![]() |
Wypas pking i jaki loot!!
Zeby uczcic swieto niepodleglosci naszego panstwa postanowilem ubic jakiegos polaka :D
niegram na tej "Elysi" i jezeli ktos bedzie chcial sie zamienic wzamian za itemki na guardi =) Film milego ogladania COMMENT PLX -Jak co to moj nick na Guardi Dobuzibierski |
No udalo ci sie,gz lootu B) Knight sux!!! X(
|
Bardzo ladne pk , i gz lootu xD
|
Gratz!! Gratz!! Gratz!! lootu i pk :) ;) :)
Mam posatc na guardi 15 sorsa :D ale mam kumpli na 40-tych i troche mniejszych lvlach zrobilem tam postac tylko po to aby sie nie nudzic :D |
Gratz!! Gratz!! Gratz!! lootu i pk :) ;) :)
Mam posatc na guardi 15 sorsa Name: Soceo :D ale mam kumpli na 40-tych i troche mniejszych lvlach zrobilem tam postac tylko po to aby sie nie nudzic :D |
Cytuj:
:( |
locik dobry jak na taki lvl gz ucieczki :)
|
Cytuj:
|
Spoko film, taka ekipa i cie nie zlapala xD.. Gratuluje lootu i pozdrawiam. [btw, ktos ma taki avatar jak ja 8])
|
hehe farciarz,
super film, warty oglądnięcia, polecam go ściagnąć. Loot przypasił Tobie nieźle:D |
Hmm gz lootu.
|
Dobre,Dobre,Dobre i jeszcze raz dobre pekowanko i gz z lootu;p
|
Ale to ci wyszło :D .LOOT SPOX!! A ten Sorcerer co go zabiłeś to nie umie grać. Nawet z hmm cię nie strzelił. :D :D :D Fajnie zwiewałeś i chwile twojej radości :).
|
Niewiem co Ci wypadło bo komp się kłóci z tibiCam'em ale skoro tylu graczy Ci grtuluje to ja też mogę. Gratz!
A kogo zlałeś? |
Zeczywisice loot wspanialy:]
|
Cytuj:
On topic : Gz loota |
Ale byles podniecony tym lootem;p
|
Omg 32 lv zabija 16... potem ucieka od miejszego lv od siebie i jakim cudem po kilku minutach mu znika pz ... dziwne i fuksiarskie
|
Ale hardcore :) Spoko loot i jeszcze lepiej bo ci się upiekło :D
|
Cytuj:
ja chcialem go kropnac na rozgrzewke z potem sie wziac za cos lepszego... nie wiedzialem ze tak wyjdzie :P a pozniej uciekalem nie przed mniejszym tylko przed o wiele wiekszym lvlem potem sie jeszcze kilka innych dolaczylo pz stracilem na ulamek sekundy i gdyby nie to ze to fuxem zauwazylem to bym dalej uciekal i byc moze juz nie przezyl kilka pali i duzego lvla knighta |
Cytuj:
zoimek ten typek to jest chory na macice on ma nik Grzecho Sorcerer a jego profesja to knight :P:P |
lol :D
Buehhheeheh ten ziomek to noob mial fajna orte. Np "Oddaj muj bp plx plx" "Masz "Deda"" GRatz Lootu :P
|
Hehe dzieki ze pochwalacie moj filmik wiec postanowilem nakrecic jeszce 1 ale dostalem bana xD ten 2 film sux =(
|
Cytuj:
To jest TA sama nardowosć, w grze także można się wykazać swoją litością d o rodaków. Dosyć źle postąpiłeś, mówiąc "chcąc uczić święto niepodległości". Tu nie chodzi o samą grę, tu chodzi o uczucia i intencje. Nie wykazałeś się minimalnym patriotyzmem -.-. Bym zrozumiał nie w takie święto ;/ Oprócz tego nice film, gz lootu, fajna ucieczka :D:D. Końcowe sceny były najlepsze. Idiota wyzywa cię, wyzywaniem nic nie wskóra :P |
Głupek
Debilu Głupi Noobie Lolu oddawaj moje itemy. Jeżeli się nie boisz to wejdz na elysie skopie Ci dupe LOL X(
|
Cytuj:
Kto tu noob !!!! Cytuj:
Ps.Edytuj posty!!! |
Sam nie Umiesz grać lol wejdz na elysia i Tobie Też skopie dupę :) Nie cwaniakuj głupi noobie
|
"Rayo Auril: jak sie pisze exiva" no comment...
|
a ja wlonszys ten film??
|
19:26 Leddravor: Hail Bogatynia / Gim1 /Klasa 1c <--xD
wszystko ok ale 2a xD:> filmik fajny ja nigdy nie mam szczescia 19:42 Babixe: masz szczescie ze bylem daleko. Ojej Grzechu sellnij reszte itemkow i kup se uhy/ihy :p Pozdro dla Bogatyni~ B) |
:F a co w tym fajnego. koles pkuje knajtem (KNAJT!1!!!111! OJAOWWOWOWOWOW!!!1!11!) i wypada mu medusa i k arm (!11!!1 wow to z 25k!!11!1) ;s
Cytuj:
nie ma to jak kolejny debil z iq kamieni co nie potrafi przedstawic wlasnego zdania, tylko bluzga innych Cytuj:
|
@Up: Przeciętny? ; P Stracił jakieś 8~ uhów a wyciągnął medusa shield i knight armor. Nie orientuje się w cenach na Elysii ale napewno miał kilkakrotny zysk.
|
gratzz 60 elite cie walil ,prawie caly czas nie trafial,a ten "grzechu" to jakis noob jeszcze cio pisze plz,ale sie usmialem xD
|
Cytuj:
|
[quote=Sayanin91]Zeby uczcic swieto niepodleglosci naszego panstwa postanowilem ubic jakiegos polaka :D
O Mój Boże Człowieku Proszę Cię bardzo weź śię puknij w łeb zanim takie rzeczy powiesz Jak możesz w swoje własne święto niepodległośći zabijać rodaków??X(.Niewiem Czy to miało być dla szpanu czy może nielubisz własnego narodu.... ehh żal mi Ciebie... |
Cytuj:
aha jak mi minie ban to ci jeszce raz skopie twoja rozp*** na wszystkie strony dupe jezeli tego tak bardzo chcesz :baby: i plx wiecej takiego loota jak bede cie ubijal to pozycz jeszce jakies fajne eq tak jak te :D :evul: |
eh...zeby ofiarą był sorc/druid bym ubolewał, że namęczył sie robiąc te runy i sp zarabiając na <loot nie zdradze:P> ale to kinght, który dostal itemki od kumpli;-) A poza tym to wg. mnie nie nosi sie tak dobrych rzeczy na 16lvl;] a ten west clu b to nie wiadomo co chcial zrobic?:| bil tego typa na fd albo z piesci i potem zaczął klnąc ze go nie ubiL:D
|
Trocge glupio bic polaka ;/.......
No ale masz tam loota jakiegos :) |
Heh
Czemu akurat Polakow chciales bic ?? ;D Hehe gz lootu. Dobra byla ta ucieczka i farta miales z Pz lockiem... Jeszcze raz gz
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:57. |