![]() |
Inferna Battle
Zapraszam do ogladania filmiku z inferny walcza High lvle , w szczegolnosci zobaczcie jak tam sie latwo expi =)
http://rapidshare.de/files/5015063/p...attle*****.html |
Fajny filmik :)
PS: MUZA ROX :p |
Filmik spoko tylko jak dal mnie troche za krotki :(
Ale muza rzeczywiscie ROX!! :D Bad boy, bad boy..... :p |
Na Infernie wiara używa Aim Botów a jak mi wiadomo tam nie ma wyciszenia to walka z Aim`erami jest w sumie bez sensu. Filmik taki sobie. Niektórym napewno spodobała się muza więc daję wam tytół: "Bob Marley - Bad Boys" ;)
|
Fajny film i niezła muzyka,tylko szkoda że jest taki krótki.
|
spoko filmik, rzeczywiscie latwo sie expi zobaczcie na tego co pierwszy padl ile za niego "Ezrael" exa dostal 88 tysiecy B) muza bardzo mi sie podoba i jesli ktos wie z kad mozna ja sciagnac to plx napiszcie B)
|
Bardzo fajny filmik gratz dla autora tego filmu postarał sie chłopak :P
Dla pytających co to za nagranie to jest nagranie z filmu "Bad Boys II ". Jak znajde tytuł to podam :P |
Pierwszy w film w tym formacie i jestem w szoku :) takie swiaty sa spoko tyle ekspa dostawaliscie za az milo sie oglada ;)
|
Juz Mnie Zaczyna Denerowac ta moda na filmiki wmv teraz niebendzie wogule REC tylko wmv -.-
|
Lol
dla waszej informacji:
Ezrael (hacker) shakowal 127 master sorca (Filthy ragon) na infernie i od tego sie wszystko zaczelo..... jasne brawo dla niego -.- hakuje hlvl i potem tylko ich zabija dla expa a potem siie jara z filmikow .... cala inferna go nienawidzi.... ladnie macie pod sufitem |
OMG filmik od***any ;d dawno takiego pk nie widzialem (jak na otsie ;p)
To jush jego sprawa czy hackuje czy nie ... przynajmniej potrafi zrobic bardzo dobry film ;D |
Cytuj:
|
Jestescie tacy poje***i czy tylko udajecie ? To jest filmik ktory jest na Gamemaster Board jako dowod uzywania cheatow przez Ezraela, a wy sie podniecacie tym ze koles expi na ludziach... n/c jak ktorys chce poexpic to zapraszam na Inferne, dostaniecie za mnie jakies 60k expa+... Jesli zdolacie mnie zabic of course... ehh so noobish...
//Devlar |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
hehe no fajny troche krótki ;<
Muza rox0r (mimo że słyszałam to 1szy raz w życiu:]) ~~~~~~~~ Bad boys, Whatcha gonna do, Whatcha gonna do.. When they come for you? :D :D :D |
Fajny filmik i musze powiedzieć, ze dobrze ogląda się filmiki ***** ze wzgledu na muzyke itd. Ale moim zdaniem one powinny byc robione na specjalne okazje, bo jesli chodzi o wojny czy hunty to zdecydowanie lepiej oglada mi sie filmiki .rec. Poprostu wiecej na nich widac, sa bardziej czytelne, a poza tym rozmiar jest zdecydowanie mniejszy. Troche szkoda ze wmv teraz wypiera stare dobre recki :(. Ale mam nadzieje ze jeszcze ich koniec tak szybko nie nadejdzie, a poki co ciesze sie z fajnie zrobionego *****, GZ dla twórcy. POZDRAWIAM!
|
filmik naprawde za***isty ;) fajna muza i akcja jeszcze lepsza
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
niezły film ;p
mam pytanie: na 4um ostatnio jest bardzo duzo filmow ***** jest jakis poradnik do nagrywania filmów? moze na tivia.pl jest takowy? dacie link? ^^ |
Cytuj:
Ezrael jest poj**** niedosc to hackuje h lvl to do tego uzywa rozne makra **** za zhakowanie Ragona powinien dostać bana na ip. |
Heh spoko filmik
Lepra mój kumpel mdzn. ;d Muza rox (; |
Tak, Ezrael jest spoko - umie się bawić i w dodatku shackował nawiększego PA na Infernie, respect! Pvp enforced = 1337!
|
Cytuj:
Program do nagrywania polecam SnagIt7, a poradnik gdzieś tu chyba widziałem! |
Cytuj:
|
po pierwsze to nie ezrael shackowal Filthiego Ragona , tylko zrobil to Delphi Osman
po drugie na filmiku pokazany jest jak Besmo , Khoda , Ezrael , Delphi uzywaja Aim bota i niszcza gildie Bandits po trzecie ci ludzie maja dobre lvle nie tylko za expa na monsterach tylko na Filthim Ragonie przyklad Delphi Osman 3.8 miliona expa w 1 dzien 0 siedzenia 24 h na demonach tylko zwykle ubijanie 126 ms |
Cytuj:
|
-.-
Cytuj:
Pozdro~ |
;] nice film ale na danubi czasami sa lepsze akcje ^^
|
fajny filmik jedank takie dedy na wojnie do normalka.
|
^^
Fajny filmek...kurde ta inferna :P :D
|
Za***isty filmik a zwłaszcza spodobała mi się wpadająca w ucho muzyka xD
|
Po zobaczeniu tego filmu polecam przejrzenie tych sreenow: http://www.freewebs.com/aimbottersalert/
@The Larch: Tylko skończona lama lub porzałowania godny oszust uzywa na wojnie aimbota. Bo co to za "zabawa" jak to okresliles jezeli program sam za ciebie celuje sprzela i cie uha ? Może podoba ci sie taki styl grania, ale mi nie. Jeżeli chcecie sie dowiedziec wiecej natema tego co aktualnie dzieje sie na Infernie sprawdzcie te linki: http://forum.tibia.com/forum/index.p...8&pagenumber=1 http://forum.tibia.com/forum/index.p...&boardid=10385 Szybko można wywnioskować "kto jest kto". Regards Thunder Birth |
Aimboty były i będą używane na Infernie, szczególnie przez mass-pk'erów pokroju Kroonika i s-ki, więc mnie nie dziwi że Ezrael i s-ka też z nich korzystają - pozatym nawet nie nalevelowali uczciwie to czemu mieli by grać uczciwie?
edytka: Pozatym udowodnienie im cheatowania przed GMami jest chyba niemożliwe, bo nie traktują oni żadnego filmiku jako dowód. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:16. |