![]() |
Silk Road online
Witam 1.10.05 wyszal alfa gry Silk Road teraz 09.11.05 zaczyna sie beta gry
postacie bede resetowane wiec mozna zostac kims :) w grze znajduja sie 3 profesje Thief Hunter i Trader trader przewozi towary z miasta do miasta Thief musi ukrasc te towary a Hunter oslania karawany i zabija zlodzieji :) gra jestest w ladnej szacie graficznej gra jest krzyzuwka Kal Online/Knight online/Lineage 2 Jest bardzo duza mapa i duzo Mobow :) Links: http://www.silkroadonline.net oficjalna strona http://silkroad.blo.pl/ forum tutaj dowiecie sie wiecej Aktualnie sa male lagi i mass kocki od czasu do czasu poniewaz za duzo wiary siedzi i meczy ta gre :D w ten weekend chyba powstanie jescze 1 serwer PS.Zaparaszam do grania mila gierka i klimat :) Edit:aby zassac gre trzeba sie zalogowac Nic na e-mail nie przychodzi Edit2. w srode o 2giej w nocy zaczyna sie oficjalna beta WSZYSTKIE POSTACIE BEDA USOWANE :( prawdopodobnie postacie z Bety przejda do oficjalnej wersji Ps2. Sorx za bledy ort/etc |
nono
Juz sasysam gierke xD
Po screena widac ze wypas gierensja |
No kurnasz, właśnie wlazłem na forum, żeby przedstawić tę gierkę :P. Ja narazie mam maga na 11 lvlu i łucznika na 6 lvlu, za wiele w to nie grałem, bo zassałem wczoraj. Ale narazie za wiele nie gram, jeśli ma być reset postaci.
|
Ta gra jest po angielsku ? bo widziałem na tym forum do którego podali linka , że jest po japońsku ;) proszę o odpowiedź
|
Cytuj:
|
Cytuj:
oke thx ja ją już ściągam mam już 250 mb ;P a ściągam nie całe 30 min ;) |
Cytuj:
zagraj na japonskim www.silkroad.net :D ale nie polecam |
Heh..zaczęłem ściąganie :D 19 kb/s jutro pogram :D Oby sie oplacało tyle ściągać
|
Mam jeszcze pare pytań , a mianowicie :
1. Jak używać skilli ? wiem , że się dodaje bo to obczaiłem ;P ale nie wiem po co 2. Jak wybrać profesję ponieważ nie wiem :P 3. Gdzie mogę kupić jakąś broń ? :> mam 3 LVL. Z góry thx za odpowiedzi ;) jak nie chce się komuś tutaj pisać to na GG 8792583 |
Cytuj:
2. Takie główne profesje to są 3 od 20 lvlu. Trader, Hunter i Thief. Trader ma za zadanie przewożenie od miasta do miasta towarów, Thief ma za zadanie wykraść te towary a Hunter ma za zadanie obronić karawany. A jeśli chodzi o skille to możesz być rycerzem który wali z magii, rycerzem który wali z łuków, magiem który jest dobry w bezpośrednich starciach. Tutaj nie ma podziału na profesje. 3. W początkowym mieście jest sporo sklepów. Naciskasz "M" potem klikasz w miasto w którym jesteś (o ile już nie jest włączone). Pokazuje się mapa miasta. Ty jesteś strzałką, tam masz pozaznaczane różne sklepy. Ale i tak druga z kolejności broń jest od 8 lvlu. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania to kontaktuj się na GG (9619721) innych to też dotyczy :). |
Mam koszmarnew lagi w tej grze kursorem moge ruszac .CZyli raczej nie komp.Co zrobic?A w miescie to juz masakra ...
|
Dajcie dokladny opis tych profesji plx. Ja chyba decyduję się na thiefa.
|
Cytuj:
albo za slabego kompa :P ja hodz mam dosyc dobrego kompa tnie mi sie na full detalach gram na medium czasem w miescie laga lapie Amd 2,8 ghz 1024 ram ati radeon 9600 pro ewentualnie moze niemasz direct 9.0c albo zbyt stare sterowniki graficzne powylaczaj gg i inne *******y anti vira i a wycisniesz wiecej klatek/s i zmien detale na low :) jak nie pomoze wyslij list do sw mikolaja o nowego kompa :D serwer narazie jest down bedzie on za 24h czli w srode o 2:00 w nocy :P ewentualnie 3 :P no ale jak wrucicie ze szkoly bedzie up na 100% :D ide spac bo to juz 2ga w nocy :P |
Ah... ;/ Zamkneli bete. Teraz tylko czekam kiedy wlacza i wracam do mojego thiefa :-)
|
Mam wszystko na low ( nawety wylaczylem glosy ).Jak czasami chodzi plynie ( zdala od miasta) w miesice to nielitnosnie sie tnie.Mama powiedziala ze nie kupi mi karty graficzenj bo karta graficzna jest do gier .... (Mam gf2).Direct 9.0c.Sterwoniki zainstaluje nowe moze pomoze .
EDIT: A w procesach zosatwiam explorera i schovsta reszta co ma "Admin " zakanczam |
Cytuj:
|
Cytuj:
Hmm niemam pojecia co dalej zrobic masz zaslabego PC :/ |
Od jakichś 15 min robi mi się update przy łączu 1 mbit i mam 70% więc na słabszych łączach trochę potrwa ;) POPI jaki masz lvl ? mógłbyś mi trochę pomóc ? :> ja mam 7 muszę dzsiaij z 12 zrobić może dam radę ;D
|
Cytuj:
alpha sie skaczyla zaczyna sie Beta i postacie sa od 0 wszystkie beda usuniete :) z tego co wiem a jak scagniesz ubdate to raczej serw bedzie down :/ i o 2giej w nocy zaczyna sie beda :P |
Close beta service will start tomorrow 10:00 AM. (Nov. 9th Korean Time)
And you can download full client from 00:00 AM of Nov. 9th in Korean Time. * When you connect to server, auto patch will be started and we will provide manual patch in the afternoon also. About Closed Beta Test Q: Will characters of Alpha test be initialized after Close Beta Service? A: All characters will be kept from Close Beta Service FOREVER. Q: Do I have to join again to enjoy Close Beta Service? A: The person who is user of Alpha Test Service doesn't need to join again. Q: Do I have to download and install client again to enjoy Close Beta Service? A: When you connect to server, Patch will be started automatically. We will provide you manual patch and full client also for slow Network speed. Q; When Close Beta Service will start? A: Korea: 10:00 AM of Nov. 9th New York: 08:00 PM of Nov. 8th London: 01:00 AM of Nov. 9th Singapore: 09:00 AM of Nov. 9th Q: What will be updated in Close Beta Service? A: Awkward English name of Skill, Item, Monster and etc. will be modified. And 40 new Quests will be updated. Additional Game information will be posted on Homepage. Q: Is Silkroad Online a pay Game? A: Silkroad Online is FREE game FOREVER. |
Cytuj:
|
Panowie, jaką 'profesje' wybrać?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a nie, sorki... To dopiero od 20 lvlu sie wybiera klase, więc nieprędko... Ale jak sie bede decydowal to albo trader albo thief... Pozdro ;P |
I tak server (beta ) wlacza o 2 rano ...
|
Cytuj:
A ja wezmę Huntera i będe Cię musiał zabijać ;P , a btw. jest ktoś za tym , żeby zrobić jakąś Gildię ale każdy będzie z tej samej profesji ? :> |
ojoj chlopcy ta gra jest zryta :P server non stop full i takie jakies krzywe ...
nie lepiej zagrac w Cabal Online ? |
Cytuj:
Sam jesteś krzywy i to Twoje Cabal Online btw. powiedz mi jak to ściągnąć bo z tego co słyszałem to JESZCZE się nie da , a jeżeli Ci coś nie pasuje to nie musisz tu zaglądać peace ;> |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja mam problem. Jestem w tym wogole zielony. Jak chce sie zalogowac to nie mam zadnych serverów do wybrania. To okienko jest puste. Help plx
|
Cytuj:
Btw. kozystajac z okacji prosze glosowac w sondzie http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=55398 |
o godzinie 2:05 serwer ruszyl jak narazie sa straszne lagi ze ch**j mnie strzela teraz czyli 3:50 serwer poszedl down na 10 minut maja zwikszyc transfer czy cos takiego :P ale na tych lagach wbilem juz 7 lvl hehe
|
a wiesz ze posty mozna edytowac ?
|
;/
Ludzie ccem sie pograc w Silka jests server ale niemioge sie podlonczyc pisze cos takiego OVERBYRDE.. i dalej nieumiem przeczytac i ten napis jest za czerwono tak pisze obok servera.A jak sie chdem podlonczyc pod sever to mi pisze cannot conect to due server pls co jest garne.
Czzby server padl albo zaduzo ludzi .nIEch ktos napsize co jest garne zebym sieniemartwil ;p z gory thx |
Cytuj:
Problem z Alpha powraca niestety serwer jest PRZECIAZONY cos jak w starej tibi jak kolejek nie bylo prubowales az sie uda jadalem loga i niemoge tez wejsc mecze sie juz z 30 minut ale trzeba byc wytrwalym z czasem to naprawia maja pwostac nowe serwery to ludzie sie przeniosa i bedzie loozik |
THx
POPI Thx very much teraz tylko czekac i czekac.
Do tegoc zasu bedzie sie dark edena scaigal .Jak by bylo jakies zmieny w silk prosze o powiadomienie an tibia .pl;] Z gory THX jeszcze raz |
Za tydzień mają zrobić nowy serwer, czyli skończą się problemy z lagami! ^^
|
"Cannot connect due to server traffic"
Czyli że co, że moja wina czy jak? No niby server normalnie jest, tylko przy naciśnięciu "Connect" jest ten błąd włąśnie... O so hozi? |
up:
ch wie Topic: Jezu czemu nie mam normalnego kompa -.- heh już nie moge się doczekać aż będę mieć takiego który udźwignie chociaż Soldata -.- . |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:57. |