![]() |
Wielka Rekrutacja
Wielka Rekrutacja
Punkt 1 : Profesje Tyran 1(xxx) Doradca tyrana 4(xxx,xxx,xxx,xxx) Prezydent 0 (Crowal) Zeby zostać tyranem trzeba: Mieć złą słąwe forum kilka banuw i spam :)) Prezydentem:Dobra sława :P pomoc nowym i ogólnie wszystko |
ja chce byc snajperem
aha BOSZZZEEE PSZESTANCIE WRZYSCY ROBIC TAKIE COS!!!TEGO JEST WIECEJ NIZ NOWYCH FAKOW.DAJ ROLE TEMU KOGO LUBISZ NIE BOJ SIE NIE BEDZIE SAPAL X( |
Cytuj:
Ja ide na myśliwca |
Ja chce byc komandosem tylko takim zeby przezyl do konca fejka :) I to prawda ze troche juz to nudne sie robi
@down Ja bylem pierwszy co do komandosa xD |
Mogę być komandosem.
Ale to już się robi męczące :) Zaraz 50% topiców to bedzie rekrutacja, z czego 5% fake'ów powstanie... |
Czemu mi tu zajeżdża zerżnięciem z mego pomysłu typu co oferuje dojście do wojska itp ? :/
Heh... Komandos plx |
Cytuj:
Bo kazdy mysli ze jesli bedzie ciebie nasladowal bedzie mial taka popularnosc jak ty... Topic: Ide na komandosa... |
@ up wiem wiem plagiatem na kilometr musze pomęczyć sie nad pojazdami :/
|
medyk człeku plx
|
Pomysł zerżnięty :). Ale moze być. Fajnie.
Ja chcę być saperem :). To mój zawód :P Nick - 'Minek' dokładnie :P |
No wlasnie, jesli ten Fake bedzie wygladal jak Falen to mnie od razu odrzuc.
|
Me evul Czołg plx plx
|
Ja tez chce byc czolgiem ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wez lepiej do mnie napisz na gg... 7646106 |
Turok prooosze mozesz przyjąc jeszcze jednego snajpera? Ja bardzo chcialbym byc snajperem ;(
ewentualnie moge byc medykiem :( @dark sven nie chcialbys sie za cos zamenic? tzn. odstąpic mi snajpera? bo mi bardzo na tym zalezy |
szturmowiec plx?
|
Turok opowiedz może coś o tym fake'u.... i daj jakiś przykładowy pojazd :> bo bardzo mnie interesuje jak by taki czołg wyglądał z beczek itp :D .
|
Cytuj:
|
Wsparcie..
|
Ja chce byc medyczek 8o
Edit@:To jak? |
;]
poprosze o posade medyka ;p
kenixia |
Inżynier poprosze ;)
|
Ide na myśliwca
Nick: Norah @down: Byłem pierwszy. X(:P |
mysliwiec :P
|
Hum-Vee poprosze ( nie wiem co to ale fajnie wyglada)
|
czemu mnie jeszcze niezapisales jako szturmowiec X(
|
Masz już może jakiś pojazd? Chciałbym zobaczyć czym będe latał ;) ...
@down Miło mi |
@up:
Ja się zgłosiłem na drugiego myśliwca.:P No i... też chcę zobaczyć czym będę latał o ile wogule będę. XD |
Narazie czołg mysliwiec do dupy jest i musze poprawic :/ i bede robil wolno bo chory jestem ;( http://img451.imageshack.us/img451/4...bitowa44zq.png
|
to ja chce byc medyk, inzynier albo granadier
|
Komandos wolnych 4 (Xagar,Thimburd,Avager,Baradax,Scorpionus)
|
@ up zedytowałem sorki za wprowadzenie w błąd
|
Mmm...Wiesz, mi sie to podoba. Najważniejsze są kształty... Wiesz po prostu przekoloruj to na zielono(?) i będzie dobrze...Znaczy się lepiej
|
dobra jak nie jastem medykiem to inrzynierem turok :confused: fast plz :confused:
|
a moge byc lordem zla ktory pragnie podbic galaktyke? Bede w postaci scorpiona
|
@ up nie :) to nie galaktyczna wojna tylko ziemska :) batelfield 2 mnie zainspirował
|
up jasli tak to fajnie ze bende mogl podstawiac miny :P
Edit@: turok i popraw to Inżynier 1(Ufocznik,Kmati,) zamiast 1 powinno byc 0 ;l] |
Biore Mysliwiec!! :evul:
|
no to bede tym no Hitlerem
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:30. |