![]() |
Ekspolodujace strzaly.
Prosze zeby ktos napisal cos o tych strzalach. Jakie obrazenia zadaja? Czy wieksze od beltow? Czy oplaca sie je wogole robic?
|
Jeżeli chodzi o burst arrow to zadają obrażenia od magi tzn od twojego magicznego lvlu dobre dla magow i drutow.... czy sie opłaca nie wiem...:)
|
Cytuj:
Tak jak napisal przedmowca damage zalezy od mlvl. Na 37 i 51 mlvl moj kumpel zadawal do 75. Na securze plecak mozna sprzedac za 20k wiec jesli nie masz co robic z mana mozesz je poprodukowac. |
Zakladajac, ze burst arrow kosztuje 10 gp, a plecak hmm 1k, to run hmm kosztuje 50 gp, czyli strzal z hmma 10gp. Hmmy zadaja nieco wieksze obraznia niz burst arrows. Hmmy sa lepsze, bo mozemy miec tarcze podczas nawalania, a bursty sa lepsze, bo zaznaczamy potwora na battle i gotowe, nie musimy klikac.
|
Uważam że są one bezuzyteczne.
Ani sorc ani druid nie może latać bez shielda, a latać z shieldem + łuk i strzały do niego...to zajmuje cap, a wiecie że sorc ani druid nie posiada go za dużo Dodatkowo..Dobrych skilli nie jesteś w stanie sobie dopracować "magiem" ja mam 21/25 na 39 lvl...wiem że kiepskie ale leje clubem od rooka..i kiepawo idzie..z distem 21 duzo bym tesh nie zdziałał .... SS rox, 17 cap tylko a mocne |
@up
powiedzmy ze bursty dzialaja na wszystko a HMM nie |
Cytuj:
Burst arrows to luksus. Nie musisz klikac, po prostu dajesz attack i luz. Mozesz na 25 lvlu bic gsa z tych strzal, normalnie, z hmmami byc nie zdazyl klikac i uciekac. |
Płacisz 20k i masz 2k strzał czyli sporo jak masz dobry magic level możesz poużywać a dist nie ma nic do nich bo wali jak explozja.
|
Kiedys próbowalem moim palkiem strrzelac z tych strzal to dla mnie to jest kompletne badziewie wole zwykle strzaly przynajmniej wiecej obrazen zadaja jak sie strzela palkiem:D
|
Są bardzo przydatne na Stworki bo gracze(to zależy od shieldingu) częściej blokują sie i dostają mniejsze obrażenia. A brusty moim zdaniem to Średni Kwadrat Ognia na Patyku :) . Są dobre dopiero od 25 lv. i ~40 mlv. (tzn. opłacają sie dopiero wtedy).
|
Troszke to beznadziejne bo obrazenia sa zalezne od magic lvlu czyli sa dobre dla druidow albo sorcow a moze je robic tylko paladyn.
|
Lewel może być nawet 8 bo dmg zależy tylko od magic levelu.Właśnie z mag lv w okolicach 40 można się pobawić.
|
sory za offtopic ale mam pytanie na tej stronce sa power arrows . szczezenigdy tego nie widzialem jetrem ciekaw skad to mozna wziąć i jak to bije i niehodzi mi o burst arrows tylko o power arrow
|
re: up
Power arrows wypadaly z huntera, byly bardzo silne. Dzisaj jednak juz ich nie znajdziesz zostaly wycofane. |
nie
Te strzaly to zupelna strata kasy i czsu one zeby dobrze zabierac musza miec m lvelm a nie dystans
|
Te strzaly najbardziej przydatne sa do zabijania hero,bk
W tym wypadku oplaca sie je kupowac |
burst arrows
widać że co poniektórzy nie widza siły tych strzał bo druidami i magami maja 20mlvl góra
to jest dla High mlvl i lvl druid/sorcerer |
te stzaly to wielka lipa mam pala i troche tego shitu radze nie kupowac bo abiera sie nimi 30 gora 8o
|
A ja mam jeszcze jedno pytanko.
Czy jeżeli mój kwadrat ognia trafi zarówno w potwora jak i w jakiegoś człowieka to pojawi mi się czacha. Jeśli tak to ie będę ich używać, bo na moim levelu by mnie od razu zabili. |
Cytuj:
|
@Soul Hunter
Wiesz co to za tarcza "Demon Shield"? Jest bardzo leciutki a dla druida/sorcera to jest ważne.Co wy chcecie z kuplem sie tluklismy na bursty i fanie bylo hity za 20(dawno temu):P |
ej a poison arrows zadają tyle samo co zwykłe strzaly i zatruwają?? czy moze walą więcej(np. 50)??
aha noi ile one zatruwają??(po jednym punkcie czy po dziesięc)?? i jak szybko dziala ta trucizna?? |
Sila Poison arrows zalezy od mlvl i dista.
Czyli sorc (jak dobrze trafi) zabiera <poizonem> po ok 5-15 hp A pall tylko tyle na ile pozwala mu dist <poizon 1-3> Dlugosc zalezy od mlvlu 8) |
Cytuj:
LudZIe czytajcie!! Bo mam sorcka 35 lvl 48 m lvl Dzisiaj w związku z tym tematem spróbowałem tych strzał . Hitnąłem za 85 hp Duzo i Jest najlepsze gdy kolo siebie stoja potwory bo nie pamietam ale atakuja 4 lub 5 pól. Jak już inni mówią siła zależy od poziomu magicznego(magic level :P ). Więc na co palkom. |
Zeby te strzaly byly do du** to by nikt ich nie uzywal, a sorce 60+ biora je np na Behemoty ;P, widzalem jak na cycopolis sorc siedzial z tymi strzalami, lurowal se 2-4 cyca i strzelal , dmg okolo ~100
|
a gdzie je morzna kupic i ile kosztuja?????
|
Strzaly te kupuje sie od graczy. Plecak tych strzal kosztuje ok 20 k.
|
hmm... wiesz fanfi moze dobry zarobek ale....plecak
strzał na securze to 1400gp w momencie na plecak bursst arrwor będzie okolo 48000many a za zwykłych 4800many kurcze zgubiłem sie w liczbach |
1 bp hmm to 1400 many - 1k
10 bp hmm to 14000 many - 10 k za 48000 many z hmm masz ok 35 k 8) jeszcze tylko niech ktos policzy ile czasu trezba na taki bp zeby go robic :baby: |
Cytuj:
Raczej dla magow i druidow nie oplaca sie strzelac z burst arrows, a to dlatego ze sorcom i druidom powoli skille rosna. ------ Edit by Gremlin Jak bys przeczytal temat od poczatku przed pistaniem posta to bys teraz nie mial bana. |
Cytuj:
|
trafiac to morze nie trafiaja ale jak w temacie morzna przeczytac iz sa to explodujace strzaly wybuchaja tworzac kwadrat :king:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:23. |