![]() |
[ALDORA] 187 Ek i demon helmet quest SOLO !
http://rapidshare.de/files/6554453/Dh_solo.rec.html
co tu duzo mowic.... gratz Eli ! http://www.tibia.com/community/?subtopic=character hail Em :) |
yoyo jestem 1. :) zara dam edita :P
edit : Wyczepisty filmik, eli rulezzzz , plik oczywiscie czysty :) Mialem ten zasczyt i spotkalem sie z elim na test servie xD http://img19.imageshack.us/img19/5342/solodhqd5.jpg @-=DanieL=- Cytuj:
btw. Co wam pzreszkadza ze jestem 1??? |
kurde mi nie dziala, jak biore "aktywacje" i odwarzanie to nie chca sie pokazac filmy ktore mam ;/ (biore wpierw tibie pozniej tibiecam i na odwroc i nie dziala;/)
|
Big Gratz :)
chyba się już koleś spełnił w tibi i nic nadzwyczajnego mu nie zostało :P |
Film spoko, ale nie byl 1 knightem ktory zrobil Demon Helmet Quest solo :) Pirewszy byl of course EO. Dobrego auto uha mial :) jakos nie moge uwierzyc ze sam sie wyuhal :D
Edit: @Down To wlacz film a wtedy bedziesz wiedzial o czym mowie. :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
srry za offtop edit. nam nie przeszkadza ze jestes pierwszy tylko ze jestes glupi, a Daniel ma swieta racje -.- |
Gratz Eli
Cytuj:
Btw: Gratz :D:D |
Cytuj:
http://www.tibianews.net/short_archive.asp?Idc=1721 |
Obejrze i dam edita. Zapowiada się ciekawie 8o
Edit: Nie no... WIELKIE GRATKI DLA WYKONAWCY QUESTA ! ;) Po prostu wykozaczony pomysl :) |
Widziałam na tibia.de ten filmik już ale dla Eliego Gratz tylko, że.... wiecie za co właśnie dostał bana, co nie ?! ;< Szkoda...
Hail Aldora ;D |
Cytuj:
A filmik jak filmik :P Co może byc ciekawego w demon helmet quescie solo? XD |
Z Uhbotem też mogę wam wykonać solo demon questa =]
|
Nareszcie cos z mojego świata ;]
Gratz Eliemu. B)
|
grats ;] !!!!
|
Cytuj:
$@!$!@% kolejny z*** ! wow jesteś pierwszy wszyscy bijemy ci brawo jesteś fenomenalny ! respect dla ciebie jak to zrobiłeś?? głupi idiota nic dodać nic ująć |
Cytuj:
|
o ile dobrze pamietam to Mediota Del'Toro zrobil dh questa o wiele wczesniej, a za nim Goethi Mac'Mannus. A co do bota to nietrudno w necie znalesc, sam sie wj*bal i dal gmowi powod do bana ;<
|
Filmik spox, ale mial farta z banshe blue robe i z demona FA :D:D
|
mial mile powitanie ma poczatek. ^.^
|
Bigggggg Gratz!!! chodz na poczatku myslalem ze nie dasz rady :| ale wygrales xD
|
Tu zawsze takie cioty pisza?
Eli chodzilo ze jest pierwsz EK SOLO (bez mw-ow) Ale tez sie mylil bo nie zrobil tego solo tylko za pomoca uhbota... Gz? nah... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
quest niezly
wykonianie bardzoo srednie biorac pod uwage ze caly czas sie uhal na gren (czasem po 2 razy tez, uhbot) rozumiem zeby sie uahc co chwile gdy sie jest otoczonym ale na cholere sie uhac na 2000 hp jak jest sie z 1 demonem kolo siebiedzieki temu koles lal demce 2 razy dluzej ale co mi tam moze chociaz zarobil;] mial powtorke z anihilatora;] |
nom zrobil to solo ... ale co ztego jak ma teraz bana za macro use ... oj nie ladnie eli .. chyab auto uh .. :D
|
Najpierw poczytajcie forum.tibia.com i dopiero sie wypowiadajcie w tej sprawie.
n00bz...:confused: |
Xd
Gtz ten Eli to cyc szkoda ze ma teraz bana ELi GoGO 200lvl :) Pozdro All 100+ XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
1 byl et :) 2 goethi mac~~ z solery :) i 3 eli ; > goethi to robil na 150+ chyba o ile sie nie myle ; >
|
Cytuj:
i co mnie to obochodzi, ze jestes glupi czy tam pierwszy : |? |
Cytuj:
|
Buuu, a mi wyskakuje limit i filmiku nie moge zobaczyć ;(
|
WIELKIE GZ DLA WYKONAWCY OMG ! JESZE B ROBE zlootowal xD rozwalil all a ekipa szczesliwa sie wbila po questa haha GZGZGZGZ! :cup:
|
Cytuj:
|
Knight !!!!
EEELLLIII RRRRRRUUUUUULLLLLLEEEEEESSSSSS 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o mój idol ti ELI !!!!!!! i wszyscy KNIGHTCI :D :D :D :D :D :D :D :D :D na adlora !!!!!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No i glupi customer support sie zabawil. Pa Eli ;/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
f axe to na kazdym serveze minimum 8k (djin shop) za takiego questa sorc chce 30-50k w przypadku gdy przezyje 100k jesli padnie 10 osob to wartosc minimalna co do questa a ze zrobil go calego sam mysle ze wzial 50k od lebka 10*50k=500k a 10 bp uh to on stracil na samo wejscie -.- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:11. |