![]() |
Tak kończą Ci, którzy..
Ok. To NIE jest reklama, wiec sluchajcie uwaznie.
http://ksiegigosci.hotnews.pl/?us=Khan TO jest link do Księgi Gości na mojej stronie domowej. Przeczytajcie co pisze gość o imieniu DSM (obecnie drugi post od gory.) NASTĘPNIE, zajrzyjcie na link, ktory ten pan podał jako adres swojej strony domowej.. I zobacznie jak kończą Ci, którzy.. n/c |
Khan, jesteś troszkę d(y)rastyczny :)
|
Veni, Vidi, zlałem gacie...
Ten gościu nie wiedział z kim zadziera. Khan tylko wyciągnął swoją katane i chlast. Śmierć TRAGICZNA na miejscu. ;) |
kurczaczki. co wy mu zrobiliscie?
|
Khan: co chcesz tym udowodnic? Może jeszcze chcesz sobie robić żart z poważnej sprawy? Coraz częściej udowadniasz, że jesteś zwykłym idiotą. A co do jego wpisu w księdze - zgadzam się z nim. Oh, ah. Mam teraz modlić się o wybaczenie?
|
No nie wiem... czyżby ten gościu faktycznie nie dotrwał dnia dzisiejszego, czy to jakiś hakerek zrobił sobie ponury żart? Bo chyba Khan do niego nie poszedł i go nie pociął?
|
Jejku jej, Khan, zmieniłeś się...
|
Super.
Tu już nawet jęku zażenowania nie warto wydać. I kwaśny śmiech jakoś tak na ustach zamiera... No i po cholerę ten temat? Chciałeś się pośmiać z tego, że ktoś umarł? Żałosne. Może i dla ciebie jest to zabawne - ale jeśli nikt sobie nie robił jaj i koleś naprawdę nie żyje? A ty się bulwersujesz i robisz takie żenujące przestrogi, bo ktoś śmiał się nie zgodzić z tobą i nie chciał cię czcić. Udowadniasz tylko, jak dziecinny jesteś, człowieku. |
o.O halp lepiej pisac dobre posty bo khan przyjdzie i wszystkich.....
A tak serio to co mu zrobiles? j/k @down no chociaz racja 666 satan yeyey etc. ten "dsm" lubi takie klimaty czyli mozna to uznac za zart, nie? |
W porządku moze zle to ujalem.
Nie chodzi mi o to ze to jest smieszne.. Smierc ludzi mnie nie smieszy. Za duzo tego w zyciu widzialem. To jest bardziej.. Dziwne. Zreszta nie sadze aby to byla prawda, po tresci posta wnioskuje ze 'autor' lubi takie klimaty.. |
Cytuj:
@down: jego gg jest na twojej stronie |
Nie wiem. Nie mam jego gg..
W kazdym razie ciekawi mnie co sie z nim stalo.. |
Naprawde dosyc dziwne O.o
opis na jego gg Khan - "Łukasz nie żyje" |
to jest jego gg 1621232 mozna go znales pod tym dziwnym? linkiem
niektorzy mysla ze to glupi zart a niektorzy to biora na serio? wiec co jest prawda? a moze ta sprawa nadaje sie to archiwum X? cos mi sie z deka zdaje ze lepiej zamknac temat |
Cytuj:
|
Moze i racja.
Cholera.. Ostatnio zmarl mi kumpel z klasy.. Tez nie chcialem wierzyc początkowo.. Potem 'brat' kumpla z ławki.. A potem jak wracalem do domu od znajomej, jakis kolo zginal w wypadku.. Cóż.. Skoro tak to.. Zamknijcie topic.. I najlepiej mnie też.. |
temat jest... dziwny.
Gość albo rzeczywiście umarł, wtedy pokój Jego duszy. Żal mi go, bo w nic nie wierzył :/ Albo robił sobie jaja - wtedy jest to po prostu niesmaczny żart Albo popełnił sieciowe samobójstwo - wtedy można mu tylko życzyć szczęścia na nowej drodze życia. Dziwne, oj dziwne.... Khan, temat dobrałeś... hmm, powiedzmy że dwuznacznie. |
Cytuj:
|
chyba niczym O.o
|
Skoro on naprawdę zmarł to tylko się dziwić, że ktoś najbliższy (miał dostęp do konta gg i strony) zamiast opłakiwać jego śmierć, czy cokolwiek innego, wartego czynienia w tym momencie, woli pozmieniać sobie opisy na gg i wygląd strony. Dziwne.
Przypominam sobie, że niedawno była też podobna taka akcja, że niby jakiś sławny gracz z Tibii zmarł i jego siostra, właśnie w tej chwili napisała posta na tibia.com, że jej brat nie żyje. Kto o zdrowych zmysłach robi coś takiego w takich momentach. Tamta sytuacja skończyła się chyba tak, że koleś poprostu sobie robił jaja. |
Moze chlopak (?) popadl w jakas depresje i czuje sie "niezywy"?
@Raul : wlasnie, wlasnie. |
Cytuj:
@$cor Evul spammerze jeden, to samo napisalem ^.^ |
o_O
Bardzo nieciekawy zbieg okoliczności. Chociaż pewnie "umarł" w Internecie. |
Dobo: sieciowe samobójstwo polega na całkowitym zniknięciu z netu - kasujesz wszystkie konta, wyrejestrowujesz maile, sprzedajesz domeny, po prostu never existed.
|
jaja se robi bo widac teraz opis inny no chyba ze ktos zmienil
ma napisane 31.01.1985 - 03.09.2005 a przedtem miał Łukasz nie żyje |
Cytuj:
|
@upup ale nie na 100%
Zmienil wczoraj i juz nei zmienia a moze tak zostanie? nie mozesz byc w 100% pewien -.- Chociaz mysle ze gosciu se jajka robie -.- |
Cytuj:
|
Hm, dziwne jak cholera. Ale Khan, nie masz sie co podniecac, to na pewno nie przez Ciebie.
|
Doszedlem do wniosku, ze temat jest conajmniej smieszny ;) Rozwodzic sie nad "sieciowym samobojstwem". Moze ma jakis kompleks i chce zwrocic na siebie uwage? Szczerze mowiac, udalo mu sie to ;)
|
A skąd wiesz, ze to 'sieciowe samobojstwo'? Moze faktycznie kipnął?
|
Cytuj:
|
+48 692 666 693
+48 698 946 533 jego prawdopodobne numery tel. mail: [email protected] [email protected] ogolnie zaciekawilo mnie to i postanowilem poszukac troche xD @edit za podanie tak cennych informacji mogl bys zrobic dla mnie fake tibia.com ? ew. mogl bym jeszcze zadzwonic jesli ty nie chcesz :S btw. wystarczylo jego gg w google wpisac -.-' |
ten d-coś tam se w/g mnie chybażarty robi. Dla mnie to mało wiarygodne. Kto zrobił to że zginą śmiercią tragczną i skąd on jak "nieżył" dał link że niezyje :/ Dziwne zresztą :confused:
@edit Dzwoniłem pod numer...Odebrała jakaś osoba... J: Witam K:DSm nie ma J: A gdzie jest? k: W niebie... J. Jakto? k: TO ty nic nie wiesz? J. Nie K. Nie żyje dowidzenia Osoba się rozłączyła. Potem jak zadzwoniłem za kilka sekund w słuchawce słyszałem że nie ma takiego numeru:/ Bardzo dziwna sprawa. @down Przeczytaj pierwszego posta. To taki koleś @2down Jakto??Chyba nie ejstem w temacie :(... |
lol moze zly numer podales XDD
a btw, kim jest ten dsm? |
@up: Jakby było wiadomo, to byłoby po sprawie. A sprawa głupia.
|
sorry za podwojny post, ale mysle nie nie wyrzadzi on duzych szkod na serwerze ;]
@top wiec mysle, ze nie ma sie czym raczej przejmowac ;p kto z rodziny odpowiedzialby na pytanie "czy jest dsm?" "jest w niebie", mysle ze nawet brat nie robilby sobie z tego zartow nie nie uzywalby jego internetowego nicka i mowil, ze chlop jest w niebie http://www.pamietnik-zmarlego.blog.pl/ < tu jest przyklad pamietnika prowadzonegop przez chora osobe, mogla co prawda pisac to dla przyjemnosci, ale szczerze w to watpie. |
i chyba po dzwonieniu.... jak komus zalezy na rozwiazaniu tego problemu to niech zadzwoni pod drugi numer, zastosuje sie do instrukcji , a z biura obslugi klienta dowie sie do kogo nalezal ten numer.... albo chociaz miasto - wtedy se mozna wpisac w google nazwisko, miasto, tragiczny wypadek. Chyba ze obsluga klienta nie jest uprawniona do podawania danych na temat uzytkownika telefonu...
@edit juz wiem skad byl : piotrkow trybunalski ktos chce to niech szuka..... zreszta sam poszukam bo ciekawy jestem :D |
A jeśli popełnił saboójstwo i wiedział o tym to sam mógł zostawić taki opis na gg i stronce.. Dziwna sprawa
@edit Wiemy o nim: Imię: Łukasz Miejscowość: Potrków Trybunalski mail: [email protected] [email protected] gadu gadu: 1621232 - gsm: +48 692 666 693 +48 698 946 533 strona: http://pctk.org/ wiek: 19 lat Sa to dane przypuszczające... Trzeba siedowiedzieć skąd znalazł link do strony Khana. |
Jezu nie macie sie nad czym rozwodzic? Zamiast patrzec na innych patrzcie na siebie, wyjdzie na zdrowie...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:53. |