Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Magia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=16)
-   -   Hat of the Mad (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=53527)

Siwciu 15-10-2005 22:51

Hat of the Mad

Witam. Mam pytanie. Mianowicie chodzi mi o helm a raczej czapeczke Hat of the Mad. Na stronie pisze tylko ze ma 3 arma. Jednak ogladajac filmiki i screeny zauwazylem ze wiele sorcow/drutow nosi je na codzien. i mam pytanie: czy ma ona jakies dodatkowe funkcje? Bo slyszalem ze zwieksza sile magii. Jesli nie to po co ja nosic? a skoro nic nie daje a jest slaba (3 arm) to czemu kosztuje w granicach 5-10k? Prosze o szybka odpowiedz. :baby:

roXen 15-10-2005 22:56

zwróc uwage na wage tego przedmiotu i zastanów sie jeszcze raz :P
jest bardzo lekka, dlatego jest bardzo dobrym helmetem dla sorcow/drutow

Siwciu 15-10-2005 23:02

Hmm

Hmm moze i tak ale 3 arm?? to niezbyt wiele... napewno nie robi nic wiecej? :p

Sashion 15-10-2005 23:02

eee dotego to jest tylko chyba z questa :P

Barts 15-10-2005 23:11

A powiedz mi po co mi jako Druidowi Demon helmet?
Czy ja do cholery blokuje behemoty??
Wiekszosc potworkow ktore wale (smoki, necro, Dimons) wali z magii przede wszystkim
Wazne zeby duzo nie wazylo, to ze daje malo arma to juz c*** :P

Metal Master 15-10-2005 23:13

Człowieku nie umiesz szukać sam kiedyś założyłem taki temat a co sie okazało gowno daje mało waży i ładnie wygląda z b-robe i nic poza tym

Siwciu 15-10-2005 23:38

czyli jednym slowem niezly SHIT ;] sorki ze nie szukalem, wybaczcie ;] i dzieki za odpowiedzi. Czyli moim sorcem bede latal w c helmecie. Thx

Raiderek 15-10-2005 23:43

Zapomnieliście Dodać że ładnie wygląda nie tylko na główce lub w Domku,
( Tu Był błąd ale już go nie ma :P )
A shitem nie jest bo jak widać jest lekki i sporo runek więcej możemy unieśc na Hunta co najważniejsze

roXen 16-10-2005 00:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raiderek
Zapomnieliście Dodać że ładnie wygląda nie tylko na główce lub w Domku,
Albo pozatym jest to dosyć żadki "shit"
( o ile pamiętam można go znależć w poradniku o "Rare" )

A shitem nie jest bo jak widać jest lekki i sporo runek więcej możemy unieśc na Hunta co najważniejsze

rarem jest Magic Hat, a nie Hat of the Mad, poniewaz HotM jest dostepny z questu (ciiii.... :P ), wiec nie jest az tak trudno go zdobyc ^^

Siwciu 16-10-2005 19:27

Qest plxor

Jesli ktos jest tak mily i moze mi wyslac filmim lub ewentualnie napisac cos o qescie to zapraszam na GG: 2845411 bo mi na tej czapeczce zalezy.

..::QRAS::.. 16-10-2005 19:47

to to ?

http://i4.photobucket.com/albums/y102/Qras/quest.jpg

Siwciu 16-10-2005 22:53

Tak to to, wiesz moze cos wiecej na temat tego qestu oprocz tgo ze jest tylko dla PACC i do zabicia to co widac na ss? (jakby to mial bys qs to bardzo prosze o pisanie na GG: 2845411)

Flash_Radzio 17-10-2005 00:02

HoTM i Magic hat mają wartość sentymentalną:) - Taką Dumbledore(ks. Harry Potter dla niekumatych), i Merlin nosił:).to ma wartośc ozdobną. co do HoTM... jak ją masz to znaczy że zrobileś queścik- proste nie?? :]

ahcarb 17-10-2005 09:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siwciu
Tak to to, wiesz moze cos wiecej na temat tego qestu oprocz tgo ze jest tylko dla PACC i do zabicia to co widac na ss? (jakby to mial bys qs to bardzo prosze o pisanie na GG: 2845411)

quest jest dla facc, a dokladnie gdzies pod thais :D

Barts 17-10-2005 13:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siwciu

Jaka szkoda ze ci brzydcy cipowie zrobili Thais i okolice for pacc only :(

Edited
Znajac twoja znajomosc tematyki questa i tibii watpie zeby ktokolwiek juz mial ochote na QS od ciebie XD

Siwciu 17-10-2005 19:58

@up

jakbym widzial cos o tym qescie to chyba bym sie tu nie pytal nie?

to przepraszam ale jedni mowia ze dla PACC a inni ze dla FACC to jak w koncu? to widze ze pod Thais a na GG mowia ze PACC... omg :P

Marek Tibioman 17-10-2005 20:07

To ja wam rozwieje wszystkie watpliwosci! :] Hat of The Mad jest noszona przez sorcow i drutow bo jest LEKKA i to jest najwazniejsze, a obrona i tak magicznym postacia nie jest potrzebna. Kosztuje 5-10k dlatego, ze juz NIE JEST DOSTEPNA (tak jest napisane chociazby w temacie Rare w poradnikach ;) )! Mozna ja kupic tylko u starych graczy na dosyc starych serwach...

roXen 17-10-2005 22:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marek Tibioman
To ja wam rozwieje wszystkie watpliwosci! :] Hat of The Mad jest noszona przez sorcow i drutow bo jest LEKKA i to jest najwazniejsze, a obrona i tak magicznym postacia nie jest potrzebna. Kosztuje 5-10k dlatego, ze juz NIE JEST DOSTEPNA (tak jest napisane chociazby w temacie Rare w poradnikach ;) )! Mozna ja kupic tylko u starych graczy na dosyc starych serwach...

lol... nastepny ktory myli Magic Hat z HotM -.- HOTM JEST DOSTEPNY Z QUESTU, A MAGIC HAT TO NIEDOSTEPNY ITEM !!!! AAaAAaaaAAA..

Barts 17-10-2005 22:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marek Tibioman

Blagam nie wypowiadaj sie o tematach o ktorch nie masz pojecia...

Scorpionus 18-10-2005 07:53

Zakaz questow,jest rzadka,tajemnicza...

Ulrios 18-10-2005 08:17

Witam
Powiec ci tyle Sam sie szlajałem pod Thais i znalazłem go i jest on od 40lev (Bramka) i jak tam wejdziesz to na wiazda idzie na ciebie Drag Gs i scorpion :P
a potem to josz jest taka jazda że sorck z UE tam włazi i rozpierpapier wszystko wiec bed sorcka z pacc to potrzebujesz equipe conajmniej 5 osób wiec Quest jest tylko dla Kolekcionerów Ja go niepolecam Stracilem tam 4 bp UH i Wyprawa sie nieopłaciła wiec rub jak chcesz. B)
Pozdrawiam

Barts 18-10-2005 14:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ulrios
Witam
Powiec ci tyle Sam sie szlajałem pod Thais i znalazłem go i jest on od 40lev (Bramka) i jak tam wejdziesz to na wiazda idzie na ciebie Drag Gs i scorpion :P
a potem to josz jest taka jazda że sorck z UE tam włazi i rozpierpapier wszystko wiec bed sorcka z pacc to potrzebujesz equipe conajmniej 5 osób wiec Quest jest tylko dla Kolekcionerów Ja go niepolecam Stracilem tam 4 bp UH i Wyprawa sie nieopłaciła wiec rub jak chcesz. B)
Pozdrawiam

Ze znajomymi na Lunie robilem dla zabawy...5 uhow poszlo tylko mimo ze blokowalem z d-lanca, a walil Palek na 50 lvu i Mag na 41 :/ Jak zlurowales pojedynczo to bez problemow jak wszystko naraz to sie dziwie jak przezyles... Ostatnio questa zrobil sam 48 palek znajomy po prostu lejac na system przelecial wszystko i otworzyl drzwi, problem mial z powrotem tylko :P

hide 19-10-2005 19:14

Od niedawna, wbrew temu co tu czytam Magicians Hat jest dostępny. Kiedyś można go było zdobyć w Paradox Queście a teraz jest lootowalny :) [co nie znaczy ze jego cena spadnie szybko >.<]

Rabanbar 20-10-2005 12:39

Hat of the Mad jest fajny! No i co z tego? No właśnie nic bo bank nie ma być fajny tylko pieniadze zarabiac. Ale kapelusz moze byc poprostu fajny.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:37.