![]() |
Thunder Hammer NO TO TERAZ KNIGHT ..
No skoro jednak można mieć Thunder Hammera to teraz knight z clubem to wpasiona postać ;] doruwnuje axe i swordowi ta informacja mnie ucieszyła !!!
Wreszcie wszytkie bronie równe !!! I co wy na to :cup: 8o :evul: :baby: |
To że sca albo sova mozna miec z anihilatora a thunder hammer mózna lootnąć tylko z orshabaala więc i tak bedie ich dużo mniej x)
|
ja mówie NIE ! JAk zdobedziesz tego cholernego thunder hammera? przeciez on jest warty z 2 mln k...dasz tyle za niego? pozatym nie opłaca sie, ponieważ dla wysoko lvl knighta nie problem mieć magic sword chociazby z annihilatora, no chociaż miał by probemy przy zabijamu demonów z kumplami ale to nic
a no ciekawe jakbys nie chciał kupić to ciekawe czy zabijesz orsabaala ? wątpie w to bardzo ;) ps.Więcej buziek się nie dało? |
czy ja wiem czy TH 2kk .... SoV chdozi po tyle na średniej długości życia światach... ja za TH bym wziął nie mniej niż 10kk
|
A ja chce Wam powiedzieć że jestem na 1000% przekonany że TH wypada tak często jak e plate z demonqa... czyli Panowie na elysi mieli szczęscie..
To NIE zmienia imbalansu broni.. ile jest thunder hammerów ? Jeden na elysi i ze 2 na Antice?... Wart od. 5mln gp wzwyż.. jesli wogóle ktoś go zechce sprzedać... zastanów sie... |
Zgadzam sie z Lukiem06 lootnąć thunder hammera z orsha cieżko by było, co prawda wogule cieżko zabić orsha. Więć nie ma nic do mówienia, nadal rządzą swordy i axy.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozatym, nieznamy częstotliwości wypadania Thunder Hammera, bo inni zdobywcy głów Orshabaali nie chwalili się lootem. |
Biorąc pod uwage częstotliwośc pojawiania sie Orsha, a także to jak często zapewne leci z niego TH to mozemy oczekiwac na szanse jego zlootowania gdzies raz na rok na danym serwerze <co i tak bylo by niezłym wynikiem> więc ja bym zabardzo na ten legendarny młot nie liczył.... To i tak będzie "Rare" w pełnym tego słowa znaczeniu....
|
2mln to chciuałbym zeby tylko szkotował....
|
Fajny sprzecik do dekoracji domku. Na elysii nie ma nikogo kto by potencjalnie chcial nim walczyc, jesli zostanie sprzedany to tylko po to zeby polezec u kogos innego.
Imbalans zmieni sie wtedy, gdy zostanie odkryty quest z ktorego bedzie mozna otrzymac silnego cluba, bo na masowe pojawianie sie Orsha raczej nie licze... |
Cytuj:
|
Tak =) Są równe...ale tylko pod wzgledem statystyk.
SCA ,SoV moze zdobyc kazdy 100 lvl+ TH nie :( |
Mam pytanie : Co to za kulka na prawo od kasy???
BIG BLACK PEARL? |
Witam.
Z tego co czytałem na tym forum to z orhsabala (nie wiem czy dobrze napisałem :P) jedynie co wypadło wartościowego to wspominany thunder hamer, warlord sword i green gem. Nie wiem jaka jest częstotliwość wypadani thunder hamera lecz wiem jak średnio wypada orhshabal na server ktoś już to pisał w innym temacie więc respi się on średnio raz w roku na jednym serverku. Więc możliwość że będziesz miał ten rar jest bardzo znikoma. |
Cytuj:
|
hehe jak już wspomniałem w innym temacie Despen (105 club) I Pskonejott (107 club) żałują że nie grają na Elysi, ale zarazem pewnie szykują się na blokowanie orsha na swoich servach :D. Żeby nie było wymieniłem tylko ich bo to najsławniejsy 'clubersi' w całej tibii ;)
|
Cytuj:
Nie no taka jest prawda ze to własnie polak ma TH w swoim domku :P |
Raz ma rok wydaje mi sie że to przesada może raz na msc bym jeszcze łyknoł ale nie na rok :baby: :evul: :cup:
Jednym słowem skoro się tak zadko pojawia orsha to znaczy że troche częsciej będzie wypadał skoro gdzieś około 4 otsha zabili i za tym 4 wypadł o często tak mi sie zdaje :PP :evul: :cup: |
Moim zdaniem na następnym updacie Cipy powinny zmienic jedna rzecz - zmienić miejsce TH z Demon Armorem w Anihilatorze.
Powód? W końcu na Ani będzie broń dla KAŻDEGO, prócz palla. Club, Axe i Sword. A demon armor? Sama nazwa mówi, że ma z demona wypadać, np. z Orsha |
A wiec, nie liczcie na TH. Wiecie dlaczego?
Jak latwo jest zabic orshabala? Nie latwo, wiec wiecie ze nie bedzie duzo jego cial. Ile sie on razy pojawia na danym serwie? Rzadko. i ile razy wypadnie wam TH z orshabala? Rzadko. Co z tego wynika? Ze Th bedzie moze raz na 10 lat na serwer... EDIT: Oczywiscie jesli CIP nie zrobi jakiegos spawnu orsha /questu na Th. |
Lool
Co dziesięć lat <lol?> tibia ma z 9 a TH'ów jest dokladnie 2 w calej tibi,a co do TH na Ani to się zgadzam w 100% tak powinno być!!!Chociaż jest on troche lepszy od Sov'a i SCA, własciwie na miejscu CIP'ów zrobiłbym cluba pomiedzy Sov'em ,a SCA'em. Mówiąc o respie Orsha~ to w ostatnim czasie nie był on taki żadki co okolo 2-3 tygodnie niestety nie na serv lecz w całej tibi. :D
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Warlord Sword powinien wypadać z Orc Warlorda. Serpent Sword z Serpent Spawn (nowy nie dodany potworek) Warrior Helmet z Orc Warriora lub Wild Warriora... n/c n00b plx Co do tematu: Wiele obszarów na tibii jest nieodkrytych a także dojdzie wiele nowych terenów w nowym update wiec czemu CiPy nie mieliby dodać RESPA orshabaala gdzieś w bardzo trudno dostępnym miejscu? Poza tym którys z modków pisał, ze częstotliwość z jaką orshabaal pojawia się na kolejnych serverach wskazuje, że średnio za rok pojawi się kolejny raz na Elysi itp. |
th w anhim chcecie? po***a... oszaleliscie? nawyzej moga dac silver mace- thats all
|
Cytuj:
Bo zdaje mi się, TH jest najlepszym z clubów, a w ANI quescie jest AXE I SWORD oprócz właśnie CLUBA. Więc MOGLIBY go tam dać zamiast demona. A co wtedy z demon armorem? Logiczne, że MOGLIBY go dać do jakiegoś dobrego potwora. Jeśli zaś nie do dobrego, to do NAJLEPSZEGO. A taki JEST właśnie Orsch. Przynajmniej była by równowaga wśród najlepszych broni i każdy posiadający TH mógłby dorównywać innemy posiadającemu MS. |
eee mało bedzie TH przeciez Orsh niebedzie sie pojawiac chyba co miesiac ... i jeszcze trzeba miec fart zeby to cos wylotowac :) ;)
|
Więc tak TH wypadał będzie tak samo jak e-plate z demona to nie jest całkiem prawda może on wypadać częściej ale może on też częściej wypadać ponieważ Orshaa~ pojawia się bardzo rzadko i to na różnych serverach. Ale to nie jest pewne ;) cYa
|
A mi się wydaje, że TH wypada z każdego Orshabaala, a jeśli nie z każdego to często. A dlaczego tak myślę? A znacie w ogóle legendę Khundahamar? Otóż pogadajcie z Daniel Steelsoul (chyba tak, gowernator Edron w kazdym razie) a dowiecie się gdzie zaginął TH i co robią dwarfy na Edron. No a Orshabaal spawnuje się na Edron i teraz już wiemy, że to on ma ten Thunder Hammer. Dlatego też sądzę, że KAŻDY Orshabaal posiada w sobie TH jakoż, że związane to jest z tą właśnie legendą.
Trochę chaotycznie napisałem, ale jak pogadacie z NPCkami to załapiecie :P |
Ello ziomy! Według mnie bardzo dobrym rozwiązaniem byłoby dać TH na Anii. Każdy miałby wybór tylko jest jedno ale: nikt nie wie co jest w prezencie z Anii Tzn. wiadomo ale po co jest tam miś?Według mnie misia da się zamienić na coś innego ale niewiem na co.Możliwe że CIPy dadzą TH w Anii ale wątpie.Powód: bo mało osób używa Clubów(raczej sorki i druty bo knightów jest mało). No więc jakby zrobili TH na Anii zamiast demon arma to sorki i druty by go brały bo knightci nie :P skończyłem nara ziomy!
|
A dlaczego musieli by usunac demon armor? Nie mogli ny prezentu i tak go prawie nikt nie bieze :baby:
|
Pier***icie z tym dodawaniem TH na anni. Uwazacie ze byloby to sprawiedliwe?!!Co powiedzieli by Ci, co uzywaja clubow i robili juz anni?? Na przyklad moj znajomy polak z secury(148lvl) uzywa clubow, 3 dni temu zrobil anni i wzial sova zeby go sprzedac. a teraz nagle przy nastepnym update, CIPy zmieniaja demon arma na TH i co?? Nic tylko sie w dupe ugryzc. Wiec pomyslcie. To byloby zagranie wyjatkowo nie fair....
|
No.. chyba ja szybciej zrobie anni~ niz ty blokniesz orshabaala i zloocisz th/kopisz Th -.-
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Tak się składa , że Knightów na każdym świecie jest najwięcej ;) , a po drugie Anni~ bear'a z tego co wiem można zamieniić na golden helma ale czy tego nie zablokowali to nie mam pojęcia ;) k thx cYa ;> @up up Raczej wątpie , żeby z Orshaa każdego wypadał TH ponieważ to by było bez sensowne ;) wg. mnie oczywiście |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
A z innej beczki - ja osobiście popieram wyp**** demon armora z Anii, a wsadzenie zamiast niego TH |
Cytuj:
Cytuj:
Jesli juz to powinni zrobic OSOBNEGO questa na TH a nie zamieniac go za demon arma. pomysl gosciu jak ty bys sie poczul, gdybyc cale tibijskie zycie nap****dalal w clubach, robisz anni, bierzesz sova(albo co innego byle by sprzedac, ew. zaczac trenowac sword, badz axe) a tu nagle srrru..zamiast demon arma jest TH na ktorego tak sie zawsze napalales.... |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
A moim zdaniem na nastepny update powinni zmienic wyglad th na bardziej "Młotowy", Zrobic by byl on dwureczny, najlepszy ze wszystkich broni (popularnosc cluba wzroslaby bo ludzie by oni marzyli) i zrobic najtrudniejszy quest, trudniejszy od anni.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:48. |