Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Game Over WMV [Aldora] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=55639)

Mazio_own3d 11-11-2005 16:26

Game Over WMV [Aldora]

Lubaczow & Batory Team xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddd
OUR LIFE ON TIBIA
http://rapidshare.de/files/7486322/Mazio*****.html

comment plz xD

Ziomowaty Sorcerer 11-11-2005 17:23

Zawaliste

Sam jestem z lubaczowa !!! Don Mlankanoo Infuat i Royal mazio niestety zrokowali sie poniewaz mieli hunty od masy i inny :/ a tak ogólnie to jestescie spox cyaa ZA***isty film

Grrrrubas 11-11-2005 17:29

szkoda ze skonczyliscie gre :( ale za co was zabijalo EM?? za Leisona ?? ale film ciekawy i taki... no az mi troche lza poleciala :baby: ale i tak stoje za wami i EM tibia nigdy sie nie zmieni

Ziomowaty Sorcerer 11-11-2005 17:29

Lol dlaczego nikt nie wchodzi wchodzcie i wbijajcie sie naprawde warto !!!!!

Pozdro LUBACZOW - az sie lza w oku kreci ;(

Szu Pa Slayer 11-11-2005 19:37

...

Pewien znany kompozytor powiedział:
"Sukces to tylko 1% talentu, 9% szczęścia i 90% pracy"
Mój sukces: 0 pracy, 0 talentu, 0 szczęścia, mój sukces to przyjaciele
Dziękuje za wszystko. Always loyal
Shu.

Sir Emilio 11-11-2005 19:49

huhuhu
nie powiem ciekawy filmik ;>

Lord-Nitro 11-11-2005 20:08

Rehost plx =)

k_Tm 11-11-2005 20:34

Poczatek rox.. az sie chce ogladac dalej.. xD pozniej techno czyli cos czego nie lubie ;p ale dzieki filmikowi wspomnienia wracaja ;]

My friends always in my heart..

Sir Emilio 11-11-2005 20:48

http://www.megaupload.com/?d=GP3QQML2

rehosted

Tasiorstrasz 11-11-2005 20:53

No , ladny film , moze ktos podac tytul pierwszej muzy ? :)

Mazio_own3d 11-11-2005 21:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Emilio

sir dzieki za rehost :p
dzieki za commenty i prosze o wiecej xD B)

FOREVER WITH ME FRIENDS ... LOYAL TO THE END :D:D:D

MuKuL 11-11-2005 21:38

Najlepszy WMV jaki dotąd miałem zaszczyt oglądać. Idealnie... wszystko posegregowane... dobra muzyka i tyle... Nie znałem nigdy kogoś takiego kto w takim ładnym stylu zakończył grę (jednocześnie ją podsumowując) :)

Majok 12-11-2005 06:42

Niewiem czy wy czy ja skonczylem lepiej z aldora:P tyle ze ja skonczylem ~rok temu :P banem za masspking 30 days i invalid na dokladke ;-)
Gratz za organizacje bo to bylo piekne ;-P

Dechsta 12-11-2005 07:37

Nie no, ładnie siebie zjechali...

Pamiętam Dona i Mazia jak jeszcze mieli 25-40 lvl ( qmple z gildi )....
Potem kontakt się zerwał i tylko znałem ich z widzenia :(

Vorgrothien rox o.O

Ps
Ja miałem problemy z Fuwapiwu ;)

Respekt dla nich ;(

< Też postać z***ałem

z 73 na 25 =/

Zaraz dam jakies sski z Donem :-) w8

Premm 12-11-2005 08:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord-Nitro
Rehost plx =)

Prosze bardzo, skoro tak tego chcesz...

Rehost.

Jeżeli nie wiesz jak ściągać z tej strony, wejdź pod ten link, tam jest wszystko opisane ;)

k_Tm 12-11-2005 13:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tasiorstrasz
No , ladny film , moze ktos podac tytul pierwszej muzy ? :)

Nickelback - Photogaph - link ;)

MuKuL 12-11-2005 13:35

A ostatnia piosenka jaki miała tytuł ? Bo bardzo mi się spodobała ^^

Makolo 12-11-2005 17:32

ha

A mi was nie jest zal :]

Zal mi jest ze niemam fraga na was:]
I nienarzekajcie na swoj los bo Nemtor dal wam szanse jak dobiegniecie z carlin na femor to wolni :P szkoda ze zdarzyliscie wyjsc z miasta hrhrhr :]

Aldora roX:]
Hail Eternal March :]

Komandos 12-11-2005 20:05

filmik fajny bardzo fajny, tylko niepotrzebie rook char, teraz byscie posmigali troche na tescie no ale wasza decyzja
pozdro :*

Galaco 12-11-2005 20:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Makolo
A mi was nie jest zal :]

Zal mi jest ze niemam fraga na was:]
I nienarzekajcie na swoj los bo Nemtor dal wam szanse jak dobiegniecie z carlin na femor to wolni :P szkoda ze zdarzyliscie wyjsc z miasta hrhrhr :]

Aldora roX:]
Hail Eternal March :]

Ty to lepiej milcz myslsiz ze kupiles chara to blyscysz ? ^.-

Makolo 13-11-2005 08:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galaco
Ty to lepiej milcz myslsiz ze kupiles chara to blyscysz ? ^.-

Myslisz ze wszyscy kupuja postacie tak jak ty;P? jestes w bledzie :]

Fluro 13-11-2005 08:39

jej

troche mi was szkoda tye sie męczyliśie a tu jakieś palanty was zawalali, ale i wy mieliście dobre akcje w życiu w tibi :( :)

wroclawianin 13-11-2005 08:46

nice

Wedlog mnie nie jest zly ten filmik ;) a tak pozatym jest ktos z wrocka hehe 8o

yossourilek 13-11-2005 09:42

Ja jestem z lubaczowa podziwiam don'a sam zrbił tą postać od początku 8o ,
az sie cos robi jak tak pomyslec ile on na czasu wywalil ;( a tu jakis poj***** masa... i ROK :(
filmik zaje*****
;( ;( ;(
don,mazio,infuat i all reszta daje wam za to :cup:

Shu.shu 13-11-2005 10:37

xD

Spox filmik xdd Pozdrowienia dla Batorego i Lubaczowa :P
__________________________________________________ __

2 tabletki a 10 żadna różnica xd < JANOSIK >

Ziomowaty Sorcerer 13-11-2005 13:46

ja tez pozdrawiam caly lubaczow !!! :P

jestem tez z lubaczowa -Don i spółka mogliscie zaplanowac jakis atak na Mase kazdy by wam z lubaczowa pomógł moze by sie udalo :DD ja tez bym wam pomógl walil bym go z sd :P:P a tak ogólnie to pozdro !!! jestescie spox Don wy juz skonczyliscie z tibia ??????????????

Szu Pa Slayer 13-11-2005 13:59

...

Ogladajac film przelatuja mi te wszystkie nocki przed oczami jak gralem Royalem, Shu, Namckiem. Jak siedzielismy na tych *******onych necro i cala noc na*******alismy gupoty, jak skillowalismmy afkujac na zmiane, gdy kazdy z nas mowil ze konczy, wsyatwial chara na allegro a my go licytowalismy zeby on go nie sprzedał i choc tyle razy musialem sie przełamywac to zostawałem. I widzac te obrazy ani przez sekunde nie załuje ze zostawilem ten swiat za*****y power abuserami...

c U on new world...

Makolo 13-11-2005 14:07

Wsumie znam te uczucia:]

Pamietam jak zaczynalem grac na aldorze to bylo cos kolo wakacji obudzilem sie i patrze nowy server, wzielem pierwszy lepszy i tak sie zaczelo . Poznalem wielu wspanialych kumpli i gralem z nimi:] bylo sporo smiechu , zabawy na wojnach czy robiac qsty :P Wtedy to byla gra kiedy zbieralo sie ekipe aby zrobic qst na beholderami czy cos:P Teraz nawet jak zobacze SS jak mevar na Rookgard stoi , albo wilaggio wbija 30 lvl i pomysle se ze teraz maja 100+ lvl to az usmiech powstaje na ustach ;P

Z wami tez bylo wiele zabawy :] Moze kiedys spotkamy sie na jakims serwerze gdzie to wy bedziecie huntowac Mnie i innych :]
Wkoncu to tylko gra :]

Have fun in rl life :}

Juruś 13-11-2005 15:12

a co inufat zrobił ze sovem ? xDDDD ale royal mazio i spółka roxbyłem w depo carlin jak byliście leisona GRatz . btw czemu z leisona wzieles tylko p legi ? ;/ :o

Szu Pa Slayer 14-11-2005 15:16

....

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Juruś
a co inufat zrobił ze sovem ? xDDDD ale royal mazio i spółka roxbyłem w depo carlin jak byliście leisona GRatz . btw czemu z leisona wzieles tylko p legi ? ;/ :o

1. Inf~ nie mial Sova tylko wczesniejszy owner byl z olecka i mu pożyczali
2. Looknij jeszcze raz film jak leison pada i zostaw sobie otwarty bp z sd i magic wallami (mazio zlootowal boh,b.robe,p.lgs)

Ixde 14-11-2005 18:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szu Pa Slayer
1. Inf~ nie mial Sova tylko wczesniejszy owner byl z olecka i mu pożyczali
2. Looknij jeszcze raz film jak leison pada i zostaw sobie otwarty bp z sd i magic wallami (mazio zlootowal boh,b.robe,p.lgs)

Świetny montaż,muzyka itp. naprawdę super film ;) jaki jest tytuł last mp3?Pamiętasz Nubku jak biegaliśmy razem na pohu ^^? Jak Kasprzyk palem a Ty maziem odrabialeś ciągle lvl,które traciłeś na kickach

xD.

Mopsmaster 15-11-2005 21:59

Fajny film szkoda ze was zhuntowali :( wiem co czujecie bo tez tak mialem

Kapix 16-11-2005 12:51

Filmik super, zreszta mówiłem Ci i Donowi to na Tescie :)
Mam prosbe. Mógł bys wstawić podklad muzyczny na rapidshare i dać link. Interesuje mnie 2, 3 i 4 piosenka xD. Z gory dzieki. I jeszcze raz gratuluje, tez chcialbym tak zakonczyc gre tj. w takim stylu.

Pozdro, Kasp~

Mazio_own3d 16-11-2005 17:28

dzieki wszystkim za comments xd ciesze sie ze film sie podobal :] Wiekszosc pytala mnie o podklad muzyczny filmu i postanowilem wrzuci je na rapida B)
Ułozylem je pokolei:
Nickelback - Photohtaph
http://rapidshare.de/files/6385317/N...graph.mp3.html
Energy mix 2000 - hypergravers
http://rapidshare.de/files/6578488/0...pload.mp3.html

http://<br /> <br /> 2 Pac - Ghett..._John.mp3.html
Akon - locked up
http://rapidshare.de/files/7720991/0...p-mad.mp3.html

mam nadzieje ze jeszce nie koniec comments z waszej strony :evul: xDDD

FOREVER WITH ME FRIEND ... LOYAL TO THE END ... HAIL BFH

Juruś 16-11-2005 20:44

podaj mi tytuł ostatniej piosenki plz jest za***ista :D:D

aldora sux askara rox xD

@btw anubis~ i kto to mówi ? Oct 29 2005, 10:06:11 CET Killed at Level 92 by Nemtor muhahaha

Ixde 16-11-2005 21:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Juruś
podaj mi tytuł ostatniej piosenki plz jest za***ista :D:D

aldora sux askara rox xD

@btw anubis~ i kto to mówi ? Oct 29 2005, 10:06:11 CET Killed at Level 92 by Nemtor muhahaha

to byl missclick z ue -.- nemtor nie wiedzial,ze anubis tam stoi.Myslal,ze tylko knightci wiec milcz

Kuligos 18-11-2005 17:11

Gratz!!

ZA***ISTY FILM GRATZ MAZIO GRATZ ALL SPISALES SIE ZA***ISCIE ****A LEPSZEGO FILMU NIE OGLADALEM ****A PRAWIE SIE SPUSCILEM xD <zart> ale kilkanascie razy go ogladalem i mi sie podoba szkoda ze sie tak skonczyl gdy gralem na aldorze na charze ... to sie znalismy xD ale szkoda mi was wszystkich szczegolnie ciebie Mazio i Dona bo najwyzsze lvl ;P xD ale film za***isty 10000\10 ;]

Kuligos 18-11-2005 17:13

Gratz!!

ZA***ISTY FILM GRATZ MAZIO GRATZ ALL SPISALES SIE ZA***ISCIE ****A LEPSZEGO FILMU NIE OGLADALEM ****A PRAWIE SIE SPUSCILEM xD <zart> ale kilkanascie razy go ogladalem i mi sie podoba szkoda ze sie tak skonczyl gdy gralem na aldorze na charze ... to sie znalismy xD ale szkoda mi was wszystkich szczegolnie ciebie Mazio i Dona bo najwyzsze lvl ;P xD ale film za***isty 10000\10 ;] btw gracie na nowym swiecie jakims ? xD jak cos to mozemy sie dogadac xDDDD

Kuligos 18-11-2005 17:20

Gratz!!

GRATZ MAZIO!! GRATZ FOR ALL NAJLEPSZY FILM WMV JAKI WIDZIALEM !!
ale szkoda ze tak sie zakonczyl :( :/ Gdy gralem na aldorze takim charem ktorego imienia na forum nie moge powiedziac bo moga mnie posądzic o kilku ownerow itp to znalem was nawet bil mnie czasami don xD szkoda mi was bo nie mieliscie 8 lvl tylko niektorzy ponad 90 Jednym slowem ZA***ISTY!!
btw. gracie na jakims nowym swiecie? xD bo ja tez sie przenosze xDDD

Kuligos 18-11-2005 17:20

Gratz!!

GRATZ MAZIO!! GRATZ FOR ALL!! NAJLEPSZY FILM WMV JAKI WIDZIALEM !!
ale szkoda ze tak sie zakonczyl :( :/ Gdy gralem na aldorze takim charem ktorego imienia na forum nie moge powiedziac bo moga mnie posądzic o kilku ownerow itp to znalem was nawet bil mnie czasami don xD szkoda mi was bo nie mieliscie 8 lvl tylko niektorzy ponad 90 Jednym slowem ZA***ISTY!!
btw. gracie na jakims nowym swiecie? xD bo ja tez sie przenosze xDDD

SRY za tyle comentow ale po***alo mi sie cos z tibia pl i pisalo ze zly link zly link i tak w kolko sry all zaluje tego co zrobilem :( xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:08.