![]() |
60 EK vs Boss Mino, 2 Bp Uh, nice loot (Galana)
Oto link do filmu jak moj friend wali Bossa Mino :P zeszlo 2 bp uh 8o :baby: B)
http://rapidshare.de/files/7529675/bossss.rec.html |
O w morde a mialem zamiar sie na niego wybrac ale on jest jak black knight
:( |
o_O omg ale on silny i jeszcze się leczy B) loot sux
|
-.-''
Mino silny to fakt, ale jak to jest dobry loot to ja jestem Matka Tresa -.-'' Filmik słaby.Pozdr.
|
Cytuj:
na innych filmach jest on o wiele słabszy xD a film ogólnie słaby :( np: zmarnowanie fieldów na pocz±tku, zamiast na końcu... |
Boss mino ma mało hp. Jeżeli brać ze sob± jakiego¶ sorca to padnie na 4-5 sd.
Jest co¶ sliniejezego od bosa mino. Nazywa sie Horned Fox (przy demage'ach jego imie jest The Horned Fox". Znika on i atakuje jak boss mino. |
Troche dretwy ten film...
Ale loot...MIODZIO 8o ;) |
Widzialem jeden film z Muriusem ale padl na hita z sd :D
|
mi sie wydaje czy to rogate bydle wali z eXori ?
|
Omg
O LOL! Wypas Filmik ! 8o
|
Cytuj:
|
Mysle że dał bym rade moim Pallem ale oczywiscie z sd bo duzo hp to niema a bije z combo moze jak gs
|
jakbys uzyl jakichkolwiek run ofensywnych typu hmm to by ci zeszło max 5 uhow,
pzdr |
Najs. Ile razy ja chodziłem na Mintwalin i tego cholerstwa nie było :/. 2bp UHów poszły sie je-bać :P:P Btw. Nie masz 2recznej broni? ;] szybciej by poszlo chyba :P
|
Zaufaj ze jakbys tam poszedl z GS to bys nawet nie zauwazyl ze to byl boss :/ Kiedys mnie napadly 3 Guardy i wlasnie ten typ ... zauwazylem ze to byl boss dopiero jak zaczolem przegladac hity (nawet go nie otwieralem, a hity sprawdzilem dopiero w Ab depo) :P
|
ale on szedl sobie poexpic i nie wiedzial ze na niego trafi -.-.... i nie mial runek a sam rozwalil calego questa na had of the mad ale nie bylo to nagrane bo to quest spoiling :)
|
Gz bro, Lasek to normalnie pg :baby:
|
Widzialem juz cos w podobie film
Niezly ten boss wali z exori a combo jak gs ;)
|
haahaha
koles z takim skillem 2 bp uh stracic na takiego banalnie prostego potwora haha "kombo jak gs" gdzie te kombo zes widzial gs moze ci za***ac po 230 a on z tego co widzialem max 117 z łapy jakby koles pomyslal i z tym "bossem" poszedl w róg i ustawil go na fielda to juz by bylo inaczej a koles 60 lvl <lol> zadnych run ofensywnych no o explo to juz nie wspomne bo to by byla waste ale chodz te glupie hmm a zupelnie inaczej by to szlo i zapewniam ze gdybys walil z gsa padl by on bardzo szybko i gdybys przed nim nie uciekal jak on mial yellow hp lol a gdzie loot byl nice hmm to nie wiem |
rehost plx bo mam do dupy neta i nie moge sciagac;/
|
@Drita najwiekszego hita zadanego przez gs widzialem to jakies 290+ a ten boss to cienki wsumie dwureczna + xplo i po nim ;p
|
:P ten boss musi miec wywalonego w kosmos defa:P i bije tez nie kiepsko ale dla sorca to czy palka to dosc cienki potworek i tylko 300 exp -_- co do lootu to serio nice hhehe moze 1 uh sie zwrocil:P
|
Loot naprawdę sux;/. Bo ja wiem czy on taki mocny. Mało ma HP. Jedyna jego wada to to, że się skubaniec nawet szybko leczy;P.
Kto¶ pisał, że widział jak Murius padł od jednego SDka. Tak to był best sorc na Arcanii... Fosfik:D. Mam ten filmik na kompie:D |
Mino rox loot sux ;/
|
jak by mial gs'a to by nawet 1 bp uh nie zeszedł -.- i murius wcale nie ma dobrego defa tylko jak sie wali z jednorecznej broni to tak jest :)
|
Stary... masz 6 m lvl to jak mogles niewziasc Explo?? FF to mozesz mu nafikac... a explo jak mial red hp bardzo pomoglo.. ale ogolem fajnie ze ktos pokazal tego Bossa:) Gratz za solo... ( nic ze UH waste xD )
|
Nie mogłe¶ walic explo w niego?? Poszlo by Ci o wiele łatwiej i nie stracil bys tyle uhow
|
Cytuj:
masz ryj jak black knight ten mino przy bk to piku¶ |
Cytuj:
@topic kek... 2 bp uhow na takie g.... co 300 expa daje w dodatku lales go rowno 7 minut ;) tyle expa bys dostal za 2 mino g ale coz gz |
Cytuj:
hahahahahahaha ten co mu pojechał xddd spadlem z krzesla xDDD spokojnie na drugi raz :P |
Cytuj:
a jak tu inaczej? on ma być taki jak bk? ten boss mino wali max 130~ a bk jedzie ze speara po 130+ a co dopiero z miecza x.x |
Ale lamus....
lol jak ja bylem kumplem bylismy ja jako knight 39 lev a on jako paldyn 25 to ****a rozjechlismy bo w 4 minuty slaby jak *** i poszlo mi tylko 6 uh a tu ****a 2 bp lol nie skzoda ci i na nastepny raz nie pisz fajny looot bo juz myslalem ze cos pozadnego a tu nic i tylko czas stracilem... X(
|
fajny loot...
niewarto ogladac napisane ze fajny loot a jakies glowno....
niepisz nasteonym razem fajny loot |
omg gowno a nie loot X(
|
grazt:) ale gdybys mial explo to by bylo duzo latwiej:) on ma obrone duzo lepsza niz atak... na innych filmikach byl zdecydowanie latwiejszy...
|
Mi sie podobal to jest jak BLack Knight wymiata z exori ale pare SDkow i ponim B) taki silny ale malo expa lipaa ...300 expa a troche HP ma . . .
|
Thx za fajne komentarze jak i za noob komentarze :)
napisalem ze fajny loot zebyscie ogladali i komentowali jak widac sie oplacilo thx :baby: |
Huhu
Troche walki z nim bylo ;p Szkoda ze loot nie dopisal
|
Mogłe¶ chociarz bić go z gsa albo z hmmow bo film jest do bani...
|
Cytuj:
Zrob 61 ek i idz na bosa mino nie bedziesz wiedzial ze tam jest idz bez run i nalrec film proste? bo dla mnei tak a dla ciebie? n00b :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:57. |