jest nie pokonane co nie? jaki ma sens tworzenie bossow jak mozna je solo ubic?-.- |
PO obejrzeniu doznałem szoku :D, ja myśle że nikt nie pokona tego bossa nawet z 200 lvlowym blokerem.. bez szans ale cóż może komuś się uda jakiś bug może będzie :D :P, nic dodać nic ująć.
|
Gdyby ten boss nie summonował demonów było by good, i tak jest bardzo silny więc i tak było by go cholernie trudno zabić. A tak sądze że praktycznie jest niemożliwe go zabić.
|
noi dobrze.... bo inaczej byloby tak jak z demonami.... przeciez nie sa to jakies slabe stwory, a tak naprawde jak jest bloker z dobrymi skilami, to wystarczy nawet nisko poziomowy team i se moga tam huncic, a tu przynajmniej jest cos czego nie mozna zabic i potrzeba bardzo duzy lvl zeby go ubic, jezeli wogole mozna...
|
BTW. ten boss dalej tam jest czy nikl po resie serva?
|
Cytuj:
|
Fajnie będzie jak się bedzie leczyć jeszcze tak samo albo szybciej jak HyDrA. Więc GooD Luck w zabijaniu mrs Orshaabala.
|
Cytuj:
|
.................................srr podwojny post
|
Zabicie Orshabaala oczywiscie jest mozliwe, jednak bez blokera 200 lvl jest spore ryzyko. Wykombinowalem pewien sposob. Kiedy Orshi by był niedaleko jakiegos zejscia to bloker 200~lvl ze stone skinem i a might ringiem by do niego podlecial a ekipa czyli paru shooterow i 3-4 uhaczy na wysokich lvlach by sie wziela do roboty... bloker zmienial by tylko stone skiny i mighty a uhaloby go kilku sorcow. Oczywiscie w moim sposobie jest pewien slaby punkt. Co sie stanie jak ta menda sie przerzuci.... a o waste amuletow juz nie wspomne :P
|
LoL... mission imposible ? Jest niewielka granica miedzy odwaga a glupota i niestety ten 106ek ja przekroczyl :( moze gdyby wieksza ekipa, uhacze itd. to moze by padli po 40 sekundach a nie po 20 :P
|
koles przecenial swoje mozliwosci :S
|
Jak patł na jednego hita...
Czyli ten potwór jest zrobiony dla 170+ leveli. |
Mhm Sorc Cachero na mana shieldzie i 100 sdkerow :D I orshaball lezy :P Zanim mana mu zejdzie to go za***ia
|
Moim zdanie ten orshabaal to przegiecie :P On używa tego lepszego haste a i bez tego jest szybki jak wasp :] Wątpie żeby go ktokolwiek zabil a boję się o moją skórę co będzie jak na jakimś nowym servie się pokaże :D
|
żadna z istniejących obecnie postaci, nawet Eternal nie bloknie Orshebaala. Jak widać przywołuje on Demony do pomocy, a blokanie Orshabaala i kilki demonów to pewna śmierć. Prosty przykład: Orshabaal: combo 1300 lapa 600 exori w jego wykonaniu 400 gfb 2summon demony: razem 600 z lapy 400 z gfb ktorys z energii: 400. 3700 to łączne combo przedstawionego przeze mnie scenariusza. Pragne zauważyć że przywołuje on tyle domonów ile chce, nie tylko 2.
|
dawno sie tak nei usmialem typek czail sie 6min po to aby po 3 uderzeniach zobaczyc you are ded <lol2> hahaha nie moge wypas filmik :)
_________________________________________________ Nick: Tard Vanjo Obsydia :cup: Świat: Obsidia Profesja: Druid :mag: lvl: 14 :p Mlvl: 18 :( The Best Solo: Demon Skeletor :baby: |
Pszykro mi bardzo ale ten BoSS jest Dobry xd...moze nawet az zadobry :P
|
Czyżbyście nie zauważyli że ten 106 EK UH'ał się kilka razy? Więc jeśli on chwilę wytrzymał to Eternal wytrzymałby moim zdaniem na 60%. Czasem jakiś duży hit za 1000+ walnie to nie straszne, jeśli ma sie kilku UH'erów... I już, po sprawie ;P
|
Cytuj:
:D slaby jest ja bym go wzia na solo moim 22 palkiem :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:03. |