![]() |
Bitwa na Azurze
Niestety przegrana przez sily Alliantów , oby nastepnym razem było lepiej.
Chwała dla poległych ! Zapraszam do oglądania. LINK http://rapidshare.de/files/5686897/saris.rec.html |
Wreszcie cos sie dzieje na naszym servie :D
|
Beznadzieja!!!
Chłopie to ma być wojna??!!! Stojisz se w konciku i nawalasz ale mi to wojna ,chyba nigdy nie widziałeś wojen!!! X(
|
Polacy gora
tez tam bylem ;] sciagnam ale napewno fajny filmik ;]
|
Nom szkoda ze przegralismy ;( ale po tych 2 bitwach stwierdzilem ze Wanted bez Draza i Hega to porazka :(
|
Cytuj:
|
Mmm, cos sie na Azurze dzieje. I dobrze. Tzn. zle, ze dostajemy baty, ale nareszcie jakas akcja.
|
Cytuj:
Ehmm... Czas nauczyć sie czytać? Po 1 bitwa. Po 2 nie my stalismy w koncie tylko szwedzi po 3 TY napewno widziales wielkie wojny mając 30 lvl. jedynie na filmach. @ Zeus Heg? Heg pracuje za granicą więc nie loguje się do gry :/ I tak wkońcu zaczniemy wygrywać :D Btw. I bez głupich postów typu : "zaraz zobacze i dam edita." -.- |
Spoko filmik tylko szkoda ze polacy dostali :P
|
Lool to była bardziej rzeź niż prawdziwa walka. Prawdziwe walki to byly w Ab w pamiętny dzień jak padł Mataca i Hawek. Ale napewno Wanted zacznie wygrywać.:)
|
Nossek ty bys sie za lvl zabral a nie... teraz widac jak wyglada ta wojna bez wiekszych lvli...
__________ kmk here ;) |
@Kreska
Hehe oby tak się stało :) |
Jak mamy wygrać, skoro oni logują się tylko po to by naszych zabić? Zastanówcie się. Jednym z wyjść jest poczekać aż im to się znudzi i dadzą spokój, tylko że z tego co wiem, Oni chcą wrócić na azure ;D
|
Skoro chcą wrócić, to bedą musieli kiedys zacząć expic itd. A jak nie to im sie kiedys kasa na runki skończy :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
widac ze jakbys ty poszedl na wojne to dead pewny. nie widzisz cymbale ze napisal "bitwa" a nie "open battle" gratz dla hawka bo widac ze ziomy mysla i nie zrobia gupiego bledu zeby wyjsc na walke 25 vs 50 osob , tak sie gra tera pofraguja madrymi pomysłami duzo ludzi odejdzie z tej gildi przeciwko hawkowi i wtedy odebda sie bitwy "chyba nigdy nie widziałeś wojen!!! "daj przyklad jakiegos open battle , za duzo isary sie chyba naogladales: ) |
Cytuj:
|
Heg niedługo wraca do gry. :)
|
Cytuj:
Cytuj:
|
oho jaka wojna co jak co ale mi sie nie podoba
|
Hawek... Chowa się jak reszta szwedów... By zeszli na dół to tacy cwani by nie byli...
†*^*HaIl AzUrA!*^*† †*^*HaIl Me!*^*† †*^*HaIl RaStOmAnN!*^*† |
Z tego co wiem i co jest pokazane czarne na białym to tam nie ma wojny tylko poprostu szwedzi od czasu do czasu wbijają i zabijają polaka i tyle.Od czasu do czasu dochodzi do potyczek, nie wydaje mi się żeby szwedzi to wygrali musieli by codziennie gromić polaków, ale jak to zrobić kiedy 2/3 serwa przeciwko nim.
|
Cytuj:
CZYTAJ DOBRZE ! @ up 2/3 serva przeciwko nim bo sami zaczepiali innych i wymuszali od nich kase , a nawet niekiedy zabijali bez powodów. Teraz ludzie chcą się zemścić :) |
Cytuj:
2/3 Serva bo sami sobie na to zasłużyli ;) EDIT: Przepraszam za double post ale problem z przegladarką mialem i sie tak zrobilo ;( |
Cóż dostaliśmy troche po uszach, czas na kontratak.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:14. |