![]() |
Palladyn
Czy jest jakas bron dal palladyna która moze skilowac a nie znika?A jak jet to prosze napoiscia jaka.
|
Tak
Throwing Stars (shurikeny) Kamienie Throwning Knifes |
Kamienie
Kamienie znikaja dzisaj próbowalem
|
Throwing stary też znikają!!
|
-.-
po pierwsze nie ma takiej postaci jak paLLadyn. Czy wy sie kiedyś nauczycie ze sie pisze paLadyn!!!!!! X(
Przykro mi ale CipSoft postanowil spierd.... paladyna na calej dlugosci i nie ma zadnej broni ktora mozna spokojnie poskillowac (czyt. wszystko znika czym walczy paladyn) Dlatego tez przestalem grac w tibie gdyz nie moge dalej skillowac bo mnie nie stac na speary zeby awansowac z 84 na 85 dist itd. Jak masz niski level to zacznij od nowa inna profesja bo zrobienie dobrych skilli po update jest baaaaardzo trudne :/ ( u pala) ;( |
Bełty, strzały.
|
Ludzie nauczcie sie czytac ze zrozumieniem... koles ise pyta o bronie dystansowe ktore NIE znikaja!! -.^
|
takowych ni ma po update, pozatym zgadzam sie z przedmowca nie ma paLLadynow a sa paLadyni
|
tak, paladyn moze trenowac np, hand axem, swordem, battle hammerem, i te bronie nie znikna, a jesli masz zamiar trenowac dystans to kazda bron znika bo zostaly wprowadzone po to zeby nie mozna bylo trenowac afk
|
Niestety jak juz za pewnoscia wiekszosc was juz wie po ostatnim update CipSoft wprowadzil modernizacje ktora popsula szyki kazdemu kto chcialby trenowac do bolu swoj dystans skils. Osobiscie w chwili obecnej gram paladynam i mam nastepujaca taktyke. Dystans wskakuje mi podczas expienia. Pewnie wielu z was uwaza ze shielding u paladyna niema sensu, a ja przekonalem sie ze jest calkiem inaczej.
Przyklad: Expilem na cyclopach z kusza przy skilach shielding 40 srednia HP jakie otrzymywalem to 40-50, obecnie przy nieco wiekszych skilach obrazenia te diametralnie spadly. Wiadomo ze obrazenia zaleza jeszcze od eq jakie posiadacie, moj eq jest moja tajemnica. Dlatego zachecam kazdego grajacego ta profesja do trenowania shieldingu, wbrew pozorom nie jest to strata czasu. Pozdrawiam. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Serio? O.o Jakbys nie zrozumial to tlumacze: Wprowadzili lamiace sie wlocznie zeby nie mozna bylo trenowac afk. Po co mieli by robic lamiace sie wlocznie skoro paladyni zazceli by brac np. kamienie i dalej by byli afk. Jednoczesnie nie uwazam ze jest to dobry pomysl. I dobrze wiem ze knighci trenuja afk. A pozatym to jestem pal. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Tak w ogóle też jestem palem |
Cytuj:
Wbrew pozorom shielding blokuje w penwym stopniu obrażenia kiedy mamy broń dwuręczną. Podobnie jak rycerz z Dragon Lance, ale on zbiera mniej obrażeń bo d lance ma bodajrze 16 obrony a kusza 0, mimo to paladyn blokuje niektóre ataki. Ja mam skille 76/62 i planowąłem 80/70 na 45 lvl ale cip soft zniszczył moje plany :( Niestety, nie ma broni dystanswoej która nie znika :( jednak trenowanie samego shieldingu to rzeczywiście starta czasu. Ja wyćwiczyłem ten shielding poprzez długi trening na cyclopach ze spearami :) |
Cytuj:
CO do treningu palkiem, nie jest on potrzebny, skille wskakują mu tak szybko, że praktycznie nie potrzebuje on treningu, jedynie może do około 30dista, dalej skille same wskakują przy expieniu z łuku. |
Cytuj:
Tak, pan nie potrzebuje treningu, a potem wywala tone beltow zeby 1 zerka zabic. Ciekawe jak by wygladal hunt nietrenujacym palkiem w fortecy orkow lub w vamp hellu. Pewnie by wbiegal z 4 zerkami w spaw 2 liderow i shamana. Albo z jednym bone bestem biegalby po calej tombie. Nitrenujacym palkiem mozna sobie an cyce poplowac, ale na wyzszych levelach jest to raczej uciazliwa forma expienia. Co do tego ze gs na 24 lev byl lekka przesada to sie zgodze, ale zerki mogli zostawic. A knight ciagle jest bezuzyteczny na gs hunty, no chyba ze idzie sobie 3 knightow 80+ na poh to moga troche poexpic. |
Cytuj:
|
To jest nie prawda. Speary znikają losowo i nic na to nie poradzisz. Żadne testy nie pomogą.
|
Cytuj:
@topic nie ma takich broni -.- sorki za nabicie posta ale nie moge z goscia -.- |
Cytuj:
|
Haha, no wreszcie Gremlin się potknął :D przecież przy fiście nie używa się broni ;)
|
Cytuj:
w takim razie zastanawia mnie jedno : czemu ten z wiekszym distem ma o polowe expa mniej ? ;> co do reszty zgadzam sie w 100% |
@up
bo chodzil na inne potworki...jeden z nich chodzil na takie ktore daja duzo expa a maja malo hp, a drugi na odwrot...(tak trudno jest chwile pomyslec??) Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
nie edytuje bo sie z tego syf zrobi.
Cytuj:
moglo rowniez byc tak ze ten ktory ma wyzszy lvl chodzil na potwory ktore atakuje sie z glownie z run(nawet palem) np demon czy warlock, wtedy ma duzo expa a malo mu do dista dochodzi bo wiekszosc zycia potwora zabiera za pomoca magii |
Cytuj:
|
Cytuj:
chyba ze jeden z nich latal sobie ze spirami po guardach |
Cytuj:
ja podalem tylko przyklady, na pewno nie bylo tak, ze jeden caly czas expil na dragach a drugi na hero, musieli oczywiscie chodzic na inne potworki. a poza tym jak juz wczesniej napisalem ten ktory ma wyzszy lvl mogl expic runami. Cytuj:
|
@ Gremlin:
PG to odrebna katagoria graczy. To ze spedzaja ~16 godzin przed pc pozwala im np ze skilem 10 w dyscie chodzic z beltami na bugi, a po tygodniu i tak beda lepsi niz gracze ktorzy spedzaja przed pc 2-3 godziny dziennie. Ja polujac na 50 lev na dragach w edron (duzy spaw) bylem w stanie grajac tygodniowo 12 godzin expic rownie szybko co jakis milosnik cyclopis z gorszymi skilami i takim samym lev, ale on spedzal 8 godzin dzienie przed pc. |
Cytuj:
edit: @Karrith: fakt, przeoczylem. Thx. |
Cytuj:
Blah. Jak Eternal ma o pare milionów wiecej expa od Cahera?!?! odp. Bo cachero odpoczywa a eternal expi ^.^ a gdy cachero expil i eternal to cachero szedl na demon hell z 40bp sd i mial 6k expa za demona, eternal musial chodzic na behe z burst/dle/wrle z expolo i mial o polowe tego expa mniej. Tak samo ja mam 95lvl i 91dista 34% do 92 a kattnon na naszym servie (Celesta) ma 120+ lvl i 92dista bo ponad 30lvli wbil na Wrlach z Sd juz kapujesz? |
@up : spozniles sie o 1 dzien, kapujesz ?
|
kumpel zrobil pala ;] ale nietrenil nim nic oprocz cluba i shielda ;] typ ma 67 cluba i 72 shielda na 32 poziomie ;] jest paladynem ma 12 mlvl ;] i uwaza ze jest to lepsze rozwiazanien niz robienie knioghta xD mo moze uzywac siecej czarow jak vita. czy inne ;] a nawet sd ;] :baby:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:38. |