![]() |
1st team banshee quest thoria =|| warto obejrzec
1st team banshee quest thoria
warto zobaczyc zeby wiedziec jacy ludzie sa na swiecie http://rapidshare.de/files/4459915/nc.rec.html |
Tak to jest jak się chodzi na questy z nieznanymi osobami... tylko zastanawiają mnie 2 rzeczy, jak zobaczyłeś co się dzieje, czemu nie dałeś itemów (tshield, bohy, kasa) do eq ?? Zawsze mogły nie wypaść.. po drugie, miałeś co najmniej 2 szansy na wylogowanie się, czemu tego nie zrobiłeś ? :/
|
Huh, ladnie cie załatwili ^^
Ja bym sie nie wylogował z powodu spawnu xD Ale gdybys stanoł bilsko tego kolesia co z ff zatarasował droge powrotną to moze ; ] |
Ogólnie z questem bardzo ładnie sobie poradziliscie... no ale to co sie pozniej stało to szkoda gadac :(:( Biedaku :( No ale coż są ludzie i parapety :(:(
|
Cytuj:
Btw: szliście z Gotharem (czy jak mu tam, ten co na dobry początek walnął ue). Był już film, jak "eliminuje" banshee quest team. A co do tego jak się zachowali.. "Pk is part of this game" |
omg szkoda mi ciebie ale pod karate cos tam chyba znikly ognie a na ciebie nie ***neli fb wwiec moze miałes szanse :// totalna zalamke bym miał :confused:
|
Po 1
"Tak to jest jak się chodzi na questy z nieznanymi osobami..." -hmm a z kim mialem isc? to sa jedyne 60+ lvle na serwerze : ] Po 2 "Ale gdybys stanoł bilsko tego kolesia co z ff zatarasował droge powrotną to moze ; ]" -myslalem o tym ale po zalogowaniu mialbym do przejscia 4sqm~ nie wiem czy bym dal rade Po 3 " tylko zastanawiają mnie 2 rzeczy, jak zobaczyłeś co się dzieje, czemu nie dałeś itemów (tshield, bohy, kasa) do eq ?? " -w sumie do konca nie wiedzialem czy mnie beda lac dlatego nie wlozylem itemow do rak @edit 18:28 Khalidor: Cwanish & Co asked Gorthard to kill Sikews and me 18:28 Khalidor: Gorthard told us that 18:28 Khalidor: so we slayd them 18:29 Khalidor: Cwanish wanted to kill Sikews down at Banshee with other Polaks 18:29 Khalidor: so we slaid him and his helpers lier plx |
omg
to bylo chamskie idzesz na banshhe qesta a
ci co ci od*******ili? jak *** zjabana ekipa quest dobrze potem zle:/ |
Cytuj:
|
Tyle Co Mam Do Powiedzenia : N/C!!
|
Po pierwsze mogłeś wyjśc z party. Po drugie ja wolałbym zaryzykować i paść od monsterków niż paść od ludzi z takiego teamu. Mogłeś dać loga i zalogować się na noob chara, aby zapytać się kolegi kiedy opuszczą Final Rooma - wtedy mógłbyś się lognać i dojście do teleportu to byłoby dziecinnie proste (zrespiłaby się może z 1 banshee).
|
Ja was all nie rozumiem
po 1 jak możecie na rapidzie dawać filmiki... Każdy ma limity nie lepiej na TIBIA.CAM!!.. mania rapidrasha-.- |
Cytuj:
|
czemu gsa a nie bohy w lape wsadziles ? ;/
|
bo gs jest wiecej warty na nowych serwach?
|
Cytuj:
1) stalo sie to nie spodziewanie i nie wiedzial co zrobic 2)jak sam przyznal myslal ze jednak zrezygnuja Wiecie co jest najgorsze?? Dednac z bohami kolegi :( |
No nieciekawa sytuacja ale co zrobic ... Moim zdaniem wszyscy co sie tutaj wypowiadaja są mądrzy po sprawie a jak by wam takie coś sie przytrafiło nie postąpili byscie inaczej przecież to była chwila nikt sie nie spodziewał:D no i stało sie =/ Ale gs masz =P Btw Gz wykonania questa
|
o ja :( ja bym all itemy powkladaj do rak i tam gdzie bolty . Nie mogliscie zabic tego co blokowal tp ? wyszli byscie moze :P . szkoda ze sie nie wylogowales ... A ten co rzeczy chcial od cibeie to przezyl ? jak tak to mogles dac mu te rzeczy ...
|
omg :D grtz wykonania questa :]
a co do tych idiotow to sie zachowali ... (cenzura) X( napisz co straciles bo nie umialem zatrzymac filmiku zeby sprawdzic pZdR... |
gdyby zobaczyli ze leje karajakatake to by zaczela mnie reszta lac
popelnilem ofkors duzo bledow ale znajdzcie sie kiedys w takiej sytuacji to pogadamy, zrobcie taki lvl na nowym serwie i pojdzcie z ekipa ktorej prawie nie znacie... stracilem bohy tower shield 10k stealth ring time ring z 5 bp uh z 6 bp sd stone skin amulet blessy laczna wartosc ~~160k |
głupi limit :/ daj rehosta
|
Cytuj:
|
zal mi tego palka wspulczuje, cholerne nooby pewnie br :P BR SUX !! przykro mi ze polaka tak zrobili :(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do sprawy... na prawde, to co tam sie zdarzyło to jest żałosne, ci ludzie, którzy bili to byli kumple, pomagali sobie w wojnach, dawali runy... po prostu n/c ... Gorthard znał sie z Cwanishem prawie od początku serwa, zawsze sobie pomagali, a ten mu takie coś zrobił i jeszcze potem kłamie... Polacy Polaków biją i robią takie rzeczy... ehhh żal na to patrzeć... |
Cytuj:
|
@ Sowa
Ten koles co gadal z nim przezyl xD @ Topic Bekowa akcja totalne zaskoczenie -.-" Widac ze utworzy sie nowy PA server jak sie nic z tym niezrobi ;p (jak prawie kazdy) Nie wiem co dalej bedzie... Zobaczy sie :] |
Wiecie co..ciężko jest myślec w takiej sytuacji co robić kiedy jest mało czasu, ale z party mogleś wyjść bo ciebie nie bili. Po za tym nie czytałam za bardzo przed obejrzeniem filmiku opisu do niego i sama w czasie ogladania zorientowałam sie że coś się szykuje...zaczeli pić manasy, dawać mana shield, gadać coś o "dance all". No ale już po fakcie, żal sie robi gdy widać jacy niektórzy ludzie są... Ale i tak Gz wykonania questa ;)
|
omg to bylo Hamskie i i ide z tad bo hamstwa niezniose :P
|
Cytuj:
Wyszedł by z party i? Dostali by 15 min skulla a takie cos to jest nic, jesli jest sie za taką obstawą. |
Dobra, dobra.. nie bij zawsze można spróbować bo niektórzy mieli chyba rs. No ale i tak czy siak..stało się =/
|
kaniec serva
ja juz bym tam nie grla juz dwa servery tak opuscilem bo mnie kumple zdradzili
aha i podczas jeszcze wojny dr a cs nie wiem czemu liczylem na dr ;/ teraz juz wiem czemu ( cs moze i nie wygania z respow ale za takie zachowanie jak teraz to sie powinoo wieszac , aha swoich tez wybili ? bo widzialem ze cwanish sie zalil) |
Mam nadzieję, że Cwanish and sp. wypowie wojne tym brudasom. IMO najbardziej debilną i chamską zagrywką jest zabicie teamu z questa (banshee, of, desert). Dziwi mnie jedno, bo jak zobaczyłem że sikews i gotharm bił cwanisha, to nie wiedziałem już czy oni naprawdę razem walczyli.
|
****a przez takich ludzi [dzieci] odechciewa sie grac. n/c
|
Quest poszedł bardzo spawnie. Potem zrobiło się nudno i na max prędkości ogladam i nagle UE ktoś walnoł albo GFB ale nie zauważyłem :p Pozatym jak miałeś tyle czasu i taki dym się zaczoł to odrazu loga albo chociaż temu koledze all itemy :/ Dużo czasu było... Ja bym nie ryzykował czy mnie bedą bić czy nie... Jeżeli lubisz ryzykować to twój wybór ale stało się :/ Wogóle nie powinieneś ryzykować chodzić na questy z nieznajomymi osobami. Ja rozumiem że nie ma z kim ale tak pojdziesz na wyższym lvl z ziomkami i będziesz miał itemki a tak... Szkoda gadać...
|
mam gsa a zanim byl zebral ekipe zaufanych to wszystkie te itemy nie przekraczalyby jego wartosci :S
|
poczekal bys z tydzien i bys mial ekipe...
ale w końcu kto by sie spodziewał że coś takiego zrobią |
ty tam duzo nie straciles , pomysl o Cwanishu az mi sie go zal zrobilo byl kolega mojego kolegi Dexterianosa tyle strat myslalem ze thoria to fajny serv ale ci kolesie ktorzy tam graja to nie ludzie Swinkes *** glupi ****a powinien w rl dostac ale co mu to da jak on nie ma rl
|
:(
Cytuj:
|
Cytuj:
------- "chcieliscie wydymac Cwanisha to teraz Cwanish wydyma was" |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:08. |