![]() |
Dobo - nie-mod?!
Eeeee... Niech bedzie ze spam, ale czy nasz kochany, ulubiony, wszystko robiacy, nie leniacy sie, nasz biedny evul mod Dobo stracil pozycje Moderatora?!
|
Sam odszedl. Ma chyba wyjasnienie w podpisie.
Cytuj:
|
łeeeeeeee a zwasze mialem polewe z jego haseł :)
|
Jesli to prawda to szkoda był dobrym modem miał swoje zdanie i godnie sprzątał brudy tego forum.Jednak poczekam jeszcze na oficjalne oswiadczenie kogos z góry .
|
Szkoda :( ....
|
Mój uluniony moderator :(. Świetnie pracował... wykorzystywał cały czas ( na prawie ;)) na forum. Za***ista jest jego dziewczyna Emma :D. Gośc który potrafił odróżnić żart od nie - żartu :).
"Kto chce wp!3rd0l ;-)))?" Wymiata Acha i lubi dresy:). |
Szkoda jak cholera...
Dobry mod był. Może jeszcze tu wróci? |
Cytuj:
|
Tak, Dobo odszedł, chyba wystarczająco napisał w podpisie.
|
Taaaaak nasz (moj) ulubiony modek szkoda ze sie odwolal (tak to nazwac??) napewno forum bedzie inne bez niego :)
|
och to straszne! proponuje oglosic zalobe narodowa!
pewnie, ponabijajcie sobie jeszcze posty... ;P ciekawe ile ten temat do jutra bedzie mial stron... 10? 20?xD |
Szkoda Boba. Swój chłop był, ciekawe czy zrezygnował z moda czy z całego forum ;-P
|
Tak. Odszedł z własnej woli. Już jakiś mod założył temat o tym (chyba) i żeby nie spamować. Ewentualne pożegnania w notkach xD
|
Cytuj:
|
Qr*a... że się tak wyrażę... sorry, ale dla mnie Doba nikt nie zastąpi. Dobo i Raul mają charakterystyczne style... jeden odszedł... mam nadzieję, że Raul nie zrezygnuje...
|
licznik do 500 postow jest nadal ;P a wiekszosc z wypowiadajacych sie tutaj ma ponizej, wiec nadal pewnie pisza dla nabijania ;)
|
Bez Doba Metal Militia nie bedzie juz Metal Militia(jesli jeszcze bedzie) ;<<<
|
Cytuj:
|
He-fa-lumpyyy!
|
nieliczny moderator który umiał pomagać użytkownikom.szkoda
edit:pomocny ale nie lubi najlepszej muzyki na świecie(i nie trawi:P) |
Co?! Dobo?! Dooboooooo! Gdzie leziesz, czlowieku?
Podziwiam go, byl moim ulubionym modem, mial dobry kontakt z ludzmi, nie wywyzszal sie, dobrze, ba, nawet BARDZO dobrze go wspominam. Eh, te jego swietne dżołki i empetrójki. ;( E.. odchodzi, czy rezygnuje z moda? |
Odszedl? Trudno, shit happens, widocznie mial swoje powody. IMHO durny topic.
|
Cytuj:
|
Odszedl? A gdzie mowa pogrzebowa? Gdzie płaczki? Są! Pelno ich na forum!
Dobo byl dla mnie maskotka przypominajaca stare, lubiane przeze mnie forum, nic wiecej. Mam nadzieje, ze ktos usunie ten wzruszający temat. |
Jak powiedział już hoomik , temat bez sensu.
|
Szkoda, albo jak by powiedział mój qmpel - "zal..."
No cóż, to że nie ma moda to nie znaczy że sie zmienił - bedize takim samym userem (chyba :evul: ),aw jeżeli z forum odszedł - no cóż, jego deyzja - widocznie miał powody, aczkolwiek (jeszcze trudniejsze słowo :P) szkoda, bo można było sie czasem z nim (z niego [?] :P) pośmiać |
Cytuj:
|
Użytkowników czytających ten temat: 6 (zarejestrowanych: 4, gości: 2)
Karrith*, Dobo, joey, TheNatoorat ivul:> szkoda ze odchodzi, fajny byl, ale jego wybor wiec gl :) |
Jakby mi nic nie placili za tyle roboty co Dobo tu wykonywal to tez bym odszedl. ;)
|
Tak, odszedłem :-) Takie jest oficjalne stanowisko
|
Dobo kiedy mi wrzucisz albumik :]? który ci w pw napisalem :>? Szkoda ze odchodzisz :( Wreszcie poczujesz smak wolnosci :D
|
Jak nie pisalo przy Dobie "moderator" to myślałem ze to bug :) Szkoda go, chociaz raz dostałem od niego bana.
|
Nie rozumiem większości z was. Rozpaczacie nad nim - a to jego decyzja - Dobo nie chce być już modkiem. Zresztą, nawet, jeśli nim nie jest, jest ciągle użytkownikiem forum! No i w każdej chwili może do swojej funkcji wrócić.
Swoją drogą jak poczyta, co niektóre wypowiedzi na tym forum zatęskni do możliwości moderatorskich typu ostrzeżenie, ban itp... |
Cytuj:
@Vekegi Sorry, ale chyba już nic z tego. Zadowolisz się linkiem ed2k? ;) |
Why?
Czemu odlazles powiedz cos ! |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wkoncu zabral sie za zamiatanie innych miejsc niz forum(zart dla pamietajacych stary avatar ;)). Wielu dobrych userow odeszlo, troche mniej przyszlo, tak bylo i bedzie.
|
Szkoda. Fajny był z niego mod. Pewnie pomyślicie:
Krótko jesteś na forum, to gówno wiesz. Może i tak, ale on jako jeden z nielicznych sprawiał wrażenie sympatycznego. Powodzenia Dobo w karierze zwykłego szarego forumowicza! |
@Dobuś
Pewnie gdzies wyjezdzasz hmm w sumie to nie korzystam z emule ani cos takiego :( A nie zdazysz wrzucic na megaupload? |
Ten temat jest dowodem na stwierdzenie, które wymysliłem trzydzieści sekund temu:
"Nie szukaj rozgłosu, on sam ciebie znajdzie" |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:29. |