![]() |
Zamów Linuxa za free!
Kod:
Propozycja dla tych, którzy nie mają stałego łącza do Internetu albo mają słabe maszyny (jak ja). ja zamowiłem 10 płytek zobaczymy czy przyślom B) EDIT: link do orginalnego tematu http://www.przemo.org/phpBB2/forum/v...=14890&start=0 |
wooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow...
to nie trudno po prostu ściągnąć i wypalić takie n.p. Ubuntu? www.ubuntu.org -_- edit: a no tak, wysyłane ubuntu za free.. niemożliwe. czym oni pokryją koszt wysyłki? O_o |
no ja niewiem ale z tego co piszą na przemo.org to przysyłają B)
|
Przysyłają, sprawdzone. A Ubuntu mało, że jest za darmo, to jeszcze jest świetną dystrybucja dla leniwych, takich jak ja :P Wszystko można wyklikać w menu, nie trzeba bawić się w ręczne edytowanie plików. Dwa kliki i zrobione. Słodko. Jeśli ktoś już chce zamówić, to niech wybierze większą ilość i porozdaje płytki znajomym...
|
A co zrobią jak zamówie 50 albo 80 płyt ?Czy może jest jakiś limit ?
|
Hm, ciekawe.. dzieki za cynk.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A odpowiedź na pytanie znajdziesz w FAQ: Cytuj:
|
Zamówiłem 100 sztuk, 20+ rozdam kolegom, a reszte zrobie "fri itanz" w szkole, niech sie hołota cieszy :)
|
Cytuj:
@topic: Ja nie zamówie. Okienko rulez. Teraz tylko czekać na Okienko Vista. :P @edit: Popełniłem błąd. Teraz to już nie okienko. To LONGHORN! |
Hmm, jak pamiętam to Microsoft też rozsyłał płytki chyba z Service Pack 2 ;p
Przez buga ludzie zamawiali workami te płyty. :) |
Takie głupie pytanie...jestem trochę nieuświadomiony ale:
-Co trzeba wpisać w: Organization -Co to jest ten adress(2) ? -No i co wpisać w State/Province/etc: |
@up
W tych polach nic nie trzeba wpiswywać, nie są potrzebne. (tobie) |
Wszystko by Microsoft sux hardly. Już dawno miałbym Ubuntu tylko coś nie chciało się bootować. :(
|
Czy może mi ktoś powiedzieć, co to jest to całe :Ubuntu" ?
|
jak nie wiesz to nic dla ciebie;)
taki Linux Live! |
Dystrybucja Linuxowa.
Home Page: Ubuntulinux.org |
Testował może ktoś tę dystrybucję? Jeżeli tak, to chętnie się dowiem czy warte to wogóle zainstalowania. Ale mimo wszystko pokusiłem się o zamówienie 10 płytek ; )
|
Cytuj:
|
Luckq: po twoim avatarze widzę, że raczej nie zainteresujesz sie ubuntuu :>
|
Ja zamowilem 20 plytek jakis czas temu i o dziwo przysłałi :) Realizacja trwała ponad miesiac, ale coz, widac maja duzo zamowień. Nawet wysyłka za darmo, i gdzie w tym jest sens?:p
|
Zamowilem 20 plyt. Znajac kumpli bardzo szybko sie rozejda :D Teraz czekac z miesciac i bedzie git :P Dzieki Wam za info :D
|
Cytuj:
|
Zamówiłem 45 płytek, zobaczymy czy dojdzie. Oni na tym tracą, pokrywają nawet koszty przesyłki...
|
Właśnie przed chwilą dostałem przesyłkę z Budapesztu. Jak widać, wysyłają - całkowicie za darmo :)
|
Jeszcze takie male pytanie: Te plyty wsadzaja do skrzynki koles do drzwi dzwoni?
|
Prawdopodobnie przyjedzie do ciebie żółty Żuk Poczty Polskiej i listonosz przyniesie ci do drzwi.
|
Wkońcu dotarła do mne wysyłka z Budapesztu ;]
Przesyłka ważyła 1.20 kg nie wiem ile bym musiał za nia zapłacic gdybym mial pokryc koszty wysyłki :P |
Zamówiłem, zobaczymy czy dojdzie :)
|
Wczoraj przyszło 25 płyt :).
|
Wiem ze g;lupie pytanie ale jak to zamowic?? zarejertrowalem sie an tej stronce i gdzie teraz wekjsc gdzie wpisac adres? :] ty za poMOC
Edit: Sam odkrylem jak to zrobic ;] ciekawe czy przyjda :P |
Takze otrzymalem przesylke :D A co do Ubuntu to calkiem ladne :P . Na poczatku mialem problemy z dzwiekiem i rozdzielczoscia, ale jest juz ok. Polecam.
|
Halp plax jak zamowic halp!!!
Mniejsza juz wiem zamowilem 40 + te 64 pc+5 na maca |
ja napoczątek zamówiłem 10 tych pierwszych zobaczymy czy przyjdzie ;D a te ubuntu jest po polsku? : )
|
@up Nie po ukulelolansku(ukulele) po angielsku
|
Mija juz drugi miesiac a softu jak nie bylo tak nie ma (ciekawe co takiego zle wpisalem). Narazie pozostaje mi sie zadowalac gentoo.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zamuwilem se 50 sztuk ;p
|
Ja mam linuxa i na nim nie dziala tibia chociarz jest jednym z najnowszych a w windowsie tibia spox ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:13. |