![]() |
100 lvl reach and 100 lvl down at same day :D
http://rapidshare.de/files/5761996/Hejjakorea.rec.html
poczatek nudny mozna smialo przewinac ;) ginie tu takze polski najwiekszy kozak "Althunus" |
To, że padł Ulbaard to była wina Xiruba, miał mieć follow i oczywiście potem wyłączył. Cóż, pomysł zerżnięty z Azury, nie widzę w tym niczego nadzywczajnego, wojna to wojna - aby wygrać musisz też czasami paść.
|
no wina xiruba tak to by padl xirub tez:( !
|
Jakbys pacanie nie zauważył, to po tym jak Ulbaard padł, to bodajże Excail walnął M walla przed nas i wszyscy uciekli.
|
To Twoja Wina !!!!!!!!
|
film by byl fajny gdby nie to ze 50 min typo latal po pz :/ ale i tak ladna akcja alfi frajer dal sie xD
|
Akcja przeprowadzona bardzo sprawnie. No i loot niczego sobie.
Jedyny minus jest taki iz akcja zaczyna sie o okolo 80min. |
Najwiekszy Kozak to Eleriff -.- OMG
niestety juz go tu nie ma -.- jak bedzie online to sam go za***ie :D:D a Althunus moze nie KOzak :D moze , ja bym powiedzial tak :D za***al duzo pustakow i teraz sobie kazdy tak mowi ^^:] A jak Kozak to co za problem idzccie solowke z nim ***cie :DxD moze cos zKozaczycie :DD:) |
Doszedłem do 70min i już miałem dość-.-
Powinien dojść taki nowy punkt w regulaminie: "jeżeli akcja filmu rozgrywa się później niż w 10min filmu, nie wstawiaj go na forum" -.- |
ja *******e jaki debil ponad 70min po depo chodzi ...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a myslales ze zablosyniesz? BTW a althunus tak chcial bitwy no ale nie zablysnal inteligencja jak przyszlo co do czego |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Omg -.-
Koles Cale 77 Minut chodzil po depo -.- loot moze byl fajny ale film NUDNY!! i niepotrzebnie tyle po dp lazil bez sensu
|
Jak wam nie pasuje że łazi po depo to nie ściagajcie, w tibi cam jest przyśpieszenie dzieki temu nie musisz ogladac 77 minut lazenia po depo (dla niekumatych)
|
Cytuj:
|
Ludzie nie wiem o co wam chodzi jak cos nie pasuje to wypad.
|
Za***isty motyw z ta plapka :] poczatek nudny caly film lukałem na 20 spidzie ale potem niezle ich załatwiliście GRTZ wielkie ;] :cup:
|
ej nie krec juz filmow omg... na c*** tylko tego depo chciales zebysmy zobaczyli twoj dsm?
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Fajny filmik
Warto było czekać i przewinąć te 80 min. bo film naprawde był niezły.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:22. |