![]() |
The Master of Darkness-Rekrutacja
Koniec rekrutacji! Miejsca zajęte. Wkrótce ukaże sie część 1...(Tamto to taki jakby prolog)
Potrzebuje KILKA osób do mojego Fake'a. 1 Rycerz : Baradax 2 Rycerz : Turok Zły Rycerz który przeszedł na dobrą stronę :P : Norah Czarodziej : Danuneko Palladyn : Fire Necromacer Władca ciemności(Zły) : Dark Sven "Tajemnica" :p : Avager Nie będę pisał każdemu z osobna dlaczego go nie wziąłem! X( Pisałem wyraźnie: "Stary użtkownicy forum którzy znają sie i mają jakiś Swój Fake". A nie taki... PIPISEM który wyskoczył że kimś chce być! P.S. Nicki będą takie jak na forum. Inaczej mój Fake by był o Lordzie Pypku. Sorry Turok 666, że jesteś Turok, ale w Faku troche to "dziwnie" wygląda... |
Czarodziej plx!
Nick: Dan EDIT: Mam nadzije że moge sie zaliczać do tych których oczekujesz... |
Zgłaszam się na złego rycerza który zmienił się w dobrego. Mam nadzieje że mnie wybierzesz, gdyż uwielbiam twoje FAKE Story.
Mo nick: Zagru |
Ja sie zglaszam :P Jako Rycerz normalny skoro czarodziej jest zajety B)
nie musisz mnie wybrac przecierz sie nie obraze ^.- |
paladyn
palladyn plz :)
|
wladca ciemnosci w kocu jestem dark ^.^
|
Ja chce być rycerz No wiesz jakoś trzeba wystąpić na forum
|
Kurde.... chciałem być pallem, ale już za puźno....
Jak byś miał jakiś bohaterów, lub jakieś "cuś" to ja się zgłaszam :D |
Ja się zgłaszam na obojętnie co.
|
Ja tez chce kims byc :D
|
Rycerz plx ;)
|
ja chce rycerz jak niema mjejsca to zrób albo zrób łowce smoków
|
Zły rycek co się nawrócił plx?
Nick: Norah Ps- Ja też zrobiłem ciekawy Fake :P |
Widze,że tego typu tematy opanowały już forum o fake.;)
No to jak się coś zwolni to mi daj(troche tych miejsc jest mało;(),ale najbardziej oczekuje na władce ciemności(Sauron,Morgoth plx) Życze powodzenia ;) |
Czarodziej
ej ja chce czarodzieja :mag: nick :dalohoj
|
jak zostało jakieś wolne miejsce, to walnij mnie byle gdzie....... .
|
Mnie też:)
A jak byś się czepiał, że nie mam fake'a, to poczekaj z miesiąc i będzie:D prace już zacząłem. |
Rohen
ZŁY Rycerz ew. Mag... |
zly czarodziej plx
Mefisto |
tajemnica chce być i nick : Barney of Magic
|
Cytuj:
Proszę modków o zamknięcie tematu... |
Robisz część 2?
Jeśli zrobisz częśc 2 to może sie przydam? Z nickiem i Outfitem jak mam w avatarze, wątpie żebym się przydał, ale może jednak. ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:46. |