![]() |
Hat of the Mad
Witam. Mam pytanie. Mianowicie chodzi mi o helm a raczej czapeczke Hat of the Mad. Na stronie pisze tylko ze ma 3 arma. Jednak ogladajac filmiki i screeny zauwazylem ze wiele sorcow/drutow nosi je na codzien. i mam pytanie: czy ma ona jakies dodatkowe funkcje? Bo slyszalem ze zwieksza sile magii. Jesli nie to po co ja nosic? a skoro nic nie daje a jest slaba (3 arm) to czemu kosztuje w granicach 5-10k? Prosze o szybka odpowiedz. :baby:
|
zwróc uwage na wage tego przedmiotu i zastanów sie jeszcze raz :P
jest bardzo lekka, dlatego jest bardzo dobrym helmetem dla sorcow/drutow |
Hmm
Hmm moze i tak ale 3 arm?? to niezbyt wiele... napewno nie robi nic wiecej? :p
|
eee dotego to jest tylko chyba z questa :P
|
A powiedz mi po co mi jako Druidowi Demon helmet?
Czy ja do cholery blokuje behemoty?? Wiekszosc potworkow ktore wale (smoki, necro, Dimons) wali z magii przede wszystkim Wazne zeby duzo nie wazylo, to ze daje malo arma to juz c*** :P |
Człowieku nie umiesz szukać sam kiedyś założyłem taki temat a co sie okazało gowno daje mało waży i ładnie wygląda z b-robe i nic poza tym
|
czyli jednym slowem niezly SHIT ;] sorki ze nie szukalem, wybaczcie ;] i dzieki za odpowiedzi. Czyli moim sorcem bede latal w c helmecie. Thx
|
Zapomnieliście Dodać że ładnie wygląda nie tylko na główce lub w Domku,
( Tu Był błąd ale już go nie ma :P ) A shitem nie jest bo jak widać jest lekki i sporo runek więcej możemy unieśc na Hunta co najważniejsze |
Cytuj:
|
Qest plxor
Jesli ktos jest tak mily i moze mi wyslac filmim lub ewentualnie napisac cos o qescie to zapraszam na GG: 2845411 bo mi na tej czapeczce zalezy.
|
|
Tak to to, wiesz moze cos wiecej na temat tego qestu oprocz tgo ze jest tylko dla PACC i do zabicia to co widac na ss? (jakby to mial bys qs to bardzo prosze o pisanie na GG: 2845411)
|
HoTM i Magic hat mają wartość sentymentalną:) - Taką Dumbledore(ks. Harry Potter dla niekumatych), i Merlin nosił:).to ma wartośc ozdobną. co do HoTM... jak ją masz to znaczy że zrobileś queścik- proste nie?? :]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Edited Znajac twoja znajomosc tematyki questa i tibii watpie zeby ktokolwiek juz mial ochote na QS od ciebie XD |
@up
jakbym widzial cos o tym qescie to chyba bym sie tu nie pytal nie? to przepraszam ale jedni mowia ze dla PACC a inni ze dla FACC to jak w koncu? to widze ze pod Thais a na GG mowia ze PACC... omg :P |
To ja wam rozwieje wszystkie watpliwosci! :] Hat of The Mad jest noszona przez sorcow i drutow bo jest LEKKA i to jest najwazniejsze, a obrona i tak magicznym postacia nie jest potrzebna. Kosztuje 5-10k dlatego, ze juz NIE JEST DOSTEPNA (tak jest napisane chociazby w temacie Rare w poradnikach ;) )! Mozna ja kupic tylko u starych graczy na dosyc starych serwach...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zakaz questow,jest rzadka,tajemnicza...
|
Witam
Powiec ci tyle Sam sie szlajałem pod Thais i znalazłem go i jest on od 40lev (Bramka) i jak tam wejdziesz to na wiazda idzie na ciebie Drag Gs i scorpion :P a potem to josz jest taka jazda że sorck z UE tam włazi i rozpierpapier wszystko wiec bed sorcka z pacc to potrzebujesz equipe conajmniej 5 osób wiec Quest jest tylko dla Kolekcionerów Ja go niepolecam Stracilem tam 4 bp UH i Wyprawa sie nieopłaciła wiec rub jak chcesz. B) Pozdrawiam |
Cytuj:
|
Od niedawna, wbrew temu co tu czytam Magicians Hat jest dostępny. Kiedyś można go było zdobyć w Paradox Queście a teraz jest lootowalny :) [co nie znaczy ze jego cena spadnie szybko >.<]
|
Hat of the Mad jest fajny! No i co z tego? No właśnie nic bo bank nie ma być fajny tylko pieniadze zarabiac. Ale kapelusz moze byc poprostu fajny.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:37. |