![]() |
Tibia i magiczny ołówek! [Komentarze]
|
Podoba mi się bardzo praca Arbuzka :P
@Bosal Wwróciłeś na tibia.pl? |
Mi troche buty w rysunku zioma99 sie nie podobaja alke reszta spoko
|
OMFG, praca KITajca wymiata :O
ta knight'ka jest za***ista! ^^ taka sexy xD pwned! |
praca Kamosa to nic innego jak tekst napisany pewną czcionką i przerobione na format *.jpg. Więc to nie jest jego praca tylko wykorzystanie czyjejś czcionki :baby:
|
Cytuj:
|
jak narazie wszystkie prace są beznadziejne ;)
|
Przepraszam że tu pytam ale nie wiem gdzie zapytac a nie chce meczyć na PW. Można zrobic zdjęcia aparatem i powklejać na komputerze czy musi być w 100% wlasnoręcznie?
Btw. Fajna ta praca z Knightką, szkoda że niestety chyba nie twoja :/ |
@master pepi
I ty mowisz, ze all sam zrobiles? oO @topic Narazie Knight'ka rzadzi :] |
Nie moja ? mam ci udowodnić (tylko ciekawe jak :/) ?... moze ci sie wydawać ze ta prace nie jest moja bo mogłeś ja już widziec na forum "pewnego" komiksu internetowego (*w Topicu z moimi rysnkimi)... rysunek narysowny byl juz dośc dawno... bo jakis miesiąc temu (z zalozeniem by go w jakims topicu na tibia.pl walnąć)... a ze teraz nadazyla sie zarypista okazja :D... pozatym powiedz dlaczego ten rysunek nie ma byc mój ?? powiem ci o nim wszystko co chcesz wiedzec ... napisze ci nawet marke i wygląd ołówków, rapidografów, których do niego uzywałem. nie zapominając o nazwie gumki ...
|
Master pepi wszystkie miasta miastą są portowe (Kazordoon też posiada statek parowy).Ale nie mogę uwierzyć, że to ty rysowałeś.
|
najbardziej podoba mi sie kamosa ten napis B) :cup:
|
Mogę się mylić, ale imo obrazek Cramerosa to nie jego własna praca. Widziałem już ją na innych stronach~
|
@:Ellenthar Darkblade TO NIE TWOJA PRACA, wiem nawet skąd to wziąłeś ;/
|
lol?
KiTajec nie zx tej gry masz obrazek bo skad taki dziwny miecz,armor,legi...?Zrobil obrazek z diablo i ma podniete:P
|
To jest gorsze niz myslalem, polowa osob albo wklejka nie swoje zdjecia sciemniajac przy tym pieknie, albo wklejka jakies za przeproszeniem gowna. W temacie bylo PODKREŚLONE ze prace mająbyć na wysokim poziomie. Modki powinny jakos na to zareagowac ....nie będe juz mowil jak.
|
Praca Wiluxa nie jest jego, została narysowana przez niejaką Lilyeth rok temu ;)
|
Ktoś widział arta na początku czwartej, strony, od razu widać że to nie jego, jeszcze nad tym drugim pisze Heroes & Might I magic III, bez jaj...
|
Ja mam taką malą sugestię. Mianowicie, żeby autor umieszczał swój podpis na rysunku jeśli rysował go wlasnoręcznie a nie na komputerze. Bo na necie tez mozna znalesc szkice związane z tym konkursem.
To tyle. Peace \/___(^-^)___\/ |
te prace sa zaje***te szczegolnie te szkice, jedynie te paintowe mi sie nie podobaly jak te szkice zobaczylem to juz widze ze niestety nie mam sznas :P
bo jak bym wzial udzial w konkursie to na pewno bym szkica zrobil :D ale i tak wbije na konkurs dla zabawy :P |
Co do konkursu. Ciekawy pomysł, ludzie mogą się bardziej wykazać. Szkdoa tylko, że część fotek są robione przez kogoś innego, a w temacie gdzie należy wstawiać pracę ludzie również komentują i pytają: "jak fstafic fottkke plex halp!!1". Ja też chyba coś zrobię jak czas pozwoli, najgorsze jest to, że nie mam jak narazie pomysłu :) Najlepsza praca teraz to według mnie Merkyon'a (o ile jest to praca samodzielna). No, to trzeba się wziąść do roboty.
Pozdrawiam, Thimburd PS Bosal, wróciłeś na Tibia.pl??? :O PS2 To mnie dobiło: Cytuj:
|
jednak 90% Polaków to kolpletni idioci :) normalnie jak oglądam prace to nie wiem na który bok się zwijać ze śmiechu xD hehe ciekawe czy google teraz nie ma problemów z transferem, skoro tyle ludzi szuka prac...chyba naprawdę nie rozumiecię, że to trzeba samemu namalować...a narysowania takiej pracy to napewno nie kilkanaści minut, to jest ciężka praca i wątpię by większość z dodanych już prac była samodzielna w tak krótkim czasie....idea konkursu fajna, ale jak zwykle górą jest lenistwo xD
p.s ja już pracuję nad szkicem xD @Miracle mnie to też bardzooo ale to bardzooo interesuje...przecież na różnych forach i stronach o rpg i fantasy jest pełno takich prac więc jak modki będą wiedzieć, że to praca akurat tego człowieka? o.O EDIT: oh my God, modki, współczuje, ale macie pracy xD nie dość, że temat z pracami to teraz czat, to jeszcze te prace...hehe orginalne są tylko te, których poziom jest poniżej 'wysokiego' xD pewnie z 7 stron tematu zrobi się 1 xD miłej pracy :evul: |
Ostatecznie moje zdanie o ludziach grających w Tibię spadło, gdy zobaczyłem 'nowego potworka' tak idealnie podobnego do Żółwia Ninja O.O *shocked*.
Proste, że grają także normalni ludzie, ale są oni niestety w znacznej mniejszości ; (. |
:]
Ja tam sprubuje ale po obejżeniu prac innych mam pewne watpliwosci.Z tych prac które do tej pory zamieścili inni widze 5 które mają realne szanse na zwycięstwo :) chociasz jest tesz wiele plagiatów :(
|
No, straty google jutro wyniosą kilka miliardów dolarów bo się popaliły servery xD
No, niestety taka jest prawda, że większość noobów i idiotów ze świata to polacy. To smutne. I też się zastanawiam, w jaki sposób wykażecie autentyczność prac. Szukanie w wyszukiwarce w google? Hehe. Będziecie mieli dużo pracy :) |
Ludzie Dodawajcie dedykacje np. "Lilianos For tibia.pl" (tak jak na moim szkicu który ukaże się w poniedziałek), moim zdaniem 90% tych prac to google albo yahoo, dorysujcie dedykacje i bedzie Git (ale swoją droga to też dedykacje na kompie mozna dorobić -.-)
|
wiele mozna znaleźdz na google, taa serwery sie popalą :/
ale taka jest prawda ja swoją sygnature do konkursu zrobilem sam, ale widze kilka prac ktore sa w 100% plagaiatem, niemowie ktore bo moge sie mylic, ale jestem pewien ze sie nie myle :D |
CRAMEROS DEBILU TO NIE TWOJA PRACA ;/ jak ktoś chce moge nawet podać linka skąd ją masz pajacu
|
Wilux, Ellenthar Darkblade, Ozon18, Lakobuv, Ppx3 <- majne faworyci na dzień dzisiejszy. Bardzo dobra robota ;) Tibia.pl team bedzie miała nie lada problem żeby wyłonić zwycięzcę ;)
|
ja tam moge w każdej chwili 20 zł poświęcic(jeszcze 300zł z 18-tki zostało ;D ) i wysłac pocztą orginał do któregoś z moodów...
|
Ogólne spostrzeżenie mistrza Modrzewia:
60% plagiaty 30% badziew narysowany w 5min w mspaint lub jakies zeskanowane gryzmoły. Reszta tonie w spamie. Ogólnie żal dupę ściska jak się to widzi, ale przynajmniej można się pośmiać. |
Moje spostrzeżenia :P ...
KITajka zostawcie w spokoju bez dowodów, widac po szczegółach że "może" być to jego praca. Ellenthar Darkblade tak humm... że tak powiem P-L-A-G-I-A-T Ja się zabieram za farbki + ołówek + mr Photoshop *Można go używać do lekkich modyfikacji?*... Jakies 0,5 dnia mi zejdzie na tym rysunku :P nvm... |
@Rabanbar odpada
@Resthin reagujemy :) ale na plagiaty bedziemy reagowali na samym koncu po zakonczeniu konkursu... |
Mam jakies takie dziwne wrazenie ze wiekoszosc tych prac to przekalkowane albo sciagniete z neta grafiki .... Roznice miedzy amatorskim rysunkiem a dzielem wprawnego rysownika od razu widac.... :)
|
czerwo of sorcerer --> Ta praca już była na forum... :p
|
ohhh no same plagiaty jeden rysunek - dwie inne osoby (kto takie cos robi na tym forum to chyba jakis idiota) wymaze podpis i mysli ze wygra ;(
podoba mi sie ten minotaur ale dwie osoby go narysowaly (przynajmniej tak wynika skoro dwie osoby maja ten rysunek tylko jedna wymazala podpis ) no comment |
Niestety większość tych prac to plagiaty na necie mozna znaleźc baaardzo dużo prac które nadają sie na ten konkurs. Oby tylko nie wygrał ktoś, kto ukradnie jakis rysunek ...
|
-Nie wiem gdzie mam o tym napisać ,dlatego wale w tym temacie-
Dlaczego wszystkie prace w paincie sa usuwane? W regulaminie chyba nie ma wzmianki że nie można takich umieszczać ,a jeśli jest to nie zauważyłem. Powód:Ech... Czy to jest praca na poziomie? Bosal jeżeli myślisz że w paincie nie da się zrobić dobrej pracy ,to nie znam słów aby cię dobrze określić i nie dostać za to upomnienia(bana). Możecie usunąć tego posta ale i tak zostanie fakt że nie dopracowaliście tego konkursu jak należy. |
Angel of Death:
amsz w zupelnosci racje ... juz większosc rysonków z tego konkursu widzialem w necie =/ |
To powiedziałem ja:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:56. |