![]() |
Anihi w polowie solo palek :P
AHAHAH a wiec dzis robilismy anihi przed 5 min skonczlylismy chce wam sie podzielic moim fartem :P
http://rapidshare.de/files/7604098/makaanihi2.rec.html |
Sciągam...
Sciągam zaraz obejże i poweim co o tym myśle :) .....
CD.. :cup: O ****deeeeee NAPRAWDE WIELKIE GRATULACJE !!!! Anii w sumie :evul: SOLO STYLE !! :evul: !! :cup: WIdać masz naprawde olbrzyyyyyyyyyyyyyyymie doswiadczenie w grze .... :cup: Ale na poczatku jak weszliscie to tez bylo grubo wszyscy na BLACK HP .... Jeszcze raz wielkie GZ FOR U !!! |
WIELKIE GRATZ MAKARON :), JESZCZE CIE W TIBII POMECZE O WRAZENIA :D
Sir Birmill |
Gratz :)) ladnie ci poszlo :P ale jak by byly 2 demony raczej ciezko by bylo :>
|
Kiedy to oglądałem zastanawiałem sie co wtedy myślałeś :P jak byś mial Aol miał byś 2 Wyjśća albo dednac bo strata uhów albo sprubować :P
Gratz tak pozatym wiekszośc ludzi pada w tym momencie:] |
Gz Makaron
No Makaron To mi sie Podobalo Pokazalaes co palek potrafi wielkie gz moze bossmanowi sie uda z kims innym :P
|
No ladnie, wyczyn na miare 200 lvla ;)
|
No jestem pełen podziwu, niesamowita akcja, super film, teraz jak byś tylko go w wmv zrobił i dodał muzę było by zajefajnie:D
Wielke Gratzy :cup: |
Wow...
Kurcze, co by napisać... Gz, gz i jeszcze raz gz! Tak jak to jeden kolega ujął, wyczyn na miarę 200 lvl ;) Nawet teraz zastanawiam się, jak mając p- seta przeżyłeś tamte ciosy z łapy i jeszcze magia... Fakt, demony walą głównie z magii, ale ich atak fizyczny również jest potężny. Słowem- gratuluję świetnej roboty i oby tak dalej! :] Tylko szkoda kolegów. :(
|
GZ ani :)
Gratz..ladnie :)
Knights nie popaadli by jakby którys używał might ringów :) zawsze to te 25% mniej. no ale jeszcze raz gratki :cup: |
rehost plx
plz rehost chce to poogladac
|
Gzzzzzzzz
Gratulacje nie wiedzialem ze palek moze byc aż tak dobry :):
|
Piękny styl wypas i gz gz gz super :]
|
grtaz palko ale i tak kij ci w plery :D
|
WOOOW :OOOOOO Incredible!!! :OOO gratz :OOO
|
C~o~n~g~r~a~t~u~l~a~t~i~i~o~s
Moje gratulacje ! Jestem pod wrażeniem !! Gratz Gratz i jeszcze raz gratz !! Jeden z najlepszych filmów jakie ogladalem :D
|
Gratz gratz i jeszcze raz gratz xD poprostu jestes wielki i polska jest dumna z takiego czlowieczka :) wiecej takich ludzi :D
|
Dzieki chlopaki
|
Solo style :P:P;p
ZA***iste ja na twoim miejscu bym spanikowal chłopie ty jwstes nadzwyczajnie spokojny jak aniołek :P:P:P ZA***iscie gzgzgzgzgzgzgz i jeszcze raz Gratz teraz tylko idz na questa z demon helmetem solo :P:P:P napewno ci sie uda - dobrze grasz w tibie ^^ :P
|
Hail Celesta ale
Hail moonblades na refugi :) |
Owacja na stojąco dla tego pana.
:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: PS. Co jak co dużo szczęścia też miałeś ale jeszcze raz szczere GRATULACJE |
Respekt Dla Niego
:O dostalem zawiasa jak to zlookalem a Ci kolesie to mieli Duzegoo pecha tak jak twoj kolega a tak to ja Ci mowie BIG GZGZGZGZGZGZGZGZGZGZ
myslalem ze juz dedniesz ale jestes The BEST i koniec a jak ktos sie nie zgadza to ma pecha:P |
Jaki program cie leczyl? :P
|
Grtz...Szkoda ze ci blad w macro nie wyskoczyl:/
Macro using i tyle!!!Gdyby ni to wyczyn bylby wielki!!! |
Yeah zgadzam się z panami powyrzej, ale nie można sie tak o to czepiać ponieważ zdecydowana większość osób idąca na annihilatora używa jakiegoś bota do leczenia. A wyczyn i tak wielki ponieważ sam program by w takim tępie nie uhał a film świetny.
|
bot i co z tego
Jak masz taka myszke to sie uhaj wal z sd i badz solo z 5 demonkami :P
takis teraz mondry? |
Poprostu jestes THE BEST... Nikt z polakow nie zrobi SOLO Anni... WIELKIE GZ...
POLAND THE BEST :cup: |
Wilekie Gzzzzz
Noo i to jest moj ZIOM :D
Gratulacje :PP :******* |
Cytuj:
Cytuj:
|
gz ;]
Palls 4 ever ;] |
Wielkie gratulacje !! :-) , Nie lada wyczyn.
Polak potrafi :) |
GZ "makaron" malo kiedy odpisuje ale teraz nalezy ci sie szacunek. Podczas calego annihilatora byly 2 nie zle combo. To 1 jak padli ci brazylijczycy czy kto to byl :P. No i 2 jak padl twoj kumpel. A dla ciebie gretulacje za przetrwanie ich no i potem dokonczenie calego questa. Jeszcze raz GZ.
|
Przyznam ładnie ładnie ale szkoda ze z macrem.Widac jak juz wyszedles z tego roomu to jeszcze ze 2-3 razy ciebie ten program uhnal :p .Jeszcze raz gz ale szkoda ze z macrem:/
|
mistic padl bo mial luk i go demon z lapy za 300 lal :D chyba mogles to przewidziec idac z br ze bedziesz demona blokowal :D i ocziwiscie ladny bocik :] a teraz polowo z forumowiczow beda mowic "wow polska jest dumna z takiego polaka" polska moze byc dumna z bohtera wojenngo a nie z gracza a wiec wyluzujcie a mam pytanko czy jjak miales macro sam tez sie uhales??
|
Big Gratzz
Moge powiedziec tylko tyle jestes koles Jakas...........
Wiecej twoich filmow :] |
...
... omg wow az zaniemowilem po raz pierwszy widzialem ani~~ solo :D jestes swietny ;) |
gosciu zapuścił bota i cieszy sie...
co do makro to ja widziałem nawet takie które zmieniają ringi a wogóle to miałes ******** fuksa że nie dostałes z prądów od 2 demków na raz bo byś sie wyłożył Ale gz sie należy |
Nic dodac nic ujac makaron ROX:D
|
ihmo fart jak h*j ;) dobry bocik ;p ale nie bede sie czepial bo 99% osob co robilo anihi jedzie na bocie;p
|
Dobre
WOW Gratz. porostu super widac ze umiesz grac inni bym mieli panike i by odrazu dedli a ci twoji kumple to jakies lamusy pozadne lol :]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:22. |