![]() |
Potrzebuję ludzi...
Potrzebuję ludzi do mojego nowego Fake... max. 10 osób... That's all.
1.Avager (Rycerz) 2.OnlyM(PL) (Mag Ognia,) 3.Fire Necromancer (Łucznik) 4.vaviec (Mag Ognia) 5.dap - galothij (Łucznik) 6.Sashion (ŁUCZNIK - WYCZERPANY) 7.Danuneko (Rycerz WYCZERPANY) 8.Staler (Łucznik zła,) 9.Norah (Mag zła,) 10.Sven (Łucznik zła) 11.Kwadratowe Koło {Nemezis} (Rycerz Wertox'a) 12.Mafuss (Rycerz Wertox'a) 13.Rejdi {Myzrael} (Zły Łucznik EVUL1!, wolne:3) 14.Mefisto (Mag Ognia WYCZERPANY) 15.Kwaso (Mag Ognia) 16.Arthas (Barman - WYCZERPANY) {PUPISEM} 17.Kedez (Questor - WYCZERPANY) 18.Simoneko (gość) 19.Safut (Mag zła, wolne 2) 20.Turok (gość) 21.Sedix (gość) 22.Rzorek (gość) 23.Cube (Rycerz Wertoxa) 24.Knoxvill (?) (Rycerz Weartox'a) 25.Safut (RYCERZ) - WYCZERPANY, WYCZERPANY, WYCZERPANY Ostatnia kolejna ;) x). Jak widzicie przedłużyłem do 15 ^^. Rangi: Kolega, Barman, Rycerz, Mag, Przechodxień, Gośc, Łucznik, Questor (gośc który daje mi zlecenia), Łucznik Zła, Mag zła, Mag ognia, Rycerz Weartox'a? |
Hmmmmm... co by tu powiedzeć, Ja.
|
Moge ja, too? Plx plx plx
EDIT: -Mag ognia- plx pxl |
Ile jaszcze takich tematow bedzie...?
Ja sie zglaszam... |
ja też chętnie
|
MEMEMME plx ja :] chetnie pomoge
|
Dzięki, dzięki ;) tylko wybierzcie po jednej randze...
|
Ja sie nie obraze jak mnie dodasz...xD
Mag.patrz na date editu a nie posta bo potem ludzie beda edytowac i mi miejsca krasc... |
JA chce łucznikiem zostać!
|
Po raz kolejny....ja
|
powariowaliście z tą rekrutacją;)
Ja się zgłaszam. Łucznik, outfit najlepiej elf scouta:) |
ja chce plx plx
Łucznik |
Ja chce na łucznika.
|
A ja na Rycerza...
|
Chciałbym być Magiem Ognia lecz bardziej Łucznikiem. ;]
@Edit Oj.. niedoczytałem końca posta, to chciałbym zostać Łucznikiem Zła. @Edit Rasa-Elf Nick-Staler |
Ja chce być magiem zła!!! :D
|
Nicku bardziej "fantasy" nie wezmę do średniowiecza ;). Wymyśl jakiś nick i napisz rangę...
|
Mag Zła plx?
Nick: Norah |
do skasowania post...
|
MOŻECIE WSZYSCY, KOTY PSY STARE BABCIE I LUDZIE!!!!!!! ALE WYBIERZCIE RANGĘ I EW. IMIĘ, RASA!!!!!!!!!!!!
|
Sven
Łucznik Zła, ELf albo cokolwiek |
Nemesis
Rycerz dobrych/złych ;] Człowiek/Human |
Mafuss/Knight/Hero jeśli jeszcze woogole miejsce wolne jest ..
|
Me me me! :P
Name: Myzreal Ranga: Zły knight lub jakiś łucznik, absolutnie nie mag. Mile widziana wersja początkowo dobrego knighta/łucznika, który przeszedł na złą stronę :P Rasa: A są futrzaki? xD opka rox :P jeśli knight, to chciałbym prosić o coś na wzór moidrana z mojego opka (http://www.forum.tibia.pl/showthread...6&page=1&pp=10 ) a jeśli łucznik to też najlepiej moidran, a jeśli ci to nie będzie pasowało to elf. Najważniejsze żebym był evul! Niekoniecznie główny evul, może być jakaś prawa ręka czy cuś :P |
ok...
Mag Ognia Dwarf ;) Kwaso/ Terrax |
Mefisto
mag zla necromanta czy cos |
Ok teraz bardzo ważna rzecz... najbardziej potrzebuję:
-Barman -Questor Kto chętny? |
Ja tez chce BYC :D :D ME PLZ
chce byc Barmanem :D Nick:Arthas Rasa: Human |
Ja na Questora !:P
Nick:Kedez Rasa:Human |
Ja chce wystąpić w twoim Fake
|
mnie tez gdzies wrzuc, byle gdzie :]
|
Ja hce łowce smoków!!!!hliiip eventualnie rycerzyk :)
|
Tesh sie zglasham ... Jako mag zla , albo gdzie kolwiek :P .
|
Dobra, kolejna sprawa... teraz potrzebuję chociaż 3 przechodniów i 2 gości w karczmie...
Info: -Będzie to fake story ;) -Niestety nie będzie moich włąsnych grafik dodawanych do fake'u -Miejsce akcji rozpoczyna się przed karczmą "Pod zdechłym kaszalotem". ;) |
Ja mam byc gosiciem w knajpie?! moge byc podwarunkiem ze gosc jest lowcom smokuw :P jak ja lubiem polzki jenzyk :)
|
Ja chce byc uchlanym typem z karczmy B)
|
ja
ja:) bym mogł jak sa miejsca jeszcze
|
jezeli moge to chce byc Rycerzem Weartox'a o nicku Cube :P
|
jeśli masz taką możliwość to zgłaszam się do roli
albo Rycerza Weartox-a albo gościa... z góry thx ;) :p |
Pytanie do was:
Jaki by wam pasował tutuł faka? (Fantasy!). a)Mystery History. b)Legendary people. c)Neverwind Bard. d)"My" Fantasy. Potrzebuję 1 osobę do rangi: "Przechodzień". |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:46. |