![]() |
Jak wszyscy to wszyscy (czyt. REKRUTACJA)
Robie nabór do mojego fake... kurcze jakie to się stało popularne, ja który omijam take tematy wielkim łukiem, nagle dołączam się do tego szleństwa :D
@Edit zaktualizowałem :] król- król elfów-Dan czarny charakter-Dark Sven (tradycja hehehe...) Pomocnik tego złego-Elharion Pomocnik tego złego-rekin evul Pomocnik tego złego- elfi mag- ludzki mag-Neltharion elfi generał-Kuryca ludzki generał-Sherhown elfi łucznik-Argoniusz ludzki łucznik-Mati Generał złych-OnlyM Generał złych-Vauri Elon to cała obsada ps. Jeśli się nie obrazisz to zrobi cię królem Crowal, odpowiada? :] |
Moge byc evul generalem ? PLX
|
JAAAAAAAAAA nick:argoniusz najlepiej elf lucznik
|
Ja ludzki general chce byc :P nick : Sherhown
|
JA ludzki mag :D plx ! a jak nie to chociaz czarny charakter :P !
|
Jak elficki łucznik jest tylko jeden to chce byc królem (elfów oczywiście) Nick: Dan
|
ja bym chciał być łucznikiem ludzi nick : Mati
|
General zlych albo czarny charakter
jak wolisz ;) |
Ja sie pisze na byle jakie miejsce....Elharion.
|
czarny charakter albo generał złych. A jak nie to chociaż pomocnik tego złego. Nick: Vauri Elon
|
zamawiam miejsce na czarny charakter(jesli mozna ;) )
nick:rekin(moze byc cos w stylu: "rekin evul") w kazdym badz razie ktos zly 8o |
Cytuj:
Jakby co - elfi generał lub czarny charakter (lub pomocnik) |
Chcę być ludzkim generałem, ale widzę, że Zamor1 był pierwszy, więc się pie**ol. Mam dość takich tematów..
|
Ja chce byc wiernym sluga Dark Svena I oraz sluzyc mu w....
Zabijaniu, mordowaniu, sprawianiu bólu i cierpienia etc! |
Elfi mag wolny?? To ja poproszę :p
|
Elfi Mag plxxx -.-
|
Ja ide na elfiego maga!!!
|
Ja moge być pomocnik tego złego. Nick najlepiej zeby był Cloy
|
Ja chcę być pomocnikiem tego złego:P Nick:Virus (lub Virusmaxi jak wolisz)
|
Ja mogę być królem,elfim magiem lub pomocnikiem tego złego,abym tylko był xD
Nick:Leon Król:D,albo mag Leon,a z resztą może też być Davis ;0 lub Merlin możesz sam wybrać coś z tego,ale mi najbardziej pasi Merlin lub Davis |
Jaaaaaaa
Jaaaaa chce byc czyjas tesciowa ktora pokona ziecia ;)
P.S na przyszłość piszcie jakie role a nie szukam ludzi, patrz ile teraz masz rol do zrobienia( i kto pierwszy ten lepsza a nie widzicie ze jest jush czarny charakter a wy ja chce byc tym zlym -,-) |
elf mag PLS(No plx mans X( ) nick Kucia Ixis
|
POmocnik tego złego, plx! O imieniu Blorex
|
Król mi odpowiada :] ...
Avager... Czemu nie on? Heh. |
Ja mogę być trzecim Pomocnikiem tego złego, o ile jeszcze wolne :P
|
pomocnik tego złego - Evill LolnY
lub: elf mag- LolnY (nic więcej nie pasuje z moich niców xD). |
Ludzki Łowca,(czy też łucznik, ale wole łowce) nick: Taur'ohtar (wiem dziwne, ale po elficku to znaczy Ranger)
|
elfi mag - Sashion, jesli wolne
|
moge byc krolem ;p
|
Elf mag Nick: Grenio ciuchy http://img127.imageshack.us/img127/2...mafussa7wm.png.Jezeli moga być.
|
chjce byc pomocnikiem zlego!
|
Elfi mag lub krol dla mnie :p
|
Ja się zgłaszam na pomocnika tego złego.A nick to Kamjo B)
|
To, co zostało:P
Jak mam wybór, to elfi mag. |
ja moge byc albo krolem albo elfem magiem albo pomocnikiem zlych acha i moge pomagac przy robieniu fakeow
|
HmM.. ja chcialbym byc elfim magiem albo pomocnikiem tego zlego.. ;] jak wolisz :P
|
Prosze o zrobienie tematu w którym byłyby zamieszczane rekrutacje.
Powud: Forum staje się śmietniskiem jeśli chodzi o takie tematy. ależ kolorowo :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:55. |