![]() |
Unofficial Berylia War Movie
Witam, oto mój pierwszy *****, dlatego prosiłbym o komentowanie :)
http://rapidshare.de/files/6759037/Beryliawar*****.html |
ROX filmik ^^
|
die! :) ;p
|
@ Telupeje
Co mam przez to rozumieć ? =p |
Że bencie pekaa!!!
Jak na twój pierwszy film to nice.xD |
Nawet nice :)
niezła muzyczka, ładnie zmontowane... Po prostu GZ! :) |
:P nice
Chociaż nie chronologicznie xD bardzo fajny xD :P
|
jak na 1 raz to super muzyka tez fajna wszystko ok ;)
|
Nie no spoko movie, wcale nie taki zły jak mowiłeś, nawet bardzo bardzo dobry :P
I NIE JAK NA "PIERWSZY RAZ" DOBRY TYLKO NA PRAWDĘ DOBRY. A JA JUZ ZROBIŁEM PARE FILMÓW :P |
No niezle jak na pierwszy raz :) Pierwszy raz widze to scene z Sampzorem strapowanym na Tiquandzie ;p Albo jestem zacofana albo sama nie wiem
^^ |
Cytuj:
|
Coz nigdy Cie nie lubialem ani nie lubie jestes zero jak Wal'dek ;)
Ps. Nie widzialem Cie ani razu na zadnej bitwie wiec czemu piszesz "walczylismy"? |
Cholera glupie limity na rapidshare, prosze o rehost chociazby na www.megaupload.com :)
|
Cytuj:
|
okokokokok nie tlumacz sie =)
|
Cytuj:
~ Hej Lati ;) |
Nie moja wina, że GG stało teoretycznie cały czas w PZ =\
A z Bw wyszedłem bo wojna się skończyła, więc narazie nie potrzebują mojej pomocy :) Nie dziwie się, że nie lubisz mnie, Waldasa i Althunusa. W końcu jak to nas nazwano : "Jesteśmy zdrajcami narodu polskiego ponieważ poparliśmy DT i BW w wojnie przeciwko GG" |
Cytuj:
Jestes 40 masterem. Mimo iz tworzysz klopoty razem z Wal'dkiem (w DT i BW) trzymaja was. Ciekawe dlaczego? Wykorzystac naiwnego by nie zawracac sobie dupy pojedynczymi gg? ~~ Nie, nie lubie was dlatego ze byliscie w Dt lub Bw, sam bylem neutralny w tej wojnie. Osobiscie lubie Excaila jak Falearo czy Narandell. Waldka nienawidze za to ze okradl wielu ludzi a ciebie za to ze myslisz ze jestes bogiem poniewaz jestes w bw/dt. Althunusa uwazam za fajnego czlowieka robilem z nim banshee quest ale robi blad ze was chroni. Moze i jestescie jego rl/najlepszymi kolegami ale wie ze zle robicie. |
Zastrzegam sobie - 45 Master. Kłócić się z Toba nie będe ponieważ gówno wiesz więc nie ma co się spierać =]
|
Wierz mi, wiem wiecej od Ciebie =)
Smieszne jest to ze na aldorze byles w gildi ktora walczy z bw a na berylii cos cie nawrocilo? Jeszcze jedno, "former member of del'toro" ? mam sie smiac? former? |
farmer haha xD
Drachu wiesz widzialem te twoje ataki jak zabiles jakiegos 43 elite knighta z brasssssssssil oj to bylo super jeszcze ci bylo szkoda sd na niego ^^ i podje@!#$% z althunusem do ktorego nic nie mam dragon lance ^^ dupe lizac lubisz twoj kolega z aldory dzis mi to on opowiedzial jak on nie lubi swe, nl, bw mam na mysli ze z twojej gildi on jest na aldorze btw dupke lizac to ty potrafisz jestes tak jak powiedzial jeden z forumowiczuw tyle warty co thief wal'dek z "za***ist***"" pvp tylko spojrzec na jego death liste :< |
Cytuj:
|
Cytuj:
A "Former" to znaczy były jakbyś nie wiedział pacanie =o @Telupejek ZAMKNIJ MORDĘ WĄSKI ! XD I tak nie pójdę z wami na new serv |
Cytuj:
Hunted by Mevar. Yes. Bye. |
Althunus sie odezwal :o
|
ow
film nice
ywis akak here |
Ywis akak o 14 latek there prooly new owner huhehe >:
stary byl z bydgoszczy =) |
;p
Nice xD:)))
szkoda ze TUsiek wtedy nie padl ladniej by bylo xD:P pozdro :) xddddddddddd |
Cytuj:
Zgadzam sie z tym !! xD |
A Ja Jestem Za RybĄ.... Hostnij Na Cos Innego Tylko Nie Na Rapida ... Bo Mam Limit:(
|
Cytuj:
Jest jeden Ywis akak -.- mieszka w Pile i chodzi ze mna do klasy lol i ma hunta od knightasolo ale wy brednie piszecie ;d |
Zabilem Cie na Aldorze to widze z "qmplami" z bw na Berlyi kozaczysz?:P
Film nienajgorszy... |
Fuck Black Widows!
Nienawidze ich... za nic miałem 20 k zapłacić... Ja, biedny 48 royal paladin pod presją 57 elite knight i 68 royal paladin, tracąc 2 bp of uh zapłaciłem im... A co do filmiku: Nice. |
Moze zaraz ściągne ;)
|
Cytuj:
Wy polacy w BW jestescie tacy ciency ze omg... Rior'dian padl ty padles ale i tak ,,drecha" lubie XDD Vexmin/Soyaos |
PozDroo
Siemka Sir pamietasz mnie jeszcze ? jak nie to napsz do mnie ja napisze do ciebie i powiem ci kim jestem :P
|
Stary... Ironi? Nareszcie w jakimś ***** to usłyszałem. Trooper to jeden z moich ulubionych kawałków. Co do filmu to pokazałeś dobre akcje, ładnie skleiłeś, dużo akcji mało shitów. Rób więcej jak będziesz miał materiał.
|
Super film ;D
tez gram na berylii daark pallek moze pamietasz brat daark bloode jestem ale on mial haka i gra deno asto
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:56. |