![]() |
Lesny Paladyn
Gratki dla mojego qmpla
za zsolowanie bk :) w pewnej chwili dostal poteznego buta ale pozniej bylo juz z gorki :) http://www.karwa2.republika.pl/lesny.JPG http://www.karwa.republika.pl/lesny.JPG |
Gratz Dla LEsnego
Xelede RuLeZzzz :D |
spox
gratulacje dla tego gostka co zabił bk solo :D 8)
|
Gratz dla Leśnego Elfa. Może niedlugo zsoluje DLa ? :D
Ale jeszcze długa droga przed nim. |
Cytuj:
|
Gratzzzz dla tego chłopaka za odwage :D
Choć przydałoby się troche zdjęć z walki!! Ale wszystkiego mieć nie można a szkoda :( |
hmm...fajna fotka....tylko nazbieraj pare i dopiero wstawiaj ...plz
|
Dobre!!!
Nie dość że solo to jeszcze z dzid (spear) Powiedz ile uh poszło i ile go nawalał. Jaq byś mógł to napisz jeszcze skilki naszego bo(hahahahaha)tera. |
Cytuj:
Cytuj:
Oboje korzystali z mojego mm^^ |
To następnym razem nie zapomnij...grrr.........:)
|
Brawo! No i taki ma fajnie bo bohy od razu są jego :). A co mam powiedzieć ja druid lv 20 mlv 31 :D ???? zanim zsoluje bk to musze mieć min 50lv zeby przejsc przez bramke :)
btw. wypadły bohy?? [edit: ] btw2. co to jest mm ??? |
mm- master mind......
Gratz solowania bk spearami... |
Gratz Dla Lesnego Laladyna byle tak dalej :P
|
Gratz dla lesnego
Oby tak dalej |
jestem pelen podziwu grats dla lesnego
|
Gratzzz LEŚNY ROXX :D tez tak kiedyś zrobie
|
Gratz dla Leśnego Paladyna, oby tak dalej.............może jak uda mi się kiedyś zrobić lvl większy niż 13 też tak zrobię :]
|
Lesny to mastah :P
GRatki dla niego, tylko szkoda ze ostatnimi czasy cos mnie olewa jak do niego mowie ... :( A wczesniej spoxik sie z nim gadalo :D |
Szczena na podłodze y f ogle (:P) gicior. Byłaby fajny kombo jakby mu boh'y wypadły... Gratz, gratz i jeszcze raz gratz... Żałować można, że nia ma więcej ss...
|
Brawo dla niego
Często go widuje kolo depo ale nie wiedzialem że z niego taki rozpruwacz:D |
Ty zabiłeś go spearami ?!?!?! Jak tak to GRATZ :D
|
GRATZ :D
Fajny rzeźnik z niego i w dodatku spirami :)) Kiedyś też tak zjade BK moim rycerzykiem..........ale to dopiero w 2006 roku :P |
[ALIGN=center]wielkie GRATZ !!! :-D dla Leśnego Paladyna :D:D:D[/ALIGN]
|
Nom niezle !!! Sporo uhow :P nie dziwie sie i mowie ze ja chyba nigdy nie bede taki jak ty :D
|
Leśny Paladyn ma 57 lvl, skile: 84 distance, shield poniżej 70 ( nie mieści się w rankingu na tibia.com)
Fajnie zobaczyć, jak unosi się taka okrągła cyferka |
GRATZ ładne ss ja bym tego nie dokonal przynajmneij nie teraz :P
|
No gratz Lesny :D
A karwa i co idziemy na demony ??? najlepiej tak za 2-3 tygodnie to sdkow narobie. Nexagon Tribunal :D |
Polska górą.Brawo leśny palladyn może przewyższysz Buble co ja mówie napewno :P :P :P :P :P :P :P :P
|
Gdybym miał 50 lvl też bym poszedł sobie solnąc jak narazie solnołem to co widać na zdjeciu pod moim name:D
Hero też zaliczyłem na 37 lvl :) OMFG |
Nie zly jestes zanim ja rozwale bk na solo minie z pol roku :D
Wielkie Gratz! Master zonta->knight->16lvl->skille 50/50 (wszystko rosnie :))->secura |
OJ
Paladinos Lesniakos jaki typ:D WooW Ale ze mna ci gorzej szlo niz z BK :) Ale ladnie Wielkie Powodzenia w huncie na Bk Solo:D
Karwa czemu ty nie masz scrina jak bijesz Bk tesz bylo by fajnie:D Dragon Lorda Zaliczyles tera musi byc Black Knigt Powodzenia:D |
gratz dla Leśnego Palla 8o
|
Wow...
Tak wogule to on byl na BK ze spearami ?? :D
|
wielkie gratz dla Leśnego!
też taki będę jak już będę duży :) |
Gratulacje dla lesnego przekaż mu je:)
|
CO TO BYLI ZA DWAJ RYCERZE NA DOLE SCREENA???????????????
|
Wszyscy sie dziwia!! "i to jeszcze ze spirami!! wow!!!" a z czym mial bic? Ludzie... mial z kusza biegac po takim malym pomieszczeniu jak bk tak zasuwaja ze sie w pale nie miesci :O . Po drugie to Ci dwaj rycerze :] na dole to ludzie którzy robia ssy i kreca filmy. Byli na huncie ale dali Lesnemu zabic samemu zeby wlasnie dla was powstała ta fota- ku pocieszeniu waszych głodnych oczu.
|
Wielkie Brawa i Gratulacje dla "Lesnego Palladyna" !! ;)
|
nino maskra tez tak chce:D ale potrzbuje blockera:P
|
Gratz Dla Lesnego Paladyna
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:32. |