![]() |
Fotogaleria nekromanty vol V.DLe
Skuszony ssami innych uzytkownikow forum, poszedlem na DLe :p.
Ekipa : Hammerman - 76lvl PALL Forgeh - 44lvl PALL Nekromanta - 45 lvl KNIGHT Loot z drugiego (!) smoka Kliknij Tutaj obrazenia Dragon Lorda Kliknij DL, z numerkiem 1 Kliknij DL, ma na glowie kartke z numerkiem 2 Kliknij Tutaj pan dl sie zlosci Kliknij A tu pan DL, ostatni z rodu Kliknij Tutaj loot po huncie Kliknij Zabito z 15 DLi i 30 smokow, loot : 1.9k steel helmet serpent sword i dragon shield. Tyle ile pokazalem, tyle DL mi zabieral.Jego max - 215 z fwave...A z DSem to fakt, mialem szczescie :D A tu jak zwykle inne ssy Hunt w emperors room Kliknij Empi, domagal sie zdjecia, i je ma :p Kliknij |
Gratz szczęścia(Dragon Shield z drugiego Draga!). Drugie zdjęcie - tylko tyle zabrał??
|
Feri nice plx
Fajne ss'ki podziwiam z 2 draga DS .... Kumpel tam z 2 ds'ami siedzial 7 godzin i nic oprucz 4x p legs + serpent nie zlootowal ;/
|
e..
powrzycaj czasem obrazki a nie same linki wygodnie jsie oglada... |
No wkoncu jestem na jakims screenie :) (chociaz nie dokonca wiadomo ze to ja tam jestem ;( )
GZ DLi . . . =) |
no no...troche zabiłeś tych biednych smoków...i jaki nosisz na sobie eq??
|
Jak zawsze extra ;]. Chciałbym też znaleźdz dragon shield ;/. Albo chociaż pare k-set w gs-ach :D. Ile ci Hunt zajoł?? ;)
|
Hunt zajal cos kolo 1.5 godziny, praktycznie z DLi wypadlo tylko 1k i t-book ;)
|
Gratz, Nekro ^^ Najs SS~
W wersjii VI czekam na jakieś sprzed COTW, lub z ludźmi z Gildii (oż ty:P) Btw. Można zrobić jakieś przyjątko i screeny też ;) |
Farciasz, dragonka na 2 dragu :)
A z dl to ja nie wieze czy cos kiedys mi wywali :P niby tak duzo wywala a jak juz je bijesz to Zonk :P |
SSy ladne, ciekawe kiedy mi drag shield z dragona wypadnie :))
|
w czesci IV opieprzylem cie o banie sie dl'-i za co sorry nie widzialem wtedy tego tematu nice nice gratz glownie ds-a
|
Odswiezam temat ;)
|
nice
Fajne ssy i tez nawet ciekawe:D
|
oi czlowieku, gratuluje, skilli, lvl. i mlvl. :) bo to bylo piekne, ale meczy mnie jedno pytanie czy ty sam brales tego DSa czy
~~~~~~/\respect/\~~~~~~ Metiu Mystic<paladyn:lucznik: <8 lvl. (niedługo zmienie :))<1 magic lvl.< skills:31/23 |
Kasa z dragon shielda poszla na zwrot kosztow wyprawy :)
|
Fajne screenki
Lecz mona by bylo Dac troszke wiecej , ciekawie sie zapowiadalo :) Zecze wan Dsm z DL :) Na nastepna wyprawe. ! :] |
Spoko ss gz lootu, a juz sie balem ze nie bedzie co ogladac. na takie ss'y nie ma slow po prostu sa wspaniale i doskonale (nawet nie czuje jak rymuje) :D
lol exura screen "give me some screen's babe" |
No spox SS'y
|
Fajne bardzio ^ ^
fajne fotki .. ciekawe jakie skillsy ;p
|
A poczekacie sobie jeszcze na ssy poczekacie :p.Juz zaczynam zbierac sski na czesc VI...ale bez bk i / lub hero to nie bedzie co wklejac ;)
|
GZ!
|
Wypas SS'y! Może będziesz miał szczęście i wypadnie Ci kiedys DSM z DL :D
|
Nawed wajnie footy podobaly mi sie te z Dl,jeszce raz grantz :P
Prawda jest srebrem a milczenie zlotem :evil: |
loot z dlkow molgby byc lepshy co nie ? zeby chociaz za runy sie zwracalo....
a SS not bad, not bad ;] |
A tak...ale w sumie, gdy wypadnie ci DSM zwroci sie :).A fire sword i tower shield nie sa zle, o rh nie wspominajac ;)
|
Fajne SS'y i za****** loot.
|
gratz hunta i loota:)
|
I po co odświeżasz stare tematy?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:02. |