![]() |
Killed by Duskiness.
Ponizszy filmik przedstawia moja smierc. Zostalem zabity przez wlasna gildie w wyniku wewnetrznych problemow... Chociaz powod byl zalosny jak i sam sprawca tego incydentu.
http://rapidshare.de/files/6981235/lala.rec.html Enjoy ! |
:F w sumie dlugo biegales : d
jaki byl powod? @edit aha 14:53 Taifun Devilry: Artisto byl na hydrach ze spoxsterem i Klalbag 14:53 Taifun Devilry: wypadly bohy i rh 14:53 Artisto: dobre ^^ 14:53 Taifun Devilry: Artisto wzial bohy 14:53 Taifun Devilry: i powiedzial 14:53 Taifun Devilry: "co mi zrobisz jak nie oddam?" :F |
@up
no i pokazali mu co zrobia jak nie odda xDDD |
Cytuj:
Bylo zupellnie inaczej. Bylem na hydrach z INNYM OWNEREM Spoxstera. Wypadly bohy rh 5 w helmow i 3 k army drugi owner spoxstera i bloker zgodzili sie na to abym wzial bohy a oni reszte.... |
Kiled by duskiness i co z tego to noobowate gildia niczym nie zasluzona znana z power abuserstwa
i jak sam powiedziales "inny owner " czyli z sharingu , ownuja na serwie gdzie nie mieli zadnej konkurencji i mysla ze są boscy jedynie satamo was solowal na poczatku serwa jak mieliscie inna nazwe i paru z was zfragowal ale na dluzsza mete sam nei mial szans a wiec duskiness get lost btw ten co krecil film niezly noob idzie kogos lac a nawet manasa nie ma huh btw Grats Aristo szkoda ze wpadles a o tym ze miales pz locka to nie mowie po tym filmie wnioskuje sie ze polaczką nie mozna ufac =) rozbawilo mnie to jak on powiedzial "Giń dzieciaczku " a mi sie wydaje ze to on jest gowniarzem =) btw to duskiness macie kiepskie i noobowate pvp 4 razy go trafiliscie z sd gratz! |
nie komentuje bo mnie jeszcze dopadna:P
he:/
zycie jak w kalejdoskopie se la vii... pozdro tesz gram na furorce :D :D |
No ta,nastepny-.-
@up
"tesz" Gratz dla tego pana~~ I jak takiemu nie za***ac-.- Lepiej postow nie dawaj~ Pozdro Ero |
... :(
szkoda ze zginales ale oni ledwo co cie trapneli jakby nie to GH ...
a tak btw to ladnie zabiliscie tego 80+ knight :D hehe sara~cos tam (noob nick;p)gosc bez mansow poszedl pk loool to ja sie nieruszam bez bp manasow a co dopiero on omg nab plx :) |
lol niezłe cioty... Spoxster to widać że dziecko zszarowane stara go nie kocha chyba. Wogóle weź.. Najpierw idą zabić kolesia i aristo im pomaga a te cioty go zabijają. sara to widać że lol beż manasów biega i ile on tam miał pół bp uh lol. 40EK z full capem uhów i sara pada jak lama. Gratz Duskiness. A inne cioty z gildi zamiast nie atakować to bili też.. Jak wasze hunty wyglądają ? bez manasów i run. sara padła na dlu chyba bo szkoda kasy na manasy.
GRATZ DUSKINESS PHI |
All Dusskines to PA ... Zabili Mestora bo był lepszy od Taifuna -.- Kto będzie nastepny?
-Your's Nawil- |
Lmao
19:21 You see Soul Of Necromancer (Level 18). He is a druid. He is Newbie of the Ethernal Ancients (Protected by Artisto).
19:21 Tygrysekth: qewa 19:21 Tygrysekth: qrwa 19:21 Soul Of Necromancer: Leave 19:21 Tygrysekth: ja tu expie 19:21 You see Soul Of Necromancer (Level 18). He is a druid. He is Newbie of the Ethernal Ancients (Protected by Artisto). 19:22 Soul Of Necromancer: ja tez Noob ^^ neiwiem jak to jest protektowac noobkow co w****ja sie komus w kopalnie Channel saved at Mon Oct 24 19:32:09 2005 19:24 Tygrysekth: 19:21 You see Soul Of Necromancer (Level 18). He is a druid. He is Newbie of the Ethernal Ancients (Protected by Artisto). 19:24 Artisto: problem jkais? 19:24 Tygrysekth: bo koles mi wbil na moja kopalniie 19:24 Artisto: lol 19:24 Tygrysekth: i broni sie toba 19:24 Artisto: jaka twoja 19:24 Artisto: one sa dla wszystkich 19:25 Artisto: ^.- Hum jakos kazda kopalnia jest zajmowana.. kazdy pisze kartke ze tu expi niewiem guardy tesz dla wszystkich jakos nie... Wk*rwilo mnie to mosialem spalic 5 fajek.... |
heh swietny ten gosc co kreci bez manasow:d jak sie nie myle to dawny Losario z Aurea i Losari z Arcani ban za acc asharing ten char tez pewnie sharowany:F
|
lOl tylu ich bylo i jeszcze sobiee dluuugo pobiegal GZ pvp :) LOl a jak bylo mowione 70+ sorc bez mf <---muehheheeheeh :D
|
Cytuj:
@topic ... heh ladnie sie broniles przed trapem xD |
Cytuj:
|
Zgadzam sie leją go i pytają " a tak właściwie za co??" banda niewyzytych ***** w domu bici na tibia sie wyzywają :evul:
|
Beznadziejny filmik jesteś ciota i tyle pasi ci ten comment?
PS. Eh nvm. |
omg jak ja widze ta gildie to mi sie neidobrze robi niby maja takie duze lv ale to sa lamy jak CH** niemoga zabi 84pallka w 10 n/c gdyby ta gildia miala wojne z byla gildia na Thori ( CS ) to by ladne baty dostali :D a ten co krecil ten film to chyba jakis lamus bez manaskow 1 bp sd 1bp uh ty bys go mogl zabic -.-
------ @UP- hah ciekawe jaki ty byl bys mocny jak by cie ***alo 10 ludzi na wikszych lv od Ciebie Artisto i tak niezle im uciekal widac ze to almy |
Cytuj:
|
Artisto tez jestes zalosny i mam chec ciebie tez tam roz*******ic!!
|
Osoba, która wymyśliła reason jest żałosna. Zabicie kogoś ze swojej gildi jest dla mnie oznaką noobostwa i brakiem jakiegokolwiek zgrania. Niedłuo gildia się rozpadnie, gdyż konflikty wewnętrzne będą się napiętrzać, to tylko kwestia czasu. Zreszta Aristo~ niezle sie trzymal :P a te łosie nie mogli go zjechać w trapa.
|
W gildi dominuje tam tylko Taifun a reszta noobow tylko sie jego slucha. Roz*******ajcie sie dalej.
Ps. Artisto troche ciebie wyryczeli i twoja beznadziejna gildie do ktorej bardzo pasujesz bo tam all to newbie :) |
Cytuj:
"INNYM OWNEREM" a u ciebie kotry owner gral??:PP |
Aristo~ padl za kozakowanie. Poza tym tez miales 2 ownera wiec nie mow, ze inni sharuja jezeli jestes sam nie wporzadku.
,,porownując do gildi na innych serva to by rownies dostali od MYTHERI od gildi IS uuuu :>" Mythera ile ma juz lat? n/c Kazdy sie wypowiada co bo to nie zrobil, kogo by nie zabil a polowa z WAs ma 15 + lvle.... po 2 sarandiel ledwo sie lognal i odrazu zostal wyciagniety zeby isc ubic te 2 osoby wiec nie mial czasu sie przygotowac. Po 3 40 ek nie zabilbys 90msa, bo najpierw trzeba go dogonic... Po 4 Duskiness to nie PA, a szkoda :(. Po 5 zalosc robicie wypowiadajac sie na temat czegos o czym nie macie pojecia... |
Pfff... ale lamuchy :D w tyle osob nie mogli go trapnac ;)) Gratz skilla Aristo :D Lub gratz braku skilla Duskiness ;] A tak btw. DAJ MFA blz ;[... Ta "gildia" pokazuje ze to nie gildia tylko jakis shit... kilka dowodow:
21:18 Van Liden: Saran za co go ? 21:10 Magrami: dlaczego go bijemy ? xD bez pytania go leja ... bez sens, zenada itp.. ehh zal gadac... |
Coś mi sie wydaje, ze Furora zostanie takim samym serverem jak Pandoria. Bedzie grala na niej nieliczna grupka osob. Resp bedzie zaj*biscie wolny. Co do Duskiness to jest to banda falszywych i zaklamanych gowniarzy, ktorzy pragna cos osiagnac(czyt. sławę) kosztem swoich kolegow. Wiekszosc friendow z commenta Totaly Huntera to ludzie z Duskiness. Artisto najpierw pomagal wam go ubic, a wy potem mu pokazaliscie, ze powiedzenie "umiesz liczyc- licz na siebie" w waszej gildii doskonale sie sprawdza. Niestety, a moze i stety ta akcja nie dala wam respektu, wrecz przeciwnie. Wstydzilbym sie na waszym miejscu, ale co tam "po co mi mozg mam dres" nie? :)
3maj sie Artisto i nie patrz na tych ekhm "kolegow" ;) Signed, Kapix |
lol co za idioci z tej Twojej gildi huntowalbym ich gdyyby grali na mojim servie 6^
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cos mi sie z forum po***alo sry za tamte nizej posty...
|
no comment...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jesli chcesz mnie zabic to zrob to, czekam ;] |
Wczoraj zaplacilem za wolnosc 90k i 2 k army lecz dzis znow probowano mnie zabic....
16:37 Artisto: jestes happy? 16:37 Artisto: zem nie oszukales? ^^ 16:37 Spoxster: tak 16:37 Spoxster: idz do mestora juz 16:37 Spoxster: i nie placz 16:37 Artisto: do kogo ?... 16:37 Artisto: nie chcialem do zadnej wojny dochodzic -.- 16:38 Artisto: myslisz ze po co zaplacilem 16:38 Artisto: zeby do kolejnej wojny sie wpeirdalac? 16:39 Spoxster: hunted forver 16:39 Artisto: forever* 16:39 Artisto: jak cos 16:39 Artisto: a po drugie udowodniles kim jestes- nimim 16:39 Artisto: ;) 16:39 Artisto: zeszmaciles swoje slowo 16:39 Spoxster: Ty juz sie dawno zeszmaciles 16:39 Spoxster: ^^ 16:39 Spoxster: dobrze ze zaplaciles na ski bede mial 16:40 Spoxster: sdki 16:40 Artisto: dobra wyjdz na dwor 16:40 Artisto: ;) 16:40 Spoxster: papa 16:40 Spoxster: gl 16:40 Spoxster: w wojnie 16:40 Artisto: jestes zalosn ;( 16:41 Artisto: w real life twoje slowo tez jest pewnie c***a warte dlatego siedzisz przed tym pc bo na rl wszyscy sie na tobie poznali juz 16:41 Artisto: :) 16:41 Spoxster: hunted blz 16:42 Artisto: get a life plz 16:42 Spoxster: nie potrzebnie sobie prze***ales 16:42 Spoxster: :( 16:42 Artisto: :(( 16:42 Artisto: ale zaplacilem ci przeciez 16:42 Spoxster: zaplacilbys 16:42 Spoxster: 150k 16:42 Spoxster: musialem sie prosic 16:42 Spoxster: prezywales mnie 16:42 Spoxster: na co to bylo ? 16:42 Artisto: prosic ? 16:42 Spoxster: 83 rp stracic ? 16:43 Artisto: na c*** ta szopka 16:43 Artisto: zaplacilem i bym se gral w spokoju -.- 16:44 Artisto: na c*** ci te klamstwa byly? 16:44 Artisto: czujesz sie lepiej? 16:45 Artisto: czujesz sie wkoncu kims ? 16:45 Spoxster: tak 16:45 Artisto: no nareszczie jestes kims waznym 16:45 Artisto: gZ ! 16:45 Spoxster: ;) ;d |
mam przekroczony limit. blagam przeslijcie mi na gg 8966725 plzzzzzz to dam pozytywa plzz
|
N/c. Jeśli ta Gildia rządzi furorą to żal za dupe ściska, największe lamy ze ***... Biega z 20 osób i z SD nie może wtrafić. Najlepszy jest ten który nagrywał 0 manasów a zamiast walić w ciebie walił w kumpli. Jedyne SD które dostałeś to kiedy stałeś w trapie. Ludzie biegaja, biją się nawzajem, biegają na yellow hp i się nie uhają. a best było to:
18:29 Fenix'Gru: foxy 18:29 Fenix'Gru: za co go biles? 18:30 Nelvotta: ej wogole za co go za***alismy?? 18:30 Foxy Darow: niewiem bo go wszyscy bnili Gratz !! Best cioty w tibii jakie widzialem :baby: . Przynajmniej zabiliście Totaly Huntera, siedzi taki 80+ lvl. i wini mnie za to, że wpadł za mną na tarantule i ja mu je pozabijałem. |
Ta gildia to jakies guwno , wogole tam kazdy ma kilku ownerow i co jeden to glupszy i nie umie grac i potem gra kilka dzieci 10\11 lat na 1 charze i powstaje 1 debilny char z dobrym lvlem . Bicie Artisto bylo zenadą , Spoxter to jakas ciota po jego tekstach od razu widac ze nie ma real life tylko gra w tibie. Rozwalaja mnie teksty ludzi ktorzy graja na Furoze - ****y i Konserwy Tibia bez przerwy - do Duskiness
|
Buehehe
Taki moral z Taifunem :evul: Nie radze z nimi chodzic :confused: Bo i kumpel mial problemy z nimi ;) |
Muahahahhahaha Sarandiel NEW MASTA PVP muahahahahahah isc kogos zabic sorcem i nie miec mana fluidów omg nOOb plx i raz trafic z sd jescze nie w Artisto tylko w Imargama xD Jestescie za***isci xD GRATZZZZZZZ
|
Ja to zostawie bez komentarza ;)
Podejzewam ze ta gildia sie rozpadnie w ciagu 1-3 miechow, jak nie polowa acc shardingow dostanie banany, albo jak dojdzie jakas ekipa PG i chlopaki bedziecie mnieli przesrane ;) Polecam zalozcie sobie jakiegos otsa bo to bylo naprawde zalosne, chociaz Aristo sie wykazal pvp, ale podobno tez ma 2 ownerow i jest niezlym PA, wiec jestem po niczyjej stronie. Zreszta moim zdaniem Aristo tez jestes idiota, poniewaz zaplaciles tym bachora 90k czy wieksza sumka, wolal bym pojedynczo wy*******ac tych noobow i odejsc z honorem, a jakby mieli spor z inna gildia to bym dolaczyl do nich i pomogl w wojnie (drugiej gildi), a tak i tak jestes hunted od nich ;) Ja sie szykuje na nowe gdy bede mial nowego neciora, zrobie sorca i bede mistrzem od szybkich akcji ;) Chociaz nie wiem czy to wypali ale ide z moimi starymi zaufanymi przyjaciolmi, mysle ze damy czadu ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:31. |