![]() |
Orshabaal pokonany!
- Film z tibia.de -
Blokował 146 elite, nie mówcie, że miał macro, poprostu uhało go jednocześnie pare osób :P Jak widać Orsh~ nie jest taki trudny :p http://rapidshare.de/files/4961300/Orshabaal*****.html wersja rec niestety nie została opublikowana (ta nagrana przez blokera). rehost http://www.friendlyshare.de/files/0Orshabaal***** (działa jak rapidshare, najpierw klikasz na F R E E na dole tabelki, a potem na Download File) update > .rec http://tibicams.tibia.gamigo.de/en/movies/show/1753 |
...
..........
|
nice :> szkoda ze nie w rec
|
Gratulacje tym którzy dego dokonali ;) Ale film jak na film zbity :( Szkoda ze go niezrobili rec X( Mało widać eeee
|
nie moge tego sciagnac....
why?? ;( |
Cytuj:
|
Ok, obejrzałem. Thx za rehost.
Ciekawe, jaka była ekipa na to. On się ciągle uhał, ale orsh żadnego combo nie walnął. Fart. Ciekawe ile dał expa i jaki loot. |
Rehost w pierwszym poście, powinno działać... tylko że mi link z rapidshare też działa :o
|
OOooooo nareszcie pokonany :))))).
|
nareszcie sie sciagnelo :]
Dobshe mu tak ze go zabili :D |
Ja bym na waszym miejscu nie ściągał tego filmu. Nie jest w rec tylko w wmv, możliwe że keylogger. Są to tylko moje sugestie... Dobrego oglądania życze all :XD
|
Cytuj:
|
co ty . . ze nei ma w rec?-.- szukac umiesz?
|
=]
Dzienki za Filmik niezly jest
|
AAaaa nieźle go trapneli GRATZzzz ale szkoda, że nie wiadomo jaki loot.. ;(
|
@Marshal
Dla niektórych moze sie to wydawac niemożliwe, ale da sie zamiescic keylogger w plikach *.rec i ****** zapewne też. Nawet w JPG... więc nie wiem czy to takie śmieszne :confused:
|
:(
mam nadzieje ze niema keyloggera
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie ma .rec nagranego przez blokera. Ale dodałem do 1 postu .rec nagrany przez jakis noobchar, przewińcie do 30 minuty :P @wszyscy przewrażliwieni na punkcie keyloggerów Polecam zrobić tak: 1) znajdź kabel od internetu 2) weź nożyczki/nożyk 3) przetnij kabel od internetu 4) wciśnij śrubokręty we wszystkie stacje dysków |
=]
to moze bc ten keylogger czy nie ?
|
@Morderczy Mamut
Nigdy nie ma 100%. pewnosci :)
|
Cytuj:
1.raczej nie-.-" 2.napoczatku nie pisalo ze nie ma rec nagranego przez blokera-.-" |
Cytuj:
2) post na tibia.de z wersją rec pojawił się o 8:48 |
to nie zmienia faktu, ze nie bylo napisane o tym blokerze, a co do tego ze zostal umieszczony pozniej, to sorry...
|
=]
kto ten film nagral i skond jest z jakiej strony ??
|
Yeah, pokonali go, gz dla nich =] Keyloggera nie ma loozik, mozna sciagac ;)
|
Cytuj:
|
Haha... pokonali Orshabaala :) Fajny filmik. A co do panów którzy się boją że bedzie gejloger. Możecie złapać keyloggera, trojana, wirusa wchodząc na jakąkolwiek strone. Wchodzisz na jakąś stronke tam jest obrazek które się ładuje... a wraz z nim ładuje się wir/troj/keylog.
|
omg ile on musi miec HP -.-
|
Piękna akcja :). Keyloggera nie ma w rec, więc możecie sciągać :). GRATZ dla Units.
|
HEH... nice ^^ ciekawy jaki loot ;)
|
Widziałem filmik nagrany przez jakiegoś 8 lvl'a "polaczka".... Po prostu straszne jak chciał zablokować uhaczy blokera m'wallami z innym kolesiami na noob charach. Jestem ciekaw czy miałby tyle odwagi, żeby przyzać się swoim Main charem, że to zrobił...
Topic: Dali radę ;] |
Widze ze gracze z znalezli sposob na pokonanie orshanballa :) .Tylko ciekawe jaki loot i co znaczyly slowa blokera"OMG OMG OMG" ;)
|
Phi...ale im to łatwo poszło...Ale mam pytanie. Jak i kto lurnął tego Orshabaala ponieważ zdawało mi się że bloker cały czas stał w miejscu...
P.S: W temacie z filmem Cachero i Orshem kilka osób piszę odpowiedz na moj post. Twierdzą, że nie da się w tak krótkim czasie uzbierać dobrej ekipy...Teraz potwierdziłem swoją teorię, że jest to możliwe ;] |
No no no.....a myślałem, że Orshabaal będzie nieco dłużej cieszył się sławą niepokonanego.
A co do hp: przeglądając ***** po klatce wyszło mi 18.694hp. Myślę, że można spokojnie powiedzieć, że Orshabaal ma od 18k do 19k hp. Wynik jest niedokładny dlatego, że nie widać dokładnie wszystkich hitów. |
No, no bardzo ładnie widać że Unit na Titanii to bardzo zgrana gildia :) Gdyby na Securze ludzie byli by tak zgrani jak na Titanii to tez by go zabili :)
No i oczywiście Gratz dla Unitu :] |
Orshabaal 782 1 782 1 WRESZCIE :D ciekawe czy ktos wyliczyl ile xp daje ?
|
gzz
gratzz :)) szkoda ze nie w rec :(
|
Ja aktualnie gram na titani i krążą plotki ze wszyscy z unitu znają sie na rl i przeniesli wszystkie komputery do piwnicy i dlatego sa taką zgraną ekipą. :)
wszyscy na titani boja sie unitu bo nielubią oni polaków , i zabijają ich :/ topic: nareszcie uwalili Orshiego xD Titania ROX!!! Unit - Sweden wszyscy |
Fajno
Ale dziwi mnie jedno co byl za loot ? I ile exp byla za tego potwrka... ?
A moze bylo tylko kilka gp.... :D A moze MPA... Nie zbadane sa wyroki boskie... RUBERA ROX... :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:06. |