![]() |
Paul Niebezpieczny(106 lvl) Hacked
Ma jego all items ,ppolak ,noob,debil jak on mugl oto screen on ma jego al items:
http://img.photobucket.com/albums/v208/wertyk/NOB.jpg |
No i co? Może byś tak oświecił Nas trochę, bo za bardzo nie czaje :O
Ktoś kogoś schakował i co? Przykro mi |
doh? chyba zartu nie zrozumialem ale posmieje sie dla kultury HAHAHAHAhaha!!!!!11~~
a tak serio, to moze wytlumaczysz o co ci loto? -.^ |
a moze poprostu to jego 8 lvl i sie bawi itemami -.-....
|
Pojęcia bladego nie mam, koleś psztyknął może fotkę jak ziom pokazywał itemki i się waira podniecała :/
Zresztą, niech się wypowie twórca tematu :O |
to sa itemki Paula Niebezpiecznego, shackowanego bla bla bla, malo interesujace
|
looooooooool
Moze dla was to malo interesujace ale dla mnie do byl bardzo dobry qumpel i jak nie wiecie to nue pisac a nie i wypad i szkoda ze go hakneli :(:(:(:( a moze to nie on popytam w gildi co byl i obecnie w ktorej jestem :D Hail Perly Lotry
|
:( szkoda paula
|
emm niewiem czy Ci do simiehu stracilem 1ml k i 11mln expa....^^ Dzieki Wszyscy ktorzy mnie wspieraliscie znaliscie.... Fajnie bylo spedzic z Wami caly moj wolny Czas.... Dzieki.:* na zawsze w pamieci...Paul :(
|
Ten kolo, co dal ten temat to totalny debil, pozyczyl od kogos d helmet i wozi sie, ze niby hacknol paul'a. Pomysl czlowieku, zaden hacker nie przynza sie do tego, ze kogos hacknol, bo moglby miec potem duze problemy.
Paul'owi szczerze wspolczuje, no coz 1 okres w zyciu sie konczy, inny zaczyna. A teraz apel to wszystkich hackerow: Ok, rozumiem wlazcie na postac, okradajcie ja, popkujcie se, ale do C***A WAFLA po co to rookujecie? Juz totalnie brak wam honoru? Zachowajcie resztki gosnosci, serio radze... Edit: a tego debila z gory olac... juz widac, ze podroba rl paul'a ;/ |
"Ma jego all items ,ppolak ,noob,debil jak on mugl oto screen on ma jego al items"
rotfl, wymiatasz koles HAHAHAH "on ma jego al items" hahaha XDDDD Polska ROX |
@Up
ty jestes totalny d.. :) po pierwsze on sie przyznal a po 2 sprzedawal wszystkie itemy ktore paul stracil :[ a tak :> Pauaaalll !! nas nieopusci :p chyba :p |
qrde
Przykro mi Paul z tego powodu chociaz cie nie znam :(
|
The Bille dobra wezcie sobie te rzeczy jak shakowaliscie ta postac no ale poco ja niszczyc i rookowac...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jakbys nie wiedzial to Calmera jest non pvp a Paul wlasnie z niej pochodzi -.- |
Jakoś mi nie jest do śmiechu ... :( tyle czasu spędzone przed tibią poszło na marne. A w dodatku Paul to mój kumpel .Z 106lvl jest 79... zero eq. A ci <pisze z małej litery bo was nie szanuje> co się śmieja robią to tylko dlatego, iż nie osiągna takiego lvl jak Paul i nie wiedzą jaka to tmoże być strata ... . Paul trzymaj się i odwiedzaj nas czasem :) . Prawdziwi kumple Cie nie opuszczą ... nigdy
Hail Perly Lotry |
Cytuj:
Gratz za hack, oby tak dalej może zmądrzejecie. |
Cytuj:
aFFFF...... Wiesz masz 2 mln expa... i neiwiem czy mi sie chce z toba gadac i traktowac Cie powaznie..^^ Idiota niewiesz nie gadaj.. Hail Calmera |
Cytuj:
|
?
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ohh lol wiesz zastanow sie dojdz do tego co ja.... wiem ze sie cieszysz ale nawet po hacku jestem lepszy od Ciebie... : ) aa i niemialem 108lvlku i 16mln expa trohe ci sie pomylilo... LOL na 106lvlku sie ma 19++ noob... |
Up. Sam jestes sobie winien hacka. Uzywasz syfów, sharujesz acc etc. to tak to sie wtedy konczy. Przeczytaj dokladnie kilka poradników na taki temat to bedziesz wiedzial jak zabezpieczyc sie.
|
Cytuj:
I nie nazywaj mnie noobem jeśli nie wiesz co to jest, mógłbyś mnie nazwać Newb'em ale tym czymś też nie jestem. @Goose - Brawo, następny, który nie użala się nad tymi high lvl'ami, sami sobie są winni. |
****a ludzie od*******cie sie od niego. Paul Bym Bardzo Fajnym qumplem zawsze dalo sie z nim porozmawiac ;] ****a *******ony Debil ;/ ten co Cię haknol ;/ Ale mogl przynajmiej nie rookowac ;/ Paul zostaniesz jeszcze z nami ??? :( czy juz zabardzo ny ? Byles naprawde Dobrym Kolegą
Szkoda ze gm nie morze ci dac expa i wszystkie itemki ;( ]:-( *******enie Hackerzy.... X( X( X( ****a Debile z was ;/ |
@Bander. Zamknij morde widze ze jestes z tych morze Cie dopadne ;O nie przezywaj Paula bo on jest BArdzo Fajnym i zaufanym Kolega ... *****ie ...
|
Cytuj:
A to, że był taki fajny kumpel to takiego hackera nie obchodzi bo hacker sie cieszy, że następny idiota wpadł HA HA HA. |
Cytuj:
A tak na serio, może by tak słownik ruszyć czasem? A co do hakerów, to myślę jednak, że to nie oni są "Debilami". "Debilami" są ci ty którzy ściągają zainfekowane pliki.... |
Dla mnie ten teamat jest do kasacji :) Początkowo wyglądał w miarę sensownie ale potem jego poziom zaczął się gwałtownie obniżać i w końcu doszedł do dna z którego już nie wyjdzie.
@Topic: Szkoda jeśli to prawda :( |
lol
Cytuj:
Idiota to Ty jestes... z powazaniem Paul... :) wez juz niepisz tutaj : ) bo wszyscy juz wiedza ze sie bardzo cieszysz... z czyjegos nieszcescia... noob... |
szkoda ze Cie hakli :S 11 mln exp ale moge CIe pocieszyc ze EO robi 3 mln exp na tydzien przynajmiej raz mu sie tak udalo O.O . Ale to jest tylko gra LOL ;p
|
Ech ,Paul żal mi Ciebie :( To naprawde straszne że włożyłeś w tą postać tyle czasu i wysiłku a tu nagle hack :( Takiego hakera to do piachu ,kula w łeb i już!
|
Cytuj:
|
"Mówi się trudno i żyje sie dalej"
Nie załamuj się! Mnie schakowali 4 razy mojego brata 2 i sie nie załamujemy^^:D |
Looooooool
Cytuj:
|
Grrr
Denerwuje mnie jak kogos cieszy ze ktos kogos hacknal. Jakby to nie byl polak to mialbym to gdzies. Ale ze to Polak i taki lvl to troche zmienia. Paul wez sie nie zalamuj i graj dalej 11k mln expa sie odrobi a eq ktos ci pozyczy . Wyjdziesz na prosta z luzem!
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:44. |