Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Amazon Set (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=55722)

Texterus 12-11-2005 14:45

Amazon Set

Widziałem Amazon Seta na tibia.xx.pl, czy ktos mółby mi powiedzieć czu udało wam się zrobić tego questa albo czy macie może część z tego seta. Prosze o odpowiedzi.

Rybzor 12-11-2005 15:32

Nie, nie mamy, jedyna prawdopodobna czesc amazon seta to Amazon shield ktorą ma chyba jedna osoba -.-

Texterus 12-11-2005 18:34

Ale na tibia.xx.pl jest też amazon helme ti amazon armor.

Yoh Asakura 12-11-2005 23:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Texterus
Ale na tibia.xx.pl jest też amazon helme ti amazon armor.

No i co z tego,że tam jest ?Uwierzysz we wszystko co ci tam pokażą ?

MuChaCz 13-11-2005 02:26

LoL

Na www.tibia.de jest ciekawy opis loot'u jednego z orc'ów.
http://tibia.gamigo.de/en/library/mo...t?m=orcwarlord
Mam nadzieje, że choć troche pomogłem. :)

PitBull 13-11-2005 02:57

"Mam pomysła!" - Jak zwyczaj był twierdzić Ferdynand Kiepiski, znamy go ojjj tak

Mam spoko pomysła idz moze na amazonki i jak wylotyjesz cos z tego to nam powiesz ok 8o B) ????

K.Banan 13-11-2005 06:14

hehe

hehe tylko ze on dłuuuuuuugo se poczka az wypadnie mu jerzeli wogle wypadnier :P jak jeszcze nikomu prawie jescze nie wypadła :P

Heliwurab 13-11-2005 07:29

Ech... Ile razy było to kartkowane? -.-''
Amazon shield wypadł podczas najazdu orców z jednego z orców! Nie z amazonki. Jakoś Medusa shield z medusy nie wypada ^.-

Może reszta seta już jest w Tibii, a może trzeba znów poczekać... ni wimy :P

mariosecurarox 13-11-2005 07:49

Ehhh po co to wałkowac narzie oficialnie jest amazon shield i nic z tego seta jezcze nie wypadlo albo niema

Morun Kous 13-11-2005 08:12

Amazon Set...

Niby czemu ma niebyć Amazon Setu ?? Może na www.tibia.xx.pl jets taki set, ale ten który założył ten temat wszedł nie w "Armor" tylko może w dział "wymyslamy noweitemy" czy coś ;) B)

a tak na serio to może będzie taki set dopiero w nastepnym UPDEJCIE (-prozę się nieśmiać- "spolszczyłem to sobie" :P )

Skenone 13-11-2005 19:53

Mylicie sie w jednym, nie odkryto tylko 1 czesci setu. Na amerze pojawił sie takze amazon helmet.

Texterus 14-11-2005 18:04

Wreszcie ktoś napisał coś ciekawego co mnie interesuje. Wiesz może jak ten hełmik zdobyć.

Kalejdoscop 14-11-2005 18:08

Koło Thais Jest Quest Na Amazon Seta 4 dle na raz a potem behemot :D

Sprubujcie

Frog zioom 14-11-2005 18:37

hmmm.

mozliwe ze istnieje amazon set ale nie ma legsów i sworda,cluba,axe ;] ale moze dorobiol

gorgi 14-11-2005 19:58

A łyżka na to: niemożliwe!
Amazon set jest i jak narazie bedzi legendą, jedyna część to a shield który można dostać.

Qbol 15-11-2005 19:31

Ktoś wylootował z elder beholdera amazon helmet. Spytam się jeszcze kolegi gdzie on o tym czytał i dam edita.

Toluś 16-11-2005 17:01

Amazon helm? No, to jakieś postępy... Shieldzik jest, armor podobno z questa dostępny i helmet podobno mają. nieżle :D.
PS: To nie wymysł... przeglądając sprites, znalazłem brakujące części setu, tylko gdzie one w grze siedzą - tego to ja nie wiem.

Sir Saneris 16-11-2005 19:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez heliwurab
Ech... Ile razy było to kartkowane? -.-''
Amazon shield wypadł podczas najazdu orców z jednego z orców! Nie z amazonki. Jakoś Medusa shield z medusy nie wypada ^.-

Może reszta seta już jest w Tibii, a może trzeba znów poczekać... ni wimy :P

Gratz... jedyna osoba, ktora naprawde cokolwiek wie.. czesci Amazon Setu zostaly wylootowane podczas najazdu orkow na Femour Hills i zrespily sie w wiezy na najwyzszym pietrze.. dotad widzialem i wiem na 100% ze jest tarcza i armor.. moze komu innemu wypadlo.. ale NIE z potwora.. najazd orkow na femour hills ;).

Garet 16-11-2005 22:03

Mam pomysł, idźcie do łazienki zobaczyc czy was tam nie ma i poźniej sie zastonówcie, czy to czasami nie jest tak jak z Magic Longswordem....

Seru :] 17-11-2005 07:33

Noo wiecie napewno ktoś ma przynajmniej Amazon legsy lecz gdy dowiedzieli by się Gigh levele na tym servie zaraz właściciel ich by miał hunta -,-

del toro 17-11-2005 08:59

Jest CAŁY amazon set tak jak dwarven set.Zajzyjcie na www.tibianews.net i tam popatrzcie ;p

Rychulec 20-11-2005 02:26

Lol

Jedna część amazon setu jest z questu podaczas najazdu orców na wieże na Fermur Hills.
Dostaje sie ją od babki na samej górze wieży ;)

Rutass 20-11-2005 07:10

LMAO at YOU

Romeo'Cruz 27-11-2005 09:44

Z tego co wiem to jest na 100% tzw. amazon shield.Nie wiem czy tak sie nazywa bo gosciu w domku przykryl jakims kamyczkiem ;p
Co do reszty seta to jakos nie jestem nastawiony optymistycznie.
Jezeli podczas najazdu orkow mialoby sie dostawac od NPC na hill to czemu normalnie nie mozna? Jakas zmiana NPC by musiala byc...

Łukasz789 30-11-2005 15:12

KOLEGA MOJ MA AMAZON ARMORA NA CELESCIE !!!
I MOWIL ZE TO Z QUESTA!!
Więc po co ta dyskusja ;)

Kredox 22-03-2006 18:43

JA niechce nic mowic ale moj kumpel na kyrze wykonal qesta na amazon armor niestety niemogwe wam udzielic zadnych ifo na ten temat:P ale powiem ze amazon armor jest w tibi i niewielu wie cos na temat tego qestu pozatym jest on bardzo trudny do wykonania ale nagroda jest warta swieczki :D

pozdro 4all

pally mikmys 22-03-2006 20:06

hmmmm.....

czemu nie możesz powiedzieć??:cygaro: :cygaro: :cygaro:

Rhodd 22-03-2006 21:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rychulec
Jedna część amazon setu jest z questu podaczas najazdu orców na wieże na Fermur Hills.
Dostaje sie ją od babki na samej górze wieży ;)

Nie. Z babka gadalem jako pierwsza osoba, wypytywalem sie ja 1.5h, nic nie dala. Amaznon armor/shield/helmet wypada z jednego z warlordow na ostatnim pietrze wierzy. Jezeli ktos wejdzie na nizsze lub wyzsze pietro (po ubiciu warlordow) one znikaja. Edgardo, gdybys wtedy tak nei szlal mialbys czesc z amazon setu ;]

Mateq 25-03-2006 00:12

Ja widzialem filmik ... koles mial Lady Helmet ( czyli Amazon helmet )... ;) to ni byl fake...

Knight Patryk 25-03-2006 22:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qbol
Ktoś wylootował z elder beholdera amazon helmet. Spytam się jeszcze kolegi gdzie on o tym czytał i dam edita.

Z ED wypada beholder helmet.Amazon set z atak orkow na femorl hills(wierza)

Rafciu Mistrz 27-03-2006 19:31

Apropo dziwnych najazdów orcow: Na latarni morskiej w Thais też od czasu do czasu pojawiają się orci ( od zwykłych na powierzchni, do warlorda na samej górze ), wybiłem wszystko, jednakże żadnej części amazon setu nie wylootowalem ani questa nie znalazłem, ale może tak jak w najeździe orców na femour hills kryje sie quest na amazon shield, tak podczas najazdu orców na latarnie morską w Thais kryje sie quest na inną część tegoż setu? Kto wie...
Btw: Nie bluzgać mnie, że gadam głupoty o najazdach na latarnie morską w Thais, to prawda.. Nie wierzycie? Mogę wysłać SS'y ^.-

Karuch from hell 13-04-2006 03:08

Widziałem filmik

Widziałem jakieś 2 miesiące temu filmik na tibia.org.pl gdzie ziomek mial w domku w thais amazon helmet.nie kłamie,weźcie poszukajcie dobrze na tibia.org.pl a znajdziecie

kasii 13-04-2006 16:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karuch from hell
Widziałem jakieś 2 miesiące temu filmik na tibia.org.pl gdzie ziomek mial w domku w thais amazon helmet.nie kłamie,weźcie poszukajcie dobrze na tibia.org.pl a znajdziecie

tylko poco szukac zeby feake znaleść ja moge ci calego seta na sobie pokazac na ss ;)
ehh szkoda słów tarcza podobno jest dostepna jakos o reszcie seta nic nie slyszalem ;)

Thunderblade 13-04-2006 17:16

Czy nie wystarczy ci noob set albo p-set? xD

Na tibia.xx.pl pisza glupoty X( Ja nawet nie jestem pewien czy jest tarcza 8o. Ciekawe jaka bylaby cena A-seta :) \lol/ ^;,;^

karcio 1212 14-04-2006 09:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba
Nie, nie mamy, jedyna prawdopodobna czesc amazon seta to Amazon shield ktorą ma chyba jedna osoba -.-

A ja udowodniłem, że nie jedna.

http://i44.photobucket.com/albums/f2...azonShield.jpg

No chyba, że to jest osoba, która jest jedynym posiadaczem ;)

@EDIT: troche małe... Możecie zobaczyć to w moim Albumie http://i44.photobucket.com/albums/f2/1069635/Do%20forum

Michałeq 14-04-2006 10:44

Ehh... Tyle razu już było...

1) Amazon set ma identyczne staty jak c set.
2) CZĘŚCI amazon setu są dostępne w questach, które uaktywniają się podczas poszczególnych najazdów.
3) Questy te da się wykonać tylko raz na danym serverze (1 a set na serv).
4) Elfy - Venore - Amazon Shield
Orci - Thais - Amazon Helmet
Wolfy - Ab - CHYBA Amazon Armor
Lokacji questów nie zdradzę - QS.

Mam nadzieję, że wyjaśniłem co nieco B)

LaM4 14-04-2006 10:53

No to niezle przegiety quest skoro jest jeden na serv i dodatkowo tak zadko sa najazdy :)

Wynikalo by z tego ze amazon set jest w chwili obecnej najbardziej rarowym setem.

Wolan 14-04-2006 23:32

amazon set nie jest najbardziej rarowym setem -.-'. Amazon co prawda trudno zdobyc ale jest mozliwe a taki demon/golden/dragon to juz zupełnie inna para kaloszy i to te seciki sa naprawde rarowe (jeżeli chodzi o całość a nie poszczególne części)

Skrzat 14-04-2006 23:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MuChaCz
Na www.tibia.de jest ciekawy opis loot'u jednego z orc'ów.
http://tibia.gamigo.de/en/library/mo...t?m=orcwarlord
Mam nadzieje, że choć troche pomogłem. :)

to to musi zajebiscie zadko wypadac

Groszek Fighter 03-05-2006 12:36

Na Guardi jest amazon armor :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:19.