![]() |
Parady równości
Dokładnie.
Co o tym wszystkim myślicie? Czy popierasz homoseksualistów? Jak oceniasz akcje z Poznania? Czy wbrew zakazowi postępowanie, jest słuszne? Co ogólnie myślicie o homo~? Ja osobiście czuję niechęć do geji ( Do lesbijek już mniej ), dziwią się, że zostali potraktowani jak zostali przez policję, chociaż zrobili nielegalną paradę. Jakby każdy tak olewał zakazy, to co to byłby za świat? I w ogóle po co im są te parady? By się ujawnić? Jakby każdy hetero miałby wyjść na ulicę... Pozatym: Nie wiem co oni sobie wyobrażali, że są lepsi od innych? Że oni mogą ( Urządzać parady ) a inni nie? Chore. |
Mi akurat nie przeszkadzaja... Niech se są, a co tam. Jeśli ktoś woli osobę takiej samej płci, to ok, ale daleko ode mnie...Po co im parady? hmm... może chca pokazać, że też są normalnymi ludźmi i tylko różnią się orientacją. Sam wiesz jak ludzie teraz patrzą na homo~. Jakby to byli kosmici... a w innych państwach jest to już wystarczająco powszechne aby nikt na to nie zwracał uwagi (przynajmniej takie mam wrażenie).
A życie bez małych "skandali" (brak mi słów...:P) było by troche nudne ;) |
A prawda zazwyczaj jest gdzies posrodku...
Osobiscie, jako Robert, pardom rownosci mowie NIE. KAzdy ma swoja seksualnosc: jedni sa hetero, inni bi a jeszcze inni homo. Ale szczerze mowiac kupa mnie obchodzi kto jaka ma. Nie widzi mi sie ogladanie ludzi, ktorzy, badz co badz, atakuje mnie forma erotyzmu, ktorego ja nie chce widziec. Prawdopodobnie tak samo by bylo z jakakolwiek parada heteroseksualna, ktora moja seksualnosc traktuje jak przedmiot, ktory mozna wystawic w muzeum. To co robimy w nocy dotyczy tylko nas i naszych partnerow - ilu z was z tym sie obnosi. Inaczej sprawa sie ma jesli spojrze na nia uwzgledniajac to, ze mimo wszystko jestem obywatelem wiekszej spolecznosci. I oznacza to ni mniej ni wiecej, ze niekoniecznie to co ja uwazam za sluszne jest sluszne z perspektywy innego czlowieka. W takim wypadku moglbym dopuscic parade rownosci - bo tak stanowi nasza konstytucja. Po drugie: z tego co pamietam parada normalnosci poszla bez problemu, kiedy ludzie z parady rownosc zostali zablokowanie. A trzeba pamietac, ze w tej drugiej byli takze rpzedstawiciele orientacji heteroseksualnej. Ale w sumie to co sie dzieje teraz to juz jest komedia. Nie wiem czy tylko ja to zauwazylem, ale coraz czesciej homoseksualisci stawiaja sie w roli ofiar. Doskonale to bylo zreszta widac podczas ostatniej, zabronionej, parady. Wszyscy homosi wrzeszcza jak ich potraktowano, jak smiano im zabronic prawa do demonstrowania swoich pogladow. NIestety jakosc 100% z nich zapomina, ze parada zostala zakazana nie bez powodu. Policja jasno stwierdzila, ze nie potrafi zapewnic bezpieczenstwa uczestnikom na wybranej trasie. Poproszono o zmiane. Niestety organizatorzy sie nie zgodzili... no bo jak to, ustapic? Przeciez o to chodzi, zeby nas pobili! Zeby znow homoseksualiscy byli tymi dobrymi, a reszta tymi zlymi. Taki pokaz wlasnych pogladom mam w glebokim 'powazaniu'. I niech Bog im poblogoslawi te cierpienia;] |
Cytuj:
Nie popieram tych debili bo inaczej się ich nie da nazwać. Kiedyś na świecie nie było problemu takiego jak geje czy lezbijki. Widać że ludzie są choży robiąc coś takiego. A pozatym dobże że policja ich spałowała. Ale takich ludzi (gejów, lezbijki) czeba izolować lub leczyć w specjalnych zakładach. |
A mi tam nie przeszkadzają, zużywają tyle samo tlenu ile hetero i ogolnie ludzkośc jakoś nie traci na tym że oni są gejami/lesbijkami.
A po ***a ich izolować? Albo nie, to genialny pomysł, niech panowie Kaczorowie wprowadzą nowy podatek od getta dla homosów. Jak myslicie czy w Niemczech mają jeszcze troche Cyklonu B? |
Cytuj:
Homoseksualistom mowie stanowcze NIE. A parady przez nich urzadzanych... ech, najszczersze fucki od hooma. Chca byc traktowani normalni ludzie? To do ****y nedzy niech sie zachowuja jak normalni ludzie. Jeszcze nie widzialem, zeby jakikolwiek heteroseksualista zrobil parade i glosil na lewo i prawo ze jest hetero~ (tak samo bi). Jak oni sobie wyobrazaja traktowanie ich normalnie, jezeli narzucaja spoleczenstwu swoja odmiennosc i na sile staraja sie ich przekonac ze nie sa "inni"...? Zalosne imo. To sie tyczy tych homo~ od parad. Zeby nie bylo, ja homo~ nie lubie ogolnie. Dla mnie to JEST zboczenie, wg mnie to sie POWINNO leczyc i tepic. Rzeklem. Howgh. |
Jak dla mnie, to powinni zabronic wszelkich takich parad typu Parada Równości, czy tej całej Młodzieży Wszechpolskiej - i to, i to nie jest nikomu potrzebne. Co najwyżej można spotkac tutorial agresji i bijatyk ulicznych, haha...
A jak już mieliby zezwolic, to sprawiedliwie - i jednym, i drugim, i zapewnic kulturalny przebieg tych parad - bez jakichś bijatyk. Bo podobno w Polsce każdy ma wolnośc wypowiedzi, z czym w pełni zgodzic się nie mogę, niestety... |
LooooL
Nie no nie moge jak czytam teksty, wziete z plakatow mlodziezy wszechpolskiej.
@ Kaci Oni sa lepsi? Ale z ciebie niepelnosprytny. Chcesz to sobie tez zrob parade. Masz do tego prawo zagwarantowane przez konstytucje. I tak samo homoseksualisci maja takie prawo. I to nie oni lamia prawo, losiu, tylko wladze bo nie pozwalaja im zrobic tej parady. Po co robia parade? LoL. Zeby do takich taboretow doszlo, ze kazdy ma takie same prawa. Ze oni tez sa ludzmi. Najbardziej rozbroil mnie tekst ze lesbijki to jeszcze jestes w stanie zaakceptowac. LOOOOOL @ Matek Swoja seksualnosc pokazuje 97% ludzi na swiecie. Gdy idzie para calujac sie, albo trzymajac za rece. Gdy dziewczyna sie skompo ubiera. I co chcesz im tego zakazac? Tak samo geje moga robic co chca. Jesli uwazaja ze cos nie gra to robia parade. Po to wlasnie one sa. Czemu robia z siebie ofiary? No ludzieeeee....a co maja robic jak ich banda ziomkow z pod bloku glanuje, albo policja paluje? @ Dolar Kiedys na swiecie nie bylo takich problemow... MUHAHAHAHAHA...Wieksza czesc niemcow w czasie drugiej wojny swiatowej. Rzymscy legionisci. Slawni malarze, architekci, pisarze. Czyli wiesz losiu, ale teraz w szkole uczysz sie o nich i wchlaniasz ich slowa jak gabka. Odizolowac to przydalo sie by ciebie, bo internet w rekach kogos takiego to niebezpieczne narzedzie. Idz zjedz sobie troche kredy. @ Shein Silvershadow Slyszales cos takiego jak wolonosc slowa? Polega to na tym ze kazdy moze wyglaszc swoje poglady niezaleznie od tego kim jest? Rowniedobrze mozna powiedziec. Po co tutaj piszesz? Myslisz ze ktos chce to czytac? Co chcesz pokazac? Robisz tylko problemy... @ Off topic Jesli czegos nie rozumiesz badz nie znasz, nie oceniaj. Nie mam nic do homoseksualistow. Mam znajomego geja i jest on normalnym czlowiekiem. Zwyczajnie sie z nim dogaduje i jestem z nim jesli ktos go przesladuje. |
@ Karmazynowy zwierz
Jak czytałem tego posta to prawie mi zwieracze nie padły. "Oni są lepsi? Słyszałeś coś takiego jak wolność słowa?" Człowieku wszyscy mają takie prawo, ale nie każdy je wykorzystuje i o to wszystkim chodzi. A to, że oni tez mają takie prawo... Ameryki nie odkryłeś. A czy oni są lepsi? NIE nikt nie jest lepszy, tylko takimi prezentacjami próbują to udowodnić. A jeśli nie prubują tego udowodnić to tak jest to interpretowane (przynajmniej w tym temacie). "Nie no nie moge jak czytam teksty, wziete z plakatow mlodziezy wszechpolskiej." Może nie uwierzysz, ale nie wszyscy czytają takie lektury jak ty. A chyba ty za to oglądasz za dużo filmów "amełykańskich", bo wątpię, żeby każdego homo glanowali jacyś blokersi, czy podobni ludzie. a co do twojej odpowiedzi do @ Dolar w pełni się z tobą (@ Karmazynowy zwierz ) zgadzam panie pełnosprytny --.-- |
Cytuj:
Naucz się czytać. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie wiem skąd ci się wzieło takie przezwisko łoś chyba cię tak rodzice wołają na obiad. Pozatym to jest chore. I zastanów się kto jest głópszy my(przeciwnicy gejów i lezbijek) czy ty zwolennik. |
>>Nie popieram tych debili bo inaczej się ich nie da nazwać.
Debili?Blah!(Slyszalem ze dolory tez sa debilami ,ale nikomu nie mow) Da sie inaczej nazwac-homoseksualisci. >>( Do lesbijek już mniej )- Tutaj oderzylem glową w parapet. >>Kiedyś na świecie nie było problemu takiego jak geje czy lezbijki. Hahaha >>Widać że ludzie są choży robiąc coś takiego. A pozatym dobże że policja ich spałowała. Tutaj juz twoj idiotyzm okazal sie w pelnej okazalosci.Chorzy moze sa ,napewno sa ,ale sa ludzmi i napewno nie jest "cool" ze policja ich spalowala. >>Ale takich ludzi (gejów, lezbijki) czeba izolować lub leczyć w specjalnych zakładach. Masz szczescie ,ze mam dodatkowa klawiature-wylalem przedchwila herbate. RE Dolor>>Naucz się czytać. A ty pisac ,doskonale zrozumialem co napisales ,jednak mialem pewne problemy ...za duzo bledow. Topic.Nie jestem gejem ,nie mam nic do nich ,ale nie stoje tez za nimi. Byly juz 2 tego typu tematy ,doszlo "do wojny" i zostaly zamkniete/usuniete. up@ Ty jestes glUpszy. |
Cytuj:
LOOOOOOOL Losiu naucz sie czytac ze zrozumieniem. To co pisalem zaraz po apostrofie do kazdej osoby bylo ich, a nie moja wypowiedzial. Nizej pisalem juz tylko odpowiedz do tego. Wiec jesli pisze, ze oni maja prawo do robienia parad to jest odpowiedz na wypowiedz, ze to oni lamia prawo. Kumasz...czy wolniej? LOOOOL Widze, ze jestes poza rzeczywistoscia i nie wiesz co to mlodziez wszechpolska, ani nawet nigdy nie slyszales sila rzeczy ich pogladow. Wyjdz na ulice i zacznij zachowycwac sie jak jakis "przerysowany" gej kolo jakis ziomkow. Zobaczymy jak wtedy bedziesz mowil. W Polsce jest chora kurtyna tabu. Rozumiem, ze M.L.King robiac parady w ameryce przeciw przesladowaniom murzynow, chcial udowodnic, ze sa oni lepsi od bialych? Myslisz? Aha, a w ameryce (jaki w filmach) gejow nie mecza bo tam nie jest to tak negowane jak w Polsce. Wiec to ja jestem niepelnosprytny... |
Co do gejów, lesbijek - nie przeszkadzają mi, niech sobie będą.
Co do parad równości - raczej jestem na nie, bo to na razie polega na narzucaniu tolerancji i starania się nie o równość, tylko o prawa homoseksualistów niemieckich, gdzie mogą się pieprzyć chociażby w czasie takich parad. Dla mnie to jest chore, stosunkom seksualnym w miejscach publicznych mówię NIE i nie ma to znaczenia, czy kochający się to geje/lesbijki czy heteroseksualiści. |
Cytuj:
A co do ich parady - gdyby władze poznania pozwoliły na tę demonstrację, myślę że mało kto (oprócz poznaniaków) by o tym usłyszał. Tylko narobili afery i hałasu tak naprawde o nic. |
Raz, ze jesliby zlikwidowac stereotypy i poprawic stosunek ludzi do osob odmiennej orientacji, to same parady przestalyby byc potrzebne.
Dwa, ze zawsze znajdzie sie jakas grupa ludzi ktorzy z normalnej parady zrobia demonstracje swojej innosci, wzbudzajac tym kontrowersje. Trzy, ze mozna cele parady mozna osiagnac innymi metodami. |
@ Karmazynowy zwierz
L00ooOoóóóaałełeleOOl Doskonale zrozumiałem twój post. Ja komtowałem akurat właśnie twoje wypowiedzi(przeczytaj raz jeszcze a zrozumiesz) --.-- . Rozumiesz czy wolniej? lOOoaoaasoaxaoaOOOl Wiesz to, że nie "czytam plakatów młodzie wszech~" to nie znaczy, że jestem poza rzeczywistością. Jak już mówiłem ich plakaty nie są lekturą obowiązkową. Co miałeśna mysli pisząc, żeby wyszedł na ulice, stanął przed ZiOmAmi (--.--) i zaczął zachowywać się jak przerysowany gej? Co to wogóle znaczy "zachowywać się jak przerysowany gej" ? AAA wiem, jestem poza rzeczywistością i pewnie dlatego nie rozumiem. Noi dzięki, że uświadomiłes mi, że gej też człowiek. Teraz już będe pamietał... sprytny lisie. P.S. LoO0aaóóóuu11!!oooL |
Pedełom i Les nie.Nie dość ze jest niz demograficzny to jeszcze geje będą mi tu biegaly po ulicach. Mam nadzieje ze w Polsce nie dopuszczą do slubow homo.Co do ich bycia ,to niech sobie beda ale niech nie robią mi tu parad.
|
Cytuj:
I jesli homoseksualisci nie sa ludzmi wedlug ciebie to ty jestes, gdzies miedzy Osama, a kolesiem ktory przykleja gume pod blad lawki w szkole. Nie, moj znajomy nie chodzi na takie parady, bo nie mieszka w Poznaniu\Warszawie, ani w okolicach. @ Glacial Hero Hmmm. Nie wiesz co to znaczy "przerysowany gej"? To ci powiem, ze to nie ma nic zwiazanego z twoim oderwaniem od zycia. Wystarczy pomyslec. Mowiles, ze nie kazdy gej jest butowany itd. Wiec wyjdz na ulice i zacznij zachowywac sie jak gej, ale jak "przerysowany". Czyli taki jaki mozesz zobaczyc w karykaturach. Facet zachowuje sie jak baba, inaczej sie ubiera itd. To jest wlasnie "przerysowany gej". Ja tez nie czytam ksiazek mlodziezy wszech, ale mam cos takiego jak telewizor i ogladam wiadomosci..tak...wiadomosci...albo fakt. Podac ci godzine? I wiesz co? Tam tez mowia o mlodziezy jak cos zrobi. Tam tez mowia jakie sa ich poglady. A jesli nie masz telewizora to kup sobie zwyklal gazete. Chyba ze jeszcze czytac nie umiesz za dobrze. I nie uswiadamialem tobie, ze geje sa ludzimi tylko mowilem to dla ludzi ktorzy temu zaprzeczali. Dociera do twojej makowy? |
[quote=Karmazynowy zwierz]Czy ja dobrze rozumiem. Czy wlasnie zaprzeczyles, ze geje tez sa ludzmi? Wydawalo mi sie, ze w regulaminie forum jest punkt o tolerancji...
I jesli homoseksualisci nie sa ludzmi wedlug ciebie to ty jestes, gdzies miedzy Osama, a kolesiem ktory przykleja gume pod blad lawki w szkole. Zacytuje tutaj @ Raynold ...ekhm: ROTFL&LOL Przeczytaj post @ Raynold powoli, a jak nie zrozumiesz, to przeczytaj go kolejny raz i tak, aż do skutku. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Nie wiem czy zauwazyles, ale heteroseksualisci nie obnosza sie w taki sposob ze swoimi pogladami. Badz co badz mi osobiscie obrzydza to, ze oni sa homosami. I odpowiem - nie, nie wszystko mozna ludziom. Bo ja kocham patroszyc krowy i mielic je na kawaleczki. Ale jakos nigdy mi nie pozwolono, zebym zrobil to publicznie. A dla mnie pocalunek geja i widok krowich wnetrznosci jest tak samo pociagajacy. Cytuj:
Jak potrafisz przedstawic statystyki, ze faktycznie tyle pedalow jest bitych (porownujac do pobitych NORMALNYCH ludzi) to przyznam ci racje. Narazie chrzanisz glupoty. I jeszcze jedno dziecko: wstrzymaj sie ze swoimi łosiami i innymi kumplami z piaskownicy bo znowu przez takiego <cenzura> jak ty zamkna bardzo ciekawy temat. Pozdro |
@ Karmazynowy Zwierz
może się zdziwisz, ale wiem kiedy sa wiadomości o 19:30. A wiesz dlaczego to wiem, bo są zaraz po wieczorynce. I mimo wszystko nie obchodzi mnie co robia/piszą o homo~ ta cała młodzieŻ jakaś tam dlatego, że nie są oni dla mnie zbyt inteligętni, ja po prostu nie biorę ich pod uwagę. A co do naszego przerysowanego geja. Już rozumiem co to znaczy. Ale powiedz mi co wg. ciebie zrobiły by te elo ziomy, gdyby zobaczyli takiego człowieka? Zglanowaliby go? (a tak wogóle to ci dżentelmeni w dresach to chyba chodzą w adidasach a nie w glanach x) )Wątpie. A zresztą czy każdy gej zachowuje się jak przerysowany gej...? |
Ja jestem na nie...
Jestesmy stworzeni do zycia homo czyli baba-facet a nie baba-baba czy facet-facet.takie cos mnie brzydzi Pewnie mnie wysmiejecie ale gdybym byl w Poznaniu glina to bym tak palowal wszystkiech geji i lezbij ze to by bylo nieporozumienie bo mnie to brzydzi lizanie sie facet facet p.s Mowilem ze mnie geje i lezbijki brzydza? nie mowcie ze jest wolnosc wyboru bo to jest forum i kazdy ma sie prawo wypawiedziec tak jak uwaza |
Niech sobie zyja, a parady organizuja jak sie im na to pozwoli (imo te parady wcale nie polepszaja ich sytuacji).
"Dajcie mi spokoj z gejami, wole lesbijki" - Jan Rokita. |
Cytuj:
1) Demonstracja nie miała na celu propagowania homoseksualizmu (jak twierdzą przeciwnicy), miała na celu pokazanie, że ludzie o innej orientacji istnieją i mają dość bycia traktowanymi jak ewenement przyrodniczy. 2) Zakaz demonstracji godzi w każdego z nas. Skoro górnicy w Warszawie mogli zrobić niezły roz******* i to zupełnie nielegalnie (i żeby było śmieszniej dostali to co chcieli i nikt ich po sądach nie ciągał), to dlaczego homoseksualiści nie mogą?? A skoro homoseksualiści nie mogą to kto następny nie będzie mógł?? 3) Dziwnym jest, że zezwala się na istnienie organizacji paramilitarnej, propagującej faszyzm i nazizm natomiast ogranicza się wolność słowa ludziom zorientowanym inaczej (czyżby jakaś dyskryminacja??). P.S. Dzieci moje drogie radzę wam robić zapasy transferu, bo jak tak dalej pójdzie to za rok internet będzie koncesjonowany albo na książeczkę, bo wolnych mediów w RP jednojajowej być nie może. |
Chca byc traktowani jako normalni, wiec niech normalnie sie zachowuja. Przez taka parade nie zrobia sobie wielu przyjaciol - a dadza tylko argument "wrogom".
I jeszcze oberwa doniczkami od babci sluchajacych radio maryja albo od dresow. edit : Cytuj:
2. Bo homoseksualizm to zboczenie, natomiast praca gornika zboczeniem nie jest. Najlepiej glaskajmy po glowce kazdego homoseksualiste, bo przeciez oni tacy biedny :< 3. Moglbys podac nazwe tej organizacji? I najlepiej kiedy ona tworzyla jakies parady skladajace sie z kilku tysiecy osob, maszerujace przez centrum miasta? ;) Btw. przeciez nikt nie zabrania homo~ istniec, zabrania sie tylko parad ;) |
Cytuj:
Co do marszu rownosci i innych tego typu parad, zgadzam sie z Matkiem... Homoseksualisci na sile narzucaja nam to, ze sa inni i chca, zeby reszta traktowala to za normalne, zeby ich tolerowali... Tyle ze cos tu jest niepokolei, bo jak ludzie, ktorzy chca za wszelka cene udowodnic swoja odmiennosc i narzucac ja nam, moga domagac sie traktowania ich normalnie? Do samych homoseksualistow nic nie mam, skoro im sprawia przyjemnosc seks z osoba tej samej plci, to ich sprawa, tylko po co oznajmiac to calemu swiatu? w wiekszosci to wlasnie stad bierze sie niechec do nich <mowie o niecheci ludzi inteligentnych, a nie marginesu intelektualnego w postaci dresow i innych kretynow jak np. Dolor>. Chca, niech sobie pokazuja wszystkim ze lubia sie pieprzyc ze swoja plcia, ale niech nie maja pretensji ze ludzie odbieraja to negatywnie... oczekuja tolerancji, wiec najpierw niech zami zaczna tolerowac to ze niektorym moze nie odpowiadac ich zachowanie. |
Cytuj:
Cytuj:
Gdybyś trochę orientował się w sytuacji polityczno ekonomicznej w naszym kraju, nie szafowałbyś stwierdzeniami na temat górników. Bo to co zrobili jest zboczeniem i krótko mówiąc s****ysyństwem. A odczujesz to ty za jakieś 20 lat. Cytuj:
Zabrania się tylko parad - ROTFL !! Powodzenia życzę. A co byś zrobił gdyby zabroniono ci mówić po Polsku?? |
Cytuj:
Alexander wzorował się na mitycznym herosie który nazywał się Achiles. A pozatym arystokracja miała odbicia. Normalnyh wtedy nie wybierali na wysokie stanowiska. Dla mnie geje i lezbijki są odmnieńcami i pwinni zacząć pracować nad lekiem dla tych ludzi. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A pozatym: do jasnej cholery: jest ogromna roznica pomiedzy tolerancja a akceptacja. Toleruje homosekualistow ale nigdy w zyciu ich nie zaakceptuje. |
Aha niektozy wyzywaja mnie bo ja wyzywam gejow macie cos szczegulnie do mojego 1 posta ktory napisalem w tym temacie.
Zapytalem moich kumpli z rl i w tibi co sadza o homosach. Ich odpowiedzi mowily ze homosy sa debilami idiotami sa chorzy i wogule. Mi przyszkadzaja takie parady a szczegulnie jak widze jak sie liza i wogule. Zygac sie chce jak widac calujacych sie homo. I chcem skreslic pare slowek do tego ktory tak ciagle pisze losiu. Otuz sam jestes losiem nie wiem vczemu tak mowisz ale moze jest to wynik tego jak cie rodzice wolaja na obiad. ps: jesli sie wam moje komenty nie podobaja to nie komentujcie. To byl moj ostatni post w tym temacie. |
OK, rozumiem, równość i te sprawy, spox, ale sorry wpychanie na się komuś tolerancji to przesada... może nieldugo zoorganizujemy parade pedofili? przecirz ich też można tolerować!... dzisus... z resztą druga strona też nie jest święta... (Gietrych Jugen i Polizay) Wolność slowa i te sprawy istnieją... przynajmiej teoretycznie...
Podsumuwując, cud, miód i orzeszki ale nie można wpychać ludzią na sile to juz przesada... |
ja nic do nich nie mam o ile sie kryją gdzieś ze swoją chorobą w domu i nie pokazują sie na ulicy. W Łodzi jak wychodziłem z kina widziałem 2 gości którzy szli za reke i sie całowali, nie wiedziałem czy mam najpierw zwymiotować czy podlecieć do nich i im za......... kopa żeby sie nauczyli. Nie lubie gejów lesbijek a najbardziej mnie denerwuje jak ktoś nazywach ich zdrowymi normalnymi ludźmi. Zdrowy normalny człowiek ma orientacje seksualną na płeć przecwiną, a geje i lesbijki to chorzy psychicznie ludzie. Coś podczaz zygoty sie pomieszało geny sie źle ustawiły i w ich mózgach zrobił sie defekt. Według mnie pedalstwo to taka sama choroba jak epilepsja, shizofrenia itp. ponieważ są to choroby w których zawinił umysł. Ale najgorszą perspektywą która wzbuda we mnie odraze to zezwolenie na śluby i ADOPTOWANIE dzieci. To jest dla mnie nie dopuszczalne.
A i nie gadajcie mi że nie jestem tolerancyjny. To słowo jest ostatnio nadużywane i staje sie czestym argumentem żeby kogoś ośmieszyć. Bo jak to nie jesteś tolerancyjny to jesteś beee, taką mentalnośc zaszczepiła telewizja. Bo dlaczego mam coś tolerować czyli lubić cośna siłe chociaż wcale mi sie to nie podoba, nie jestem krową i mam swoje zdanie i nie mam zamiaru go zmieniać ani sie ukrywać, nie mam zamiaru tolerować tego co mi sie nie podoba. |
Cytuj:
Cytuj:
@Wieszok Pedofilia jest ZAKAZANA przez polskie prawo. Homoseksualizm nie. Parady odbywają się ponieważ homoseksualiści(mimo że pod względem prawnym są takimi samymi obywatelami jak reszta) nie posiadają pełni praw obywatelskich. Osobiście popieram parady równości tak długo, jak długo homoseksualiści nie będa traktowani pod względem prawnym tak jak reszta(biorąc pod uwagę że 95% polaków jest katolikami ciężko oczekiwać żeby jakiś polityk tak zdecydował się podpaść elektoratowi). Dlaczego nie miali by prawa mieć ślubu CYWILNEGO? Dlaczego ta druga osoba nie ma mieć prawa do informacji o stanie zdrowia jego, jakby to określić chłopaka/dziewczyny? Dlaczego takie pary nie miały by prawa wspólnie rozliczać podatki? Nie mówie tu o adopcji, tego oczywiście nie popieram. @Pacek Pewnie, a telewizja nie zaszczepiła ci czasem prostej prawdy, że każdy ma prawo żyć jak mu się podoba? Jeśli twoim zdaniem "normalnym ludziom" wolno się całować w miejscu publicznym, to czemu im nie? Może to oni powinni podlecieć do ciebie i przekopać ciebie jak będziesz szedł ze swoją dziewczyną? Zapisz się do Giertych Jugend, tam już są podobni do ciebie, którzy butują innych. Choć w sumie nie wiem, czy nie będziesz musiał się ograniczyć do kamieni rzucanych z tłumu, bo tacy tchórze jak ci tam boją się podejść jeśli nie mają 10-krotnej przewagi. |
up
Dodam tylko, że problem nie tylko istnieje z dowiedzieniem się o stan zdrowia partnera, ale także nikt za cholerę nie wie jak później jest ze spadkiem. Pomimo tego że jedna osoba spisze testament zapisując wszystko swojemu partnerowi to i tak nagle objawiająca się po zgonie rodzina będzie walczyć jak lew, bo przecież obcemu nie damy rzeczy po naszym ukochanym wujku! Cytuj:
Cytuj:
|
Karmazynowy zwierz:
Nie wyzywaj mnie gówniarzu, tylko dlatego że masz inne zdanie "łosiu". I coś jeszcze dopowiem: "Broń Boże i bracia Kaczyńscy, abym nie dostał zaproszenia na ślub Marka I Jacka..." |
Cytuj:
Geje - ha, po wielu latach nauczyłem się ich tolerować, tzn traktować w 100% jak osoby normalne :-). Kiedyś bliżej mi było w poglądach do niewyżytej bandy bachorów z młodzież wszech~ tudzież elpeeru. Co prawda widok całujacych się gejów mnie brzydzi, ale chwila chwila... przy całujących się hetero nie stoje jak pień i nie myśle sobie "boże, jakie to piekne" ;). Seksualność to sprawa dwóch osób, i nie wiem czemu niektórzy z was porównują to do pedofilii? Nie widzicie różnicy miedzy obustronnym porozumieniem dwóch osob w celu pewnego "odstępstwa od reguły" a wykorzystywaniem niepełnoletniego bez jego zgody? Pozatym pedofile sa zazwyczaj hetero - więc macie swoją normalność ;). Ciesze się że nie jestem gejem, ponieważ nowy prezydent III RP to kretyn, i nie będą to dla nich dobre dni... Aha, i jeszcze coś, drogie perwersy plujące na homo - lpr i mw za zboczenie uważa zapewne każdą pozycje inna niż tzn "misjonarza", więc uważajcie ;). A pozatym mój szowinistyczny instynkt podpowiada mi: lesbijki sa spoko ;). |
Cytuj:
Cytuj:
|
O... Dobo! Oo :)
Hm... parady równości... Co sądze? Tak jak już ktoś napisał, jeśli chcą czuć sie w naszym kraju normalnie niech sie zachowują normalnie. Gay&Less nie trawię. Ale toleruje... I nie darowałbym sobie, gdyby homo~ mogli adoptować dzieci. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:21. |