![]() |
100 lvl :)
|
hrhrhr
co to mowic GRATZ!
|
NO GRATULUJE FAJNY NAPIS"100":p i mam poprostu super eq na ten lvl :P
|
no no co tu powiedzięc jednym słowem GRATZ dla tego pana ;)
|
ta, leather armor, leather legi, leather bootsy, leather helmet, club i wooden shield na 100 lvcu rzondzą.
PSa w jaki sposób ten napi ,,You advanced..." tam umieściłeś?-obok niewidze żadnego dead potworka. PS GRATY |
gz, ale jak napis You advanced tam wsadziłeś, przecież niema obok zadnego dead potworka, nu nie? :(
PS sehr gros, very big, bardzo duże GRATY :cup: :) B) :D :] |
Big Gratz !!!!!!!!!
|
Cytuj:
Qwa, a krew to sie z nieba wziela? |
Czy to ja tam stoje :> :o
Niemozliwe, a jednak :) Gz Bomus :] |
Wielkie Gratz xD Next 100 lvl na Celescie
|
gitarka nie wiem co powiedziec ale gratzz teraz czekam na lvl 200 :p :)
|
Fazowy level Gratz :D :D :D
|
Cytuj:
PS.GRATZ DLA TEGO PANA :P :D |
Fazowy level Gratz :D :D :D
|
Gz Kali
Widze ze ci sie powodzi na Celescie.. :) Wielkie Gz Powodzenia w dalszym graniu :) |
Gz Kali! :)
Widze ze ci sie powodzi na celescie :) Powodzenia w dalszym graniu :) :) :) :) Tibia suxx ;] |
Gz adv
Widze ze ci sie powodzi na celescie :) :) :) :) :) Powodzenia w dalszym graniu :) |
Nie no wielkie Gz!!! :) :) :)
Powodzenia w dalszym graniu. :) :) JACK JACK JACK JACK JACK |
Nie no wielkie Gz!!! :) :) :)
Powodzenia w dalszym graniu. :) :) |
n/c wes nie pisz tyle postów pod rzad... cos czuje ze dostaniesz upomnienie... ;p
Gratz 100lvl!! w wspanialym style ;) a zdradzilbys jakie skille? |
offtop: n/c wes nie pisz tyle postów pod rzad... cos czuje ze dostaniesz upomnienie... ;p
a tak btw ;DGratz 100lvl!! w wspanialym style ;) a zdradzilbys jakie skille? EditL omg sorki za double posta ale zaciol mi sie przycisk :P |
Cytuj:
Topic: Gratz :D świetna sprawa :D |
Gratzzz Ladny Fake :D
Fajnie Zabiles Potworke Clubem Na Odleglosc :D Gz Fake :p |
A znasz cos takiego jak dobicie potworka do yellow, a potem ktos go dobija? Wtedy dostaje sie polowe expa "genjiószu" -.-
|
O loooooooooooooooooooooooooooooooooool
o.'O powiem tylko o.'O Kali xDD jush 100 jaaaa nie moge pooprostu Your pg roxor ;> a kto by pomyslal ze jeszcze niedawno widziałem Cie na Nova Kalim a tu juz na Celescie h level się rodzi xDDD 8o
Btw : Zgadnij kto tu xD |
Znowu mi sie kliknelo --.--
|
Gz Fejka :) Żartuje Big GZ KALI!xD
|
No Ladnie Gz... :)
|
keazdenga?
ladnie..gyzzzzzzzzyyyyyyyy
|
S.p.o.x G.z! :)
|
Gz Gz =))
Gratz =)) 100 lvl to potega :P a wiec jeszcze raz big Gratz :DD oby tak dalej ;] teraz to go go lvl 200 =P
|
gratulacje...=)
|
Hmm wiele ci nie powiem tylko to ze '´¸.·**·.¸`'·.¸¸.·'´¸.·**·.¸`'·.¸ *!CONGRATULATIONS!* ¸.·'´¸.·**·.¸`'·.¸¸.·'´¸.·**·.¸`'·.¸ :P Gz! :cup: Mam pytanko wykonales juz Anhilatora:P :p
|
Gzzzzzzzzzzzz
GZZZZZZZZZ STARY GZ ALE SUPER MASZ EQ JAK NA LVL ILE ZA WOODENA
1000k :D :D :D HEHEHEHE CZEAKAMY NA 200lvl 8o 8o 8o |
Dobra Dobra bomawku ;< szalejemy i?
Kopaj sie w dupasa i wbijaj ten 103~ bo chce tym razem wykonac ten annih /: bo jak wiesz DZis cos nie wyszlo i najci wykonali a ja padlem a tak to gratz xD |
!
Kali!! Nie ma mnie tam ?!?!?!? A tY! xD jak mogles ;(
zobaczymy! :P |
Co tu dużo mówić... Gratz ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:38. |