![]() |
Cd. Chcemy Imprezy
Hmm sytuacja nie jest zła ale aby wygrać potrzebujemy czegoś więce oprócz codziennego głosowania, a mianowicie kodów kreskowych. Nie jest to problem jeśli każdy kupi jedną paczkę tostów i wyśle, wtedy wygramy z palcem w d... ;] Więc taki mój mały apel, abyście kupowali te tosty chociaż po jednej paczce (ja już jem jedną paczkę dziennie (dużą ;)). Może być mała bo kod i tak sie będzie liczył. Jak już wytniecie kod to:
Wysyłacie pocztą listem poleconym (w kopercie) z twoimi danymi (do dnia 12 musi do nich dojść), a mianowicie: (błędne lub niekompletne dane powodują nie uznanie Kodów ): - adres e-mail - własny login jeśli został przydzielony na stronie Serwisu - imię - nazwisko - data urodzenia (musisz mieć 15 lat lub więcej, albo napisz, że masz ;]) - adres - nr tel. Komórkowego - fakultatywnie Na adres: TOSTIMPREZA Brand Support Skr. poczt 23 01-323 Warszawa 83 Po tym jak kod zostanie wprowadzony dostaniecie maila z linkiem przyznającym punkty i wtedy to już tylko na nas głosować ;] Tu link do fotki. Pozostaje kwestia, że jak nie wygramy lub nie będziemy w top 10 to nie wyraże zgody na nowe forum :) Wiec gogo ;] |
No to robimy wielką wyżerkę, ale czy te tosty są dobre:P Ja i tak mam około 20 kont i codziennie na zdjęcie wysyłam. Musimy to wygrać. ;)
|
no dobre są... jeśli nie jesz tych samych non stop ja sobie zmieniam codziennie inne kupuje dzis kupuje trzy ziarna ;] Masz tutaj rodzaje
|
Może też się skusze na pyszne tosty?? :D Spróbuje dzisiaj kupić i wysłać (o ile nie zapomne).
|
mam takie pytanie czy te tosty maja byc jakiejs konkretnej firmy czy jakie kolwiek??pytam sie bo jedyna zecza jaka zdaze zjesc rano i wieczorem sa tosty a jem dosc duzo ;)
8) |
Kupujesz tosty firmy SCHULSTAD widoczne poniżej. Dostępna są tosty 300 g i 600 g ja kupuje mniejsze bo tańsze a kod liczy sie tak samo czy z dużej czy z małej, a jak by chciał ktoś zobaczyć jakie są typy chleba tostowego to tu link
http://emo.boo.pl/toscik.jpg |
A ja nie moge się tam zalogować! Grrrr...
Edit: no zajebiście ! co za &$#@: zalogowany: Gonzo von Krenzel limit punktów: 0 przyznałem wogle komuś innemu punkty. albo mają głuupi system (z sesjami?), albo u mnie coś nie tak jutro spróbuje... grrr... |
Ile kosztuje taka mała paczka tych tostów w Starachowicach? To jest jak zwykly chleb....? bo jak tak to moze zaczne takie tosty jesc :D
|
chyba 2.8 :(
|
Za 2,80zł mała paczka chleba? :(
Nie wiem co na to rodzice, ale spróbuje pogadać... ;) |
to są tosty ;]
|
Błe nienawidze tostów :blazen: Ale skoro taki szczytny cel to sie skusze... :king: Które są najsmaczniejsze? I czym wogóle się różnią? :D
|
eee tam pewnie i tak nie wygracie, a jak nawet to chyba wszyscy się nie zjadą na tą impre, czasem kupuje te tosty ale i tak nie wysylem kodow bo mi szkoda kasy a i tak na ta impre nie pojade
|
1.najlepsze hmm ja lubie te zwykłe pszenne, trzy ziarna też niczego sobie
2. Cytuj:
|
Zakupiłem te tosty i musze przyznać, że są całkiem niezłe. Możne nawet nie zapomnie wysłać kodu. W tesco o ile pamientam to małe coś koło 2 zygla (nie jestem pewien).
|
a ja nic nie rozumiem z tego głosowania :( . Po co to wszystko ???
|
kuRWA GDZIE SA TE TOSTY I Z CZYM?!
Bo sorry ale w Bialym Tesco nie ma! |
@she_devil Są bo sam w Tesco kupiłem. Powinny być niedaleko chleba nie?
@shch0ta Jak wygramy to mamy za darmo impre w dowolnym mieście, więc głosuj i jedz tosty :D . |
Chodzi o to ze wi bialymstoku nie mA sklepu Tesco!!!!
|
A co? To tylko w TESCO chleb sprzedają? W Białymstoku nie macie innego sklepu spożywczego :P ? Szkoda... :(
P.S. W większości większych sklepów są te tosty... |
Ale patrzcie co kupujecie. Bo znając (polskie) dzieciaki to na większości opakowań nie będzie już kodów. Pamiętam kumpla jak była akcja 20 nakrętek za płytę coca coli to chodził do macro i ze wszystkich butelek poodkręcał kapsle. Są to straty dla wszystkich więc nie róbcie tak.
|
jakiego rodzaju to bedzie imprez??
I czy będzie w Szczecinie ,a jak znajde gdzieś tosty to kupie:D
|
bobercjusz te kody nie są w tostach tylko na nich to są zwykłe kody kreskowe... ;]
|
No... więc chyba nie będą wycinali kodów z opakowań? W sumie... w Polsce nic nie wiadomo... :rolleyes:
|
Nie no mi się już nawet śmiać z tego nie chce, to jest już tragiczne powoli. Moze odrazu damy wielki baner tej firmy schulstad to bedzie mniejszy obciach i chyba wiekszy zysk z tego...
No comment... <Bangs head on wall> |
Co to za szantaż :D Ale spox zarejestrowałem sie (dopiero dziś :( ) i oddalem głosik, będe oddawał jak anjczenściej (co ile można ?( )
|
Przysługuje Tobie 1 głos dziennie + nieograniczona ilość oddanych punktów z kodów kreskowych.
|
impreze robimy w głuchołazach :P ,,|,,
|
Cytuj:
A to dostałem na mejla:P Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Hmmm.....w PSS spolem (wszystkie) sa polki wypchane maca i chabrem w dziale pieczywo nie ma Auchan tam maja wlasne pieczywo Markety nie ma sprawdzone! Kurwa u nas nie ma tych tostow! |
Te tosty się opłaca kupować!
Jedna małą paczka TYCH tostów ponad 2 zł, paczka duza, któa ma 2 razy tyle tostów ZWYKŁYCH TOSTÓW(inny producent) 1,80zł!! Wniosek: OPŁACA SIE KUPOWAĆ TE TOSTY! ;) |
Wybacz, ale nie zrozumiałem.
Tosty szulstat - mała paczka kosztuje ponad 2 zł. Tosty inne - duża paczka (2x więcej żarcia) 1,80 zł. Hmmm... Reasumując mniemam, iż Twoja konkluzja nie jest analogiczna do przedstawionej powyżej problematyki owego zagadnienia. |
Hmmm a do kiedy jest ten konkurs i czy można wysłać pare kodów w jednej kopercie? Ja tam wole uzbierać pare kodów a dopiero potem je wysłać niż wysyłać list po każdej paczce tych "delicji"
|
można można w jednej kpercie kilka...
|
Niestety- chodzi mu o to że za małą paczkę tostów schulad zapłacisz 2 złote, a za dużą paczkę zwykłych tostów zapłacisz 1,80 zł.
czyżby zrobili przeciwieństwo dosi i innych proszkó do prania ;) A tak an serio o może jak się uda to wyśel ze 120-150 pkt... |
Cytuj:
|
;]
|
OMG!!!!!!
Teraz to nawet ja już nie wiem czy śmiać się czy płakać.......Wolę sie nie wypowiadać na temat bosala , ale za to niektórzyco siedza na IRCu to coś o nim już peqwnie wiedzą ;) ;] |
Cytuj:
Dopiero co gadaliśmy o tym na ircu, że tak nie powinno być a tu ci masz. Chyba sami mu ten pomysł podsuneliśmy :| Miejmy nadzieję że to żart :) |
Wygladacie jak cioty, nie wiem jak ktos taki moglby wygrac...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:58. |