![]() |
Golden helmet quest !
|
Lol jest aby qest na golden helmet??xD
|
oO :O !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! omg...how can it be...?
|
Ale...jak co gdzie...skad wiesz czy to nie fake?;p
|
00:55 Phoelerius: To bedzie filmik przedstawiajacy droge z polnocnego respa dargow do DP w miescie Ankh
00:55 Phoelerius: Poniewaz Rogu nie wie jak wrocic z dragow:( Naprawde nam przykro panie Rogu... ;( |
jezu to jest antica .. jest na tym servie pare golden helmetów , magic longswordów , thunder hammerów ,great axów .. jest też druid który wali ue .. poprostu stary server .. kiedyś demon helmet miał defa tyle ile crown i wypadał z draga .. a golden helmet bodajże z demona ..
|
ueah :> ots rox...
|
Cytuj:
AFFF ... to nie ots . |
Po 1 to wogole to nie jest "golden helmet quest" tylko poprostu pokazanie ze ten kolo go ma... a to ze ma to nic dzienrgo bo na Anticce jest pare tych helmetow i albo on go mial poprostu ze starszych wrsji Tibii albo pozyczyl od kogos zeby zaszpanowac i sie cieszy.... ;/
|
@Up: a po drugie?
Jeśli to serv Antica to nic dziwnego, że ma koleś g helmeta, żeby chociaż pokazał pokój z skrzynką g helmetem to już można byłoby się troszkę po zastanawiać. Nie chodzi o droge, tylko o sam final room. |
A na dodatek w vipach ludzie jak Arieswar i Wolsonik :)
Napewno od ktoregos pozyczyl :) |
hu** a nie quest :|
|
a ten qs jest robiony po tym update ??:P
ten helmet za***iś**e wyglonda na glowie jescze g arm g buty :p i komplet xD |
Czy mi sie pomylilo czy w temacie jest napisane Golden Helmet Quest ?
A tak poza tym to filmik to jeden wielki szpan tego kolesia i co za debil nie zna drogi z dragow do depo ? |
Moze sie myle ale to jego kumpel nieznal drogi a nie on ;/ fakt faktem szpanuje troche ale kazdy mu pozazdrosci bo ładny ten helmik :)
|
Cytuj:
|
Ja jestem tym "debilem" ktory nie zna drogi z dragonow do ank :(
|
Cytuj:
|
HA MIałem racje ze to nie on tylko kumpel a pozatym co to takiego ja nawet niegdy ta niebylem bo nie mam PACC a tak pozatym jeszcze sie nauczysz drogi :p
|
"WIEM GDZIE JEST QUEST!!!!!PLX PLX Chccecie Fiedziec?;d" quest jest pomiedzy gdańskiem a warszawą na trasie do płocka pomiedzy(...)
na kij piszesz ze odkrył drogę na g helmet questa;] zastanow sie co piszesz -.-' ¬¬ a film z g helmetem widze juz po raz ęty... |
nie rozumie tylko dlaczego 13latek lub BARDZO dojrzaly 15latek obraza mnie i wysmiewa moja niewiedze... troche mnie to boli ale to tylko swiadczy o was i o calym tym serwisie...
|
Muhumuahahahaahahahahahahahahahahahahahah :D
Ale niektorzy z tego forum sa pierd****** :-| Edit: Ej czemu nikt nie mowi ze mam zje**** skille ? -.- |
masz zje**** skille
a tego golden helmeta dostał od gm'a a wy myslicie ze to wypadalo z demcia jak byl jakis bugg ^^ jeszcze raz masz zje**** skille |
bez sensu troszke ten filmik...:P a najlepszy jest ten koles ktory napisal "co za debil nie zna drogi z dragow do ank??"... spojrzcie na jego lvl i podpis:P:P:PP
p.s. masz z***ane skille:P:P |
Cytuj:
Popieram popieram :) Ps@ Masz z***ane skille :P ? |
hyhyhyh
A CO DO WLASCICIELA G HELMA!
@Najs ;p |
Golden helm bodajze kolo 1.2mln na antice :)
Przynajmniej tyle zaplacil moj znajomy O.o |
Cytuj:
Jak takis twardy to sam se takie skille nabij :evul: Hah skille może i ma słabe, ale chłopak potafi expować ;) nups... @Phoe PGPGPGPG! |
chyba nikt się na to nie nabrał, trochę bezsensu filmik
ps: ile jest g.helmetów na Antice ? ps: Phoeleriusek masz trochę zj***ne skille |
Jezu Tak Jak Pisalem Wczesniej Hu** A Nie Quest !! Nie Ogladac :/ !!
|
...
debilny film nie sciagac ! autor to idiota...zasmieca tylko forum nób ;p X(
|
Omg omg omg...
@Rogu...debilom nie przedstawiaj takich rzeczy xD hrhr dla nich moze plate armor to jak dla Ciebie E plate :D PS: PHOE MASZ ZA***ISTE SKILLE!!!!!! PS2:Sry za tamtego posta na górze (mój pegazus fazuje cuścik) |
Cytuj:
nie bug tylko tak bylo , dużo updatów temu .. jak jeszcze tibia była "baaaardzo kwadratowa" , nie wiesz to się nie udzielaj ... |
Wiecie co !! znalazlem dzis sova !! w dp w ab'dendriel lezal na ziemi !! wiec to prawda ze na antice rary na ziemi leza !! 8o
|
Gratuluje g helmeta ale powiem tak
To niejest zaden filmik z questem tylko szpan skoro filmik mial byc nagrany zeby pokazac droge to poco zostal umieszczony na forum :| skile moga byc zalezy gdze jak expisz i ile skilujesz jesli ci stykaja to poco leprze (kiedys same wpadna i tak) teraz z czystej ciekawosci zrobiles quest czy kupiles helmet prosze oszczera odpowiedz |
Cytuj:
5K + dead snake? kkkkkkkkkkkk? 8o |
Cytuj:
|
|
E.. ten screen to nie jest przypadkiem final room z Time ring Questu?
lol.. |
Bardzo ładny screen.
Jeśli to nei fake - BIG gratz dla Ceibie! Hmm ciekawe jak za te mwalle sie dostałeś ;> Ale dziwne mi sie troche t owydaje... żadnej bramki lvl... :| |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:43. |