![]() |
Draconia
|
|
|
spoko ss ale malo walki na nich, jaki ty masz level i na jakim swiecie grasz??
|
|
ciesze się razem z tobą...ale jaka nagroda jest za tego queste ???(
|
|
hmm
Te ssy maja za malo przemocy:D
NIe widac nagrody za questa Ale nie jest najgorzej:D |
Taki mądry jesteś to idź na ten quest ( a na dodatek sam) to zobaczymy czy mało przemocy będzie. A nagrode widać w moim BP: Stone skin amulet, energy ring, ice rapier, serpent sword.
|
Hmm... Z tego co widziałem to tylko Von Ulryk sobie powalczył a reszta tak jakby przyszła popatrzeć.
A przy okazji masz strasznie cienki eq jak na ten lvl. :( A jakie masz skille? |
@up
Tak, może jeszcze to opisz dokładniej ? O_o Screeny fajne i ciekawe, ale QUEST SPOILING ! Mogłeś mapę zakryć chociaż... |
Jestem po haku. Miałem k-seta, BOHy , Crusader Helmet, P Ammu , FS , Dragon Shield. Ja poszedłem na quest , a nie na expienie więc po co miałem walczyć (jeszcze bym zginoł). Jedynie Draga biłem.
|
Ten quest wcale nie jest trudny do wykononia samemu sorc powyżej 25 lvl spokojnie by dał radę. Po drodze są mumie ,ds ,slim ,scorpiony ,ghoul ,drag ( niekoniecznie trzeba na niego wchodzić ale jeśli ktoś ma ochotę to czemu nie 8) ) a więc sorc dałby sobie radę ds zabić na niewidzialności a resztę z hmm ,gfb ,sd. :)
|
Ten quest jest łatwy jeżeli się zna dobrze droge. Jeśli nie to będą kłopoty z powrotem.
|
fajnie ale widze tylko poczatkowe zdjecia do walki z ds a potem XXXXX
|
Jeśli nic nie widać to to jest strona na której są zamieszczone te ss'y www.sakhul.republika.pl
|
Z tych wszystkich screenów co zrobiłeś podobały mi się tylko te ostatnie z mumiami. Pozostałe są trochę nudne.
|
@up
wyciagnij wnioski z tych screenow i zapamietaj droge. imho, mumie sa nudne, DSy pieterko wyzej sa ciekawsze |
nawet fajne
ale co za tego qusta sie dostaje :D
NIECH LAGG BENDZIE Z WAMI |
fajne screeny
|
gratz, grtaz, grtaz
|
super ss i fajny loot
|
draconia quest
super sski i fajne eq
|
Przydałoby mi sie pare dodatkowych ssa :P
Gratz |
Zdjęc nie widać, a strona nieistnieje. Daj na Photobucket, albo ImageShack. @Skarbeq
Raz kliknąc nie wystarczy? |
moim pierwszym questem jaki kiedys wykonalem (2lata temu) to byl wlasnie draconia quest, od tamtej pory tibia mnie zachwycila, trwal chyba 3-4 h ale to bylo cos, panika, poswiecenie, zaufanie.. nigdy tego niezapomne :)
|
Nie widac, poniewaz Skarbeq odkopal ten temat z przed lat 2004 .. widac no nie ? : F
|
^^
Nie wiem jak inni cos widzą bo ja nie widze nic :confused: Republika Rlz X(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:11. |