![]() |
<>Sorcerer<>Furora<>PK<>Finish<>
No i przyszedł czas na ostatnią część ;) Tym razem troche dłuższy żebyście się nie nudzili =)
Linki \ / http://tibicams.tibia.gamigo.de/en/movies/show/2889 \ / http://rapidshare.de/files/7140046/Finish.rec.html Commenty mile widziane.. :) |
Elo ziom
Oglądałem wszystkie twoje filmi i są wporzo ;] pozdro a jak ci sie podobały moje filmiki :D?
|
Hahaha uśmiałem się oglądając to! Dobry jesteś :D
|
facet...jestes za***isty XP Twoje filmy wymiatają :D
|
Za***iste normalnie gz wszystkiego nice filmosy i fajne PvP :)
|
HAUhauHAUHauhUAHUhauhahuHAUhauAHUhauaHUhauHUahUHAu Szkoda ze nam sie nie udalo Master Rocku u**ać:(:(:(:(::(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( ale i tak graaaats my friend ;) spotkamy sie na nowym swiecie ;*
moj char na furo? Xexix ciekawe kto mnie zaj**ie pierwszy ^^ |
Feradrey RULEZ Friend z rl
Pozdro Ziomek Zaj***ście się z tobą pkowało. Pozdro dla Furory. Ajakus, Ajakim i Feradrey Rulez.
Pozdro Ziom :evul: |
Gratz swietne peka, bardzo mi sie podobalo. Zaskoczyl mnie ten atak z sd'ekami w Ab (fajny trojkat wyszedl ;). Jeszcze raz gratz Ryba
|
jak wszystkie twoje filmiki ten wyszedl takze za***iscie , wedlug mnie byl najlepszy ze wszystkich.
Mam nadzieje ze na new servie tez bedziesz nam dawal mocne dawki pk ;d gl&hgf. |
Bardzo fajniy film i pvp. Gz :)
|
Za***isty filmik.
Mam nadzieje że bedzie więcej ;) |
Taaa, kiedys cie w dp w Carlin o*******ilem, a tu sie okazuje, ze kozackie filmy nagrywasz. ;] Gz.
|
Feradrey: 39rs do ubicia
Feradrey: Szkoda ze niemam pacca Feradrey: exiva "Fley Jemi mimo ze chciales mnie u***ac jestem pelen podziwu, podobala mi siea akcja w thais z krzeselkami udowodniles ze w tej grze nalezy myslec zeby przetrwac, szczerze mowiac chcial bym sie z Toba zmierzyc 1 vs 1 jak tylko znajde postac rowna Twojej to mam nadzieje ze przyjmniesz wyzwanie no nic pozostalo zyczyc Tobie szczescia... |
Cytuj:
|
:)
super ale wiesz co mnie by lepiej cieszylo :P jak bys zrobil film wmv. z cala furrara i znia zwiazana jak konczysz z furrora :P.
|
Uwielbiam oglądać twoje filmy bo są zawaliste i ciągle jest jakaś akcja
GL na nowym servie mam nadzieje że tam też bedziesz robił filmy z pk :) ;) |
Wypych!!!.
cho na solere:P |
Stary podziwiam Cię jestes boski =P twoje filmy są theeeee beeest =D
|
( :
Lubie z toba filmy gz all
|
:evul: Zarabiasty filmik :D:D
furora Rulezzz :)..... pozdro |
No ja pierd.... Zayebiste PK ;) GRATZ GRATZ GRATZ!!!
P.S. Choć już raz oto pytałem w innym temacie, zrobie to powtórnie, ile Ci mniej więcej zajmuje znalezienie takich AFkrów na Bocie, albo Skullów masz armie krasnali co robią Ci wywiad czy co? xD Plz odpowiedz jeśli nie tu to na PM ;) |
HEh
JAk zwykle moj lider gildi musie sie pobawić :P:P Pozdro nice fil oglondalem All :P:P:P:P
|
Jestes THE BEST OF THE BEST :D:D:D a twoje filmy to juz nie wspomnie :D
|
Skuter (super) :evul: :D
|
Gzzz
Filmik genialny! PvP na 5+, kill rate na 6 :] Szkoda tej śmierci, ale itak wymiatasz :evul:
|
Cytuj:
Cytuj:
btw A co na będzie na new serwie to sie jeszcze okaże ;) |
Ładne pk i ładny film. Polecam :)
|
No No widac ze do Pkingu sie nadajesz (nei ironicznie) za***iste filmiki!!
|
xDD
wielkie gz za pvp ( wiadomo o co chodzi :] )i nice filmiku
|
Jeżeli chcesz dolonczyc do naszego 'malego' teamu (5 osób narazie) i masz Uhmakera, albo jakiegos sorca, który mozesz pkowac i masz 20 mlvl + to odezwij sie do mnie na gg lub w grze. Jak zbierzemy 10osób + to da rade zabić jakiś h-lvl. Czekam na Odp ;)
Cy a ;p |
Piękne... poprostu piękne. Jeden z niewielu filmów rec, które naprawdę fajnie się ogląda, mimo, że jest to już któryś raz z kolei :) Gratuluje dobrego stylu i niezłego farta. :) Filmik cudo.
|
Super :] nie wiedzialem ze nagrywasz filmiki :D Jestem nawet na filmie ;) Magic Wizard of Heaven (moj noob char i pk :p ) masz za***iste pvp i chetnie bym dolonczyl do tej grupy :D:D
pss. mielismy inny plan na ciebie ale wszystko zepsules :D :p |
Cytuj:
|
Świetny film. Jeden z tej nielicznej elity filmów Pk na tym forum. Masz talent. Rób więcej filmów.
|
Prawdziwy majstersztyk :D
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:40. |