![]() |
Podziel się swoim szczęściem
Dodaliśmy na forum dodatkową opcję. Teraz już nie musicie wpisywać informacji o swojej postaci w podpisie, można wejść do panelu kontrolnego użytkownika, a tam w sekcji profil wpisać informacje o swojej wybranej postaci. Będą one automatycznie wyświetlane obok każdego posta.
Ponadto Tibia.pl daje szanse pochwalenia się swoimi osiągnięciami najlepszym graczom. Wystarczy zrobić screena, na którym widać napis "You advanced..." oraz pozdrowienia dla użytkowników Tibia.pl lub inny tekst świadczący o tym, że ów screen był wykonany specjalnie dla tibia.pl. Żeby jednak nie zanudzać naszych użytkowników awansami mało znanych postaci, proponujemy pewne minimalne wymagania :
Screeny prosimy wysyłać na adres [email protected] |
Swietny pomysl!! Naprawde :) Tibia.pl sie stara xD gz pomyslu
|
Jestem pelen podziwu dla tego pomyslu i wykonanie tez niezle. Szkoda tylko, ze ja nie mam sie czym chwalic :). Można by jeszcze dodac np. miejsce na adres galerii xD Zawsze zostaje ciut tego wolego jak widze.
@Edit Tak mysle czemu nie ma profesjii ?? @Edit2 Byla jakas zmiana czasu?? Bo na forum jest 17:16 u mnie 18:16?? |
z ta postacia to dobry pomysl xD
|
...
wartości minimalne są za duże... może kilku użytkowników będzie mogło sie chwalić
Cytuj:
jest w opcjach to |
Bardzo Bardzo Bardzo Fajny pomysl :)) Tylko kiedy ja zrobie awans na 150 :P ? nigdy :>
|
Cytuj:
Zmień sobie ustawienia strefy czasowej na forum. |
Cytuj:
|
Niezly pomysl
Ogólnie gratz pomyslu ^^
|
Great pomysł tylko chyba te wymagania za duze troche xD np magic level u palkow moglby byc 15 czy 16 ;] to i tak wysoki a prawie nikt nie ma 22 ...
|
Według mnie głupota z tymi skillami!!Powinno być przynajmnie od 65 każdego skilla w góre!!!!A od mlvl`a 55, a lvl`a 60 w góre :/
@Topic Pomysł ogólnie jest dobry. Tylko, że pownien być pomysł na Galerie jak powiedział Sir Patologia :p A i dla Palków powinien być od 15 mlvl`a w góre, a dla knighta od 6 |
o.O nie no super kto na to wpadl?
|
Wiesz Poziom magiczny Palkow 15 czy 16 ma juz duzo osob wiesz ile to by bylo roboty na forum :P ?
|
Cytuj:
|
luuul, wydluzyly sie posty teraz :/
|
Bardzo fajne ;)
|
hehehe no to przynajmniej screenów będzie mało...a nawet bardzoooo mało xD
|
Genialne!!!
WspaniaŁe!!! Mistrzowskie!!! Niesamowite!!! Po Prostu Tibia.pl!!! |
Super, genialne. Gratz dla autora pomysu!
|
Na tibiabr.com mają coś podobnego(chodzi o screeny). [jesli ktos to juz napisal to sorry nie czytalem poprzednich postow.]
|
Niezła myśl z tymi screenami.
Za jakieś 3 lata wam coś pośle możę :P |
Coz...idea ciekawa ale chyba celowo zrobiona tak, zeby tych screenow za wiele nie bylo.
|
Fajno, fajnio, tylko teraz info o użytkowniku będzie nieproporcjonalnie dłuższe od treści posta+podpis - zwłaszcza przy jednolinijkowych wypowiedziach. Ale co tam, ważne że nie będzie już takiego burdelu w podpisach :D
|
Nic dodac nic ująć ! Poprostu tibia.pl rulezzzzzzzz 8o
|
Pomysł bardzo fajny :) wreszcie jest jakaś fajna zmiana ;)
|
aha Można by też dodać: Best Solo i Best Team co wy na to ?
|
Niezły pomysł, tylko teraz niektórzy będą oszukiwać, tzn podwyższać swój lv aby się dowartościować :P
|
News
No myślę że to jest dobry pomysł ale jacy gracze sprostaja tym wymaganią ?
Ja to chyba nigdy nie zamieszcze tutaj nic :P:P ;P |
Super pomysł z tymi profilami:P:P mam teraz sekfęcje ..... :D i pozatym treraz jest łatwiej...
|
beznadziejny pomysl
|
Cytuj:
|
Fajnie pomyślane, i spoko pod avatarem wygląda. jednym słowem super ;] :) :) :)
|
Cytuj:
jaka zawartość depo... jakie fri itamsy chce... ile lolów jest na serwerze... kogo hunce, kto mnie hunci... ile mam uhów w depie ... i jaką wersje TBI :D |
Cytuj:
|
GratZ!
Pomysł jest świetny :)
@Edit Humak ktoś może sobie dodać naprzyklad 2mlvl i wtedy sie nie dowiemy, bo może niebyć w rankingu magic leveli. :p |
Bardzo Ciekawe ..... Ciekawe ktory bedzie pierwszy i jaki screen najciekawszy :]
|
Hej A Gdzie Te Screeny Bedzie MoŻna ObejŻeĆ ??
|
Cytuj:
|
Świetny pomysł :) No to teraz dowiemy się jakich mamy dobrych polaków na tym forum ( chodzi o lvle ) :p
|
jak dla mnie...
jak dla mnie... poprostu żenujące ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:59. |