![]() |
Demony Furora (Nice LOOT)
Wybralismy sie z kolegami na Demony.
To był mój pierwszy demon hunt. Życze miłego oglądania. http://rapidshare.de/files/4616962/demki.rec.html |
Zaje*** filmik ;) Loot po prostu cudowny, początek i końcówka są najlepsze. Dla takich chwil warto grać. Gratz gratz gratz dla tych panów ^^
Pozdro -> Feradrey :) |
Too many users downloading right now. Please try again later or get a PREMIUM-Account
Ruszyc sie!Kazdy chce ogladnac ;s |
"Nice Loot" malo powiedziane :] Wielkie Gratzzzzzz
|
fajnie oglądać panów z furory w akcji szczególnie że też na furorze gram ale Big GRATZ lootu i wogle super filmik
|
No nieźle jak na pierwszy raz :) Gratulacje.
|
:d
Zazwyczaj nie ściągam filmów powyżej 3-4 mb ale dla was zrobie wyjątek ;) .
Mam nadzieje że będzie warto. Filmik Naprawde długi. Bardzo dobry loot :D gratz chlopaki. |
Filmik za***isty! Gz lootu ziom. Takie cos z pierwszego demona!! GZ!
|
O boze -.-
|
Chaos ***ana ****o :<
|
@Chaos: Teraz tylko czekac jak zrostaniesz zbesztany za zdrazdenie lootu.
EDIT: Juz za pozno ;) |
Cytuj:
|
n/c u Ciebie to normalka rar itemy :P
|
Thx chłopaki za pochlebne posty, prawdopodobne, iż znów pójdziemy na demony w piątek ;]
Thx and GL ur Kerston p.s. strasznie mnie wkurzalo ze nie mialem explo na hero -.-' |
Cytuj:
|
Hail Rousen and Lacco =)
Dla reszty ekipy tez gz =) E-plate wisi w powietrzu juz ? =D |
Cytuj:
NIe zdrdzaj nigdy loot kur*a mac ja pier*ole i juz po przyjmnosci z oglądania filmu grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!! |
Cytuj:
|
qrwaaa no i teraz nie ma wogole sensu scigac ......
proponuje dawac upomnienie/bana za lootspoiling |
Popieram pana wyżej... Pierdziel wydupczany zdradzil loota i ju moge sobie filmik darować X( (pierdziel wydupczany nie jest przekleństwem a jeżeli nawet to nie będe cenzurowal tego (ty wyjątkowo cenzura :D)
|
Ten kolo co zdradził lota to po prostu PEDAŁ i tyle.
|
No Więc Nie Ściągając Filmiku, Gratuluje Loota -.- :P
|
A ja proponuje dawać bany za dysmózgowie. I co z tego, że zdradził loota?! Najpierw sciagasz filmik, ogolądasz, komentujesz. A nie ogolądasz komenty i dopiero sciągasz. W komentach może być zaspoilowana sama akcja(filmy pk) jak i loot z monsterków (tu konkretnie demony.). Więc jeszcze raz najpier pobierz - później czytaj komentarze.
|
Omqqqq co za dziecko :/// tak chcialem ogladnac film a po co ? jak wiem o czym jest i co polecialo :// bann he !
:p i tak ogladne |
Cytuj:
PS pierwszy demon i taki loot :D |
Bym zapomnial, GZ loota :P Jak już jeden koleś powiedzial co bylo to powiem ze wypadl jeszcze bardzo brzydki "toporek" który ma sporą wartość kolekjonerską(nie podoba mi sie jego wyglond i tyle :P), nowy rodzaj fooda (zamiast kokosów), 5 kosztowności, i dwa rodzaje "biżuterii" oraz coś co ten koleś mial już na początku filmu ;) Te informacje nie zawierają konkretnych informacji więc nie jest to lotspoiling (jak komuś to się nie podoba to niech to napisze wyżej i niech mnie nie cytuje bo mogę skasować te informacje)
Ps: Widzialem lepszy demon hunt (chuck'a, wypadl wtedy mpa, mms, g-legi, gs, f-axe, golden ring i jakieśtam klejnociki) ale ten też byl niczego sobie ;) |
powiem tak masz neizłego farta. gz wszytkiego
|
Gratulacje naprawde piekny loocik xD
Pozdro urs Cardothen |
Nie no filmik Extra, doliczyć do tego loot i akcje ;] Gratz filmiku i loociku xD
|
22:25 Draverik: ide zwale konia
Nie ma co robić, jak się czeka na resp? ;) Ale fajny filmik, loot też dopisał. |
Loot dopisal , ale dziwie sie ze ludzie ciebie ne pojechali za share , bo ciagle twoj brat pisal "Daj ja wbije , bo nie wierze itp " :p
|
Gtz xD
wielkie GTZ od kolegi z RL'u XD film to film ja to widzialem na żywo XD slowo "emocje " to za malo XD pozdro 600 XD
|
nice super za[piip] filmik ;D
pZdR... |
@Maxxonek
to byl pierwszy i ostatni hunt z draverikiem mpa tylko z Airenem :D |
Wiadomo =)
|
wy tez niczego sobie ;/
jemu Moderatorzy kazali zmienic posta, ale wy nie musieliscie juz jego cytowac -.- ja nie widzialem, jak on napisal loota, i sie cieszylem, ze sam zobacze jaki wylootowali, ale potem niespodniewanie u was zobaczylem i co? GÓWNO teraz nie ma sensu ogladac -.- ty all ...
|
Hehe
RoM wymiata na tym servie to nie są PA ani nic takiego to są Szwedzi i moim zdaniem są lepsi dla mnie niż Zorros którzy okradli już nie jednego z nas polaków i sami są polakami wstyd mi za nich :/ LIAM GREAT PVP ;) 14:56 You see yourself. You are a knight. You are Little Duck of the Ankorna (Protected by Liam Darkcrosser). C 'ya pozdro Ninja family i ROM ;) :baby:
|
@up
nie wiem oco chodzi chyba pomililes tematu a jak nie to jasniej prosze :P |
Cytuj:
Tego posta znalazlem tez w temacie "Aurea War :S ".. chyba jednak mu sie pomylilo :D |
Nie widziałem całego filmu ale sam początek pokazuje, że było full wypas
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:55. |